Şimdi Ara

CAUTION:creen image may appear reversed

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Pioneer avh2350DVD teybim var.Bugün geri görüş kamerası aldım ve montajlattım.Herşey bitti ve bir sorun var

Geri vitese taktığımda görüntü geliyor,ekranda da bir mesaj var: screen image may appear reversed.
    Bu genelde uyarı amaçlı oluyormuş sorun değil ama vitesi geriden çıkarınca görüntü gidiyor hata mesajı siyah bir ekranla birlikte kalıyor.Bir kere ekrana dokununca ekran normale dönüyor ve her 5snde bir yine siyah ekran ve bu mesaj.Menüden geri görüşü kapatınca sorun yok.Peki ben bunu hep manuel mi kullanıcam daha önce böyle bir problem yaşayan var mı?

• Kardeş cihazın menü tüşüna bas Rear Viev diye bir göz görceksin ona tıkla ve kapat sorun düzelcek aynısı basıma gelmişti önemli birsey degil.
  • Yani geri görüşü kullanacağım zaman açıp,kullanmayacağım zaman kapatacağım öyle mi?
  • Hayır seyir halinde geri görüş izleme modunu açmıssınız menü turuna basıp ordan kapatın. Ana ayarlardanda geri görüş için BATTERY modunu seciceksiniz yani elektirik gelince çalışsın diceksiniz elektiriginide geri vites ışıgından alıcaksınız geriye takınca elektirik gelicek ve otomatik açılcak vitesten cıkarınca kapancak benim cihazım bu sekilde.
  • Herşey aynen dediğiniz gibi ama malesef durum aynı :(
  • arkadaşlar bendede aynı sorun var .hala bi çözüm bulamadım.lütfen yardım edin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.