Şimdi Ara

Catalyst 13.1 WHQL - 13.2 BETA ÇIKTI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
484
Cevap
6
Favori
12.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

İyi bari, betanın sorunlarından kurtuluruz inşallah.

Beta'nın sorunları derken? WHQL'in de bir garantisi yok ki.

inşallah sorunsuz bir whql olur
    3330 - GD 67 - 3510i - K500 - P800 - P990 - P1i - Xperia X1 - Iphone 3gs - İphone 4 - HTC Sensation - Galaxy S2 - LG Optimus 3D - Galaxy Nexus - Galaxy S3 - Lumia 920 - Nexus 4 - iPhone 5 - Galaxy S4 - LG Optimus G Pro - LG G2 - HTC One - Moto G - Galaxy Note 3 - HTC One M8 - HTC One M9 - Galaxy Note 4 - Xperia Z5 - iPhone 6S Plus - Huawei Mate 8 - HTC 10 - Lenovo Moto Z - Huawei Honor 8 - Blackberry Passport - Galaxy S8+ - iPhone X - Essential Phone - iPhone XS Max - iPhone 11 Pro Max - Galaxy Note 20 Ultra - Galaxy Z Fold 2 - Galaxy S22 Ultra - Galaxy Z Fold 3 - iPhone 13 Pro - iPhone 14 Pro - iPhone 15 Pro - Honor Magic V2
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@U

... Bir de galiba eski kartlar için de 12.6'dan beri sürücü gelmiyