Şimdi Ara

Catalyst 13.1 WHQL - 13.2 BETA ÇIKTI (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
6
Favori
12.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: confuest

evet 13.1 format attıktan sonra sorun yok demiştim sözümü geri alıyorum. Google Chrome'a girip donanımhaber sayfasını açtığımda "AMD sürücüsü yanıt vermeyi durdurdu" tarzı bir hata alıyorum. Sanıyorum bana tekrardan 12.11 beta yolu gözüktü

amd surucu yanıt hatasını bende 13.2 beta da aldım..sonra rst attım sorun yoktu..

http://benchmark3d.com/ sıtesınde 7900 mod drıverları var..tavsıyem bıde bunları dene..tek kart oldugu ıcın ulps on secebılırsın..ulps off crossfıre sıstemler ıcın..

edıt:kusura bakma..baska bırısıne olan sınırım yuzunden bıraz asabı yazdım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 20 Ocak 2013; 4:33:08 >

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6000 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse

• 12.11 i driver fusionla temizleyip 13.1 kurdum hic bir sorunla karsilasmadim daha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ÖmerI

12.11 i driver fusionla temizleyip 13.1 kurdum hic bir sorunla karsilasmadim daha.

Muhtemelen karşılaşamyacaksın da, geceden beri üstte ki arkadaşın birinde süreli hata verdi sürücü. Artık adamlar nasıl sürücü yaptıysa Flas Player'ın bile kodunu hissetse hata veriyor.

kaynak:
    http://www.overclock.net/t/1318756/amd-12-11-beta-drivers/1790#post_19076483

arkadaşlar 13.2 beta ile hiç uğraşmayın, çok erken sızdırılmış bir sürücü ve son kullanıcı için değil...

@F.@.T.İ.H
    hocam, ilk sayfaya bunu bir not düşüver bence. hem kullanmak isteyenler boşuna indirip hayal kırıklığı yaşamaz.
    hemde bu sürücüyü baz alıp AMD'yi tekrar tekrar kötülemek isteyenlere fırsat olmaz, gereksiz tartışma yaşanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 20 Ocak 2013; 9:40:21 >
    Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...
    (Atatürk, 30 Ağustos 1925)

• fifa 13 te belli bir süreden sonra frame düşmeleri oluyor hem 13.1 ile hem de 13.2 ile

NOT:Oyun orjinal,kart hd5850

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warchief46 -- 20 Ocak 2013; 9:47:02 >
    Ryzen2600 - MSI B450M Gaming Plus - Sapphire R9 280 Dual-X - Gskill 2x8GB 3200Mhz -WD SN550 500GB NVMe SSD - Sandisk 128GB Standart SSD - Seagate Barracuda 1TB - Cooler Master RC 690 II-GX650W +80
  • 13.1 denedim performans olarak batle field de biraz artış var 5770 imde
    değmez çünki mafia2 de lighting hatası alıyorum 12.8 e geri döndüm

Orijinalden alıntı: confuest

quote:

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

yeni driverları denesemmi alttaki sistemimde ?

12.11 beta kullanıyorsan ve format atma riskini göze alamıyorsan deneme. ama 12.10 kullanıyorsan ve olmazsa temiz kurulum yaparım format atıp diyorsan dene

eski driveri sunla kaldırınca bir problem olmuyor
    http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/catalyst-uninstall-utility.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: Hiper-Nova

Ek olara forumda Amd kullananların sayısı inanılmaz bir seviyede olduğu için bu kadar çok sorun yaşanması normal. Artı kimse pek Nvida yanaşmıyor malum fiyatına oranla verdiği performans hiçbir anlam ifade etmiyor.

Daha önce de fanatiklerin komik söylemlerini duymuştum ama dünyadan bu kadar koptuklarını görmemiştim. Tabi... Artık kimse Nvidia almıyor. Intel desen zaten batmak üzere... İşin garip tarafı, böyle düşünenlerin yalnızca AMD fanatikleri olması. AMD'nin kendisi bile durumun o kadar farkında ki; o nedenle devamlı olarak kararsız hareket etmekteler.

