Şimdi Ara

Çavuşoğlu ’Hayır’cı MHP’lilere: Dağdaki hainlerle aynı safta olmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çavuşoğlu ’Hayır’cı MHP’lilere: Dağdaki hainlerle aynı safta olmayın

Anayasa değişikliği ile ilgili amaçlarını anlatan Bakan Çavuşoğlu, eski sistemle kurulan koalisyonlarla sıkıntılar çekildiğini, iki başlılık yaşandığını ifade etti. Yeni anayasa ile halkın patron olacağını söyleyen Çavuşoğlu, artık koalisyonların değil güçlü bir yönetim sisteminin olacağını söyledi.

’Hayır’ oyu vermeyi düşünen MHP’lilere de seslenen Çavuşoğlu, "Ancak benim üzüldüğüm bir şey var. Bazı MHP’li arkadaşlar parti içinde kızmış, ona kızmış buna kızmış ben hayır vereceğim diyor. MHP’li arkadaşlar hepsi vatanını milletini seven insanlar şüphemiz yok. Ama böyle bir durumda nefsine yenilip de dağdaki hainlerle aynı safta olma. Bu bir parti meselesi şahıs meselesi değil. Türkiye’nin geleceğini oyluyoruz. Bu bir devlet, vatan, millet bayrak meselesi. Nefsine yenilme. Hainlerle aynı safta olma, bu bir milliyetçiye ülkücüye yakışmaz. Alpaslan Türkeş’in kemiklerini sızlatma. Kitabını o yazdı, Alpaslan Türkeş’ten esinlenerek yaptık biz bunu" dedi.

Anayasa değişikliğine karşı çıkan CHP ve Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na göndermeler yapan Bakan Çavuşoğlu, "Bu Cumhuriyetin gerçek sahiplerinin hayaliydi. Tutmuş cumhuriyet elden gidiyor diyor. Cumhuriyete ne faydan var? Ne hizmetin var? Ne projen var? Geleceğe yönelik ne var? Sıfır. Sen mi daha çok cumhuriyetçisin? Biz cumhuriyeti yukarıya doğru kaldırıyoruz. 2023 hedeflerine götürüyoruz. Sen mi biz mi daha çok cumhuriyetçiyiz? Boş konuşma. Cumhuriyete bir katkın varsa onu söyle. Binmişler Cumhuriyetin üstüne asalak gibi gidiyorlar. Millet yetki vermiyor diyor. Millet neden yetki versin sana böyle yalanla dolanla. Millet güvendiğine yetki verir. Önce çalış projelerle gel dürüst ol" dedi.

quote:

-http://m.iha.com.tr/haber-mevlut-cavusoglu-hayirci-mhplilere-seslendi-636512/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dağdaki hain allah bir dese onlarla aynı safta olmamak için ateist mi olcaz? bu nasıl mantık, ne içiyo bunlar anlamıyorum ki
  • Dağdakilerin oy kullandığını bilmiyorum

• İçimiz de ki hainlerle mi aynı safta olalım yani

• Sen boşver kim ne diyor...

Neden evet diyelim? nedir bu 18 madde?

• İnsanları kutuplaştırarak iç savaşa yaklaştırıyorlar iyice. Millet bomba gibi geziyor etrafta, birbirini gırtlaklamamak için zor tutuyor. Bunlar da ateşe sürekli odun atıyor. Yeter lan sizle aynı safta olanlar ülkeye darbe yaptı daha ne konuşuyorsunuz lan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 11 Nisan 2017; 10:49:0 >
  • 1000 tane oyum olsun 1 tanesini vermem bunlara!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunların kafasına göre bir şey söyleyecek olursam, hayır dersem dağdaki hain oluyorum. Evet dersem de fetocu olmaz mıyım ? Biri açıklasin bunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.