Şimdi Ara

Çay Demlemek Ve Çaylar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
2
Favori
6.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: CxCxCx

quote:

Türkiyede yok, bana göre dünyanın en iyi çay markası ekşisözlükte nasıl birşey olduğunu araştırabilirsiniz. Son 6 aydır ebay'den sipariş verip alıyordum ama Almanyada da olduğunu öğrenince teyzem aracılığıyla getirtiyorum bol bol
     Çay Demlemek Ve Çaylar

Not: Kıbrısta da bulunmaktadır (Dh'den biri sayesinde 1 sene önce Kıbrıstan getirtmiştim)

bana göre dandik. asıl çay ahmad tea adlı çay markasıdır bi araştırında bakın eğer gerçek tiryakiyseniz ve kaçağı seviyorsanız bu çay felaketin ötesindedir. %100 tavsiyemdir.

Ahmad Tea ile Kiev' de tanışmıştım. Tavsiye ederim

Bende Ahmad Tea'da var ancak bir türlü tadına alışamadım. Ahmad Tea aldığımda içinden anahtarlık çıkmıştı hatta Pg tips'i saatlerce demlikte beklet kararma bile olmuyor benim gönlüm pg'den yana

Ahmad Tea'nında tadı farklı tabii, ancak ben tadını daha iyi olacağını düşünerek içine earl grey'de katıyorum daha iyi oluyor.

Çay Demlemek Ve Çaylar

Hocam nerden nasıl temin ederiz. ??? Çok merak ediyorum fazla çay içen biri olarak bide fiyat yazarsanız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Le7els

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: CxCxCx

quote:

Türkiyede yok, bana göre dünyanın en iyi çay markası ekşisözlükte nasıl birşey olduğunu araştırabilirsiniz. Son 6 aydır ebay'den sipariş verip alıyordum ama Almanyada da olduğunu öğrenince teyzem aracılığıyla getirtiyorum bol bol
     Çay Demlemek Ve Çaylar

Not: Kıbrısta da bulunmaktadır (Dh'den biri sayesinde 1 sene önce Kıbrıstan getirtmiştim)

bana göre dandik. asıl çay ahmad tea adlı çay markasıdır bi araştırında bakın eğer gerçek tiryakiyseniz ve kaçağı seviyorsanız bu çay felaketin ötesindedir. %100 tavsiyemdir.

Ahmad Tea ile Kiev' de tanışmıştım. Tavsiye ederim

Bende Ahmad Tea'da var ancak bir türlü tadına alışamadım. Ahmad Tea aldığımda içinden anahtarlık çıkmıştı hatta Pg tips'i saatlerce demlikte beklet kararma bile olmuyor benim gönlüm pg'den yana

Ahmad Tea'nında tadı farklı tabii, ancak ben tadını daha iyi olacağını düşünerek içine earl grey'de katıyorum daha iyi oluyor.

Çay Demlemek Ve Çaylar

Hocam nerden nasıl temin ederiz. ??? Çok merak ediyorum fazla çay içen biri olarak bide fiyat yazarsanız.

eBay'den sipariş veriyordum eskiden ama bu aralar ben de almıyorum, evde Ahmad Tea var. O biraz acı gibidir ama Ahmad Tea ile 1 tane Earl Grey birleştiğinde mükemmel bir tat oluyor. Pg Tips'i tanıdık varsa Kıbrıstan getirtebilirsin, İngiliz ürünlerinin bazılarını orada satıyorlar, bunun dışında Türkiye'de Pg Tips satan bir yer göremedim ama ölmeden önce denenmesi bir çay olduğunu mutlaka belirtmeliyim. Hem de sütlü bir şekilde.

• tiryaki bergomat aroma filan kullanmaz

porselen demlik kullanma şehir efsanesi yok öyle bi şey

su + çay kalitesi önemli . su damacana-pet su fakat her satın su marka aynı tadı vermeyebilir suyun tadı çaya geçtiği için bu önemli çay türkiyede çaykur altınbaş filiz sonra belki turist çayı özel firmaların da son zamanlarda çıkardıkları bazı ürünler iyi

çay şekersiz içilir kırtlamamymış şuymuş hikaye şerbet değil çay içmek istiyorsan çay ile şeker olayını unutacaksın taze iyi demlenmiş çayı şekersiz içersen tadını alırsın

dışarda çay satılan yerlerde şekerli ve şekersiz çayın fiyatı ayrı olmalı

dışarda çay diye satılan yerler tamamen çay diye millete s. suyu veriyorlar ne oldukları belli değil

kaçak çay içmem yanına yanaşmam

çayın islatılması olayını anlamış değilim çay kuru çay ancak belirli sıcaklıktaki su ile kimyasal tepkimeye girerek içindeki aroma tat açığa çıkar siz onu önce ıslarsanız bu iş olmaz derim çayın bulunuş hikayesi de öyle değil mi çin imparatonun şan eseri üzerine sıcak su dükülen bitkiden içip tadından hoşlanması

• çay ın demlerken bir noktadan dökülmesi gerektiğini söyleyen var bir köşesinden bırakın diyorlar çok gezdirmek iyi değil yani

üst demliğe çayı su kaynar iken mi koymalı yoksa su kaynadıktan sonra mı koymalı işte bütün mesele bu !
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.