Kimin kazanıp kimin kaybettiği konusunda:http://forum.donanimhaber.com/m_68083671/tm.htm

Kullanım oranı konusunda:http://store.steampowered.com/hwsurvey/videocard/

DX11'deki durumdan sonra iyice anladım ki; AMD daha iyi kartlar yapsa bile Nvidia'yı toplamda geçmeksi çok çok zor. Çünkü AMD adına bir sürü kara leke var. Bunların başında sürücü geliyor. Yıllarca devam eden rekabet ortamında farklılıklar sunmayıp da kötü şöhret yayan hadiseleri de düzeltemeyince, artık firmanın adı çıkıyor. Zaten açılışı itibariyle de bu konu, bu durumun en iyi örneklerinden biri. AMD'nin sürücü çıkarmasını bekleyen büyük bir kitle var. Bunun için konu açılıyor. Sürücü çıktıktan sonra açılsa tamam ama, yani beklenti öyle bir boyuta gelmiş ki; yalnızca şu gün sürücü gelecek sözüne konu açılıyor. Peki sürücü çıktıktan sonra durum ne? Birçok kullanıcı sorun yaşamakta. AMD bile herhangi bir açıklama yapmaktan kaçınırken, fanatikleri iş üstünde ve duruma bilinen lafları ile açıklama getiriyorlar: "Sorun sürücüde değil, yüklemeyi bilmiyorsunuz" vs. vs...

Başka hiçbir şeye bakmayalım, sırf bu durum yüzünden bile AMD kaybetmeye mahkum. Nvidia tarafında da pek çok sıkıntı yaşanıyor. Sonuçta yazılım işi bu, bin çeşit farklı konfigürasyon, bin çeşit donanım, bin çeşit işlevi var. Ama AMD daha sürücüyü kurmadan sorun yaşanınca, bu kısım cidden can sıkıcı oluyor. Zaten firmanın sürücü temizleme aracı sunmuş olması bile az çok fikir veriyor.

Özetle fiyatı falan geçin. İnsanlar tonla para verip de saçma sapan işlerle uğraşmak istemezler. O yüzden de Nvidia geri kaldığı dönemlerde bile yüksek satış oranını korumaktadır. Fiyat konusunda da kafadan sallamayın. İki tarafın fiyatları da birbirine yakın. İki taraf da bazı dönemlerde yüksek fiyatlarla kart satıyor. Hâlâ AMD kullanıcı dostu vs. saçmalıklara inanıyorsanız, 550$'dan satışa sunulan HD7970'e iyice bir bakın. Yahut 450$'a sunulan HD7950'e. Ya da toptan HD7000 serisinin çıkış fiyatlarına. Böyle bir hamleye girişerek kâr yapacağını düşünen AMD, tam tersine bu seri ile ciddi paza payı kaybına uğradı. Bir sürü indirim, kampanya vs. de pek yeterli olmadı. Özellikle sürücü konusunda bu seride resmen sıvadı (çıkışıyla sorun yaşanan ve aylarca durumu düzelmeyen kartlar, bazı kartlara sürücü ile ayar çekilmesi, eski kartlara desteğin kesilmesi, verilen sözlerin tutulmaması, performans sürücüsü ile akıcılığın bozulması, bunun düzeltilmesi için aylarca yeni sürücü gelmemesi, sözü verilen 12.11 WHQL sürücünün bile çıkmaması, hatta bizzat yaşadığım bazı ürünlere sürücü sunmama gibi garip sorunlar). Özellikle sürücü konusunda AMD de durumun farkında olduğu için Nvidia'nın izlediği adımları izlemektedir, çok açık.

• 13.1 sürücüyü kurdum 2 saat`e yakın PlanetSide2 oynadım bir sorunla karşılaşmadım.

Orijinalden alıntı: M@U

quote:

Orijinalden alıntı: Hiper-Nova

Ek olara forumda Amd kullananların sayısı inanılmaz bir seviyede olduğu için bu kadar çok sorun yaşanması normal. Artı kimse pek Nvida yanaşmıyor malum fiyatına oranla verdiği performans hiçbir anlam ifade etmiyor.

Daha önce de fanatiklerin komik söylemlerini duymuştum ama dünyadan bu kadar koptuklarını görmemiştim. Tabi... Artık kimse Nvidia almıyor. Intel desen zaten batmak üzere... İşin garip tarafı, böyle düşünenlerin yalnızca AMD fanatikleri olması. AMD'nin kendisi bile durumun o kadar farkında ki; o nedenle devamlı olarak kararsız hareket etmekteler.

Kimin kazanıp kimin kaybettiği konusunda:http://forum.donanimhaber.com/m_68083671/tm.htm

Kullanım oranı konusunda:http://store.steampowered.com/hwsurvey/videocard/

DX11'deki durumdan sonra iyice anladım ki; AMD daha iyi kartlar yapsa bile Nvidia'yı toplamda geçmeksi çok çok zor. Çünkü AMD adına bir sürü kara leke var. Bunların başında sürücü geliyor. Yıllarca devam eden rekabet ortamında farklılıklar sunmayıp da kötü şöhret yayan hadiseleri de düzeltemeyince, artık firmanın adı çıkıyor. Zaten açılışı itibariyle de bu konu, bu durumun en iyi örneklerinden biri. AMD'nin sürücü çıkarmasını bekleyen büyük bir kitle var. Bunun için konu açılıyor. Sürücü çıktıktan sonra açılsa tamam ama, yani beklenti öyle bir boyuta gelmiş ki; yalnızca şu gün sürücü gelecek sözüne konu açılıyor. Peki sürücü çıktıktan sonra durum ne? Birçok kullanıcı sorun yaşamakta. AMD bile herhangi bir açıklama yapmaktan kaçınırken, fanatikleri iş üstünde ve duruma bilinen lafları ile açıklama getiriyorlar: "Sorun sürücüde değil, yüklemeyi bilmiyorsunuz" vs. vs...

Başka hiçbir şeye bakmayalım, sırf bu durum yüzünden bile AMD kaybetmeye mahkum. Nvidia tarafında da pek çok sıkıntı yaşanıyor. Sonuçta yazılım işi bu, bin çeşit farklı konfigürasyon, bin çeşit donanım, bin çeşit işlevi var. Ama AMD daha sürücüyü kurmadan sorun yaşanınca, bu kısım cidden can sıkıcı oluyor. Zaten firmanın sürücü temizleme aracı sunmuş olması bile az çok fikir veriyor.

Özetle fiyatı falan geçin. İnsanlar tonla para verip de saçma sapan işlerle uğraşmak istemezler. O yüzden de Nvidia geri kaldığı dönemlerde bile yüksek satış oranını korumaktadır. Fiyat konusunda da kafadan sallamayın. İki tarafın fiyatları da birbirine yakın. İki taraf da bazı dönemlerde yüksek fiyatlarla kart satıyor. Hâlâ AMD kullanıcı dostu vs. saçmalıklara inanıyorsanız, 550$'dan satışa sunulan HD7970'e iyice bir bakın. Yahut 450$'a sunulan HD7950'e. Ya da toptan HD7000 serisinin çıkış fiyatlarına. Böyle bir hamleye girişerek kâr yapacağını düşünen AMD, tam tersine bu seri ile ciddi paza payı kaybına uğradı. Bir sürü indirim, kampanya vs. de pek yeterli olmadı. Özellikle sürücü konusunda bu seride resmen sıvadı (çıkışıyla sorun yaşanan ve aylarca durumu düzelmeyen kartlar, bazı kartlara sürücü ile ayar çekilmesi, eski kartlara desteğin kesilmesi, verilen sözlerin tutulmaması, performans sürücüsü ile akıcılığın bozulması, bunun düzeltilmesi için aylarca yeni sürücü gelmemesi, sözü verilen 12.11 WHQL sürücünün bile çıkmaması, hatta bizzat yaşadığım bazı ürünlere sürücü sunmama gibi garip sorunlar). Özellikle sürücü konusunda AMD de durumun farkında olduğu için Nvidia'nın izlediği adımları izlemektedir, çok açık.

Amd radeon kullanıyorum, memnunum ama soyledıklerıne de katılmıyor degılım. Belkı bızler cok sey beklıyoruz belkıde, surucu hatası falan cok abartıyoruz. Sonucta son cıkan oyunların hemen hemen hepsı, konsoldan port edılmıs oyunlar.Bununla dogrudan alakası oldugunu bılıyoruz. Ama bılemıyorum ıste eskıden kazanılmıs bazı alıskanlıkalr degısmez ya, bu da oyle bırsey. Nvidia kart almak hıc ıcımden gelmıyor. Onemlı olan nvidia veya Amd almak degıl, onemlı olan ne alırsan al, memnunıyetını dıle getırmendır.

• quote:

Orijinalden alıntı: osedon

Amd radeon kullanıyorum, memnunum ama soyledıklerıne de katılmıyor degılım. Belkı bızler cok sey beklıyoruz belkıde, surucu hatası falan cok abartıyoruz. Sonucta son cıkan oyunların hemen hemen hepsı, konsoldan port edılmıs oyunlar.Bununla dogrudan alakası oldugunu bılıyoruz. Ama bılemıyorum ıste eskıden kazanılmıs bazı alıskanlıkalr degısmez ya, bu da oyle bırsey. Nvidia kart almak hıc ıcımden gelmıyor. Onemlı olan nvidia veya Amd almak degıl, onemlı olan ne alırsan al, memnunıyetını dıle getırmendır.

iyiki bir sorun çıktı driverda millet üşüşüyo hemen amd ye elbetteki olacak en kısa zamandada telefi edilecektir millet nvidia yı güllük gülüstanlık zannediyor son iki driver dada crash hatası yaşatıyor kullanıcılarına hala sorun yaşayan var bende kullandım bende yaşadım biraz objektif davranın yorum yapan arkadaşlara söylüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

Bi yönetici şu gereksiz gönderileri silse bizde anlasak sürücü iyi mi kötü mü?

O değil de biz de senden bahsediyorduk

Konuya müdahil bile olmamışken anlaşılan hayatta yapacak başka işiniz yok. Amerikalıların dediği gibi "get a life loser!" Fatih le benim i3 önerdiğim konuları arıyordunuz heralde? Olmayan konuları Allah akıl fikir versin.

• quote:

Onemlı olan nvidia veya Amd almak degıl, onemlı olan ne alırsan al, memnunıyetını dıle getırmendır.

Ben tam tersine memnuniyetsiz olduğum durumlardan bahsediyorum genelde.

Millet de aynı hataya düşmesin diye galiba... Ha ama şuan evdeki sistemde bulunan Phenom II 955'ten de memnundum, GTX460'tan da... Şuan kullandığım Acer Aspire One 722'den de -ki APU'lu bir modeldir- memnunum. Ama sürücü konusunda hem GTX460'la hem de C-60'la sorun yaşadım. Yaşadığım sorunları da o dönemde direk olarak dile getirdim. Bence önemli olan da bu. Bir sorun varsa ve de bu sorundan haberdarsak, bunu belirtmemiz gerekir. Cidden birilerine yardımcı olmak istiyorsak. Hepsini geçin, sorun dillendirilince firma bile çözüm yolları aramaya çalışıyor.

• bende de NBA 2K13 ve FIFA 13 de Fps düşüşleri var nba'da kasıyor akıcılık hiç yok dona dona ilerliyor resmen kart 7950 her şeyi silip temiz kurulum yaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: UmtqnR

bende de NBA 2K13 ve FIFA 13 de Fps düşüşleri var nba'da kasıyor akıcılık hiç yok dona dona ilerliyor resmen kart 7950 her şeyi silip temiz kurulum yaptım

tavsıyem bırde 13.2 betayı yukle..7950 de ms denılen yasadıgın takılma hıssı bu drıver ıle baya duzelmıs..

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6000 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

quote:

iyiki bir sorun çıktı driverda millet üşüşüyo hemen amd ye elbetteki olacak en kısa zamandada telefi edilecektir millet nvidia yı güllük gülüstanlık zannediyor son iki driver dada crash hatası yaşatıyor kullanıcılarına hala sorun yaşayan var bende kullandım bende yaşadım biraz objektif davranın yorum yapan arkadaşlara söylüyorum

yok dostum inanki son iki sürücüde crash problemi yaşamadım ben
    Intel i5 6600K - Corsair H75 - MSI z170 gaming M5 - Kingston Hyperx Fury 2666 Mhz 2 x 8 GB - 2x Kingston v300 240 Gb Raid 0 - Segate Momentus xt hybrid - Gigabyte WF 3 R9 290X - Coolermaster HAF 942 X - Corsair CX 750W 80Plus - Creative Sound Blaster Z - Creative Gigaworks G500 Gaming - Sennheiser hd 202 - Monster Purity HD - Monster DNA - Corsair H2100 Gaming Headset - Fiio X3

• Crysis 2 ULTRA set. 7870 OC new 13.1 driver

1680x1050 Vsync ON, all ULTRA with DX11 and texture pack
    2500k OC Z68X-UD3-B3
    7870 GBT 1150/1350
    1600MHz 8GB

http://www.youtube.com/watch?v=FVFpY4IEhH8

Orijinalden alıntı: cats.in.the.cradle

Crysis 2 ULTRA set. 7870 OC new 13.1 driver

1680x1050 Vsync ON, all ULTRA with DX11 and texture pack
    2500k OC Z68X-UD3-B3
    7870 GBT 1150/1350
    1600MHz 8GB

http://www.youtube.com/watch?v=FVFpY4IEhH8

Youtube linki niye koydun? Şimdi birisi ttıklayacak bu sürücünün bin tane hatasından bir tanesine yakalanıp ekran kartı yanıt vermeyecek. Biraz düşünceli olunuz lütfen.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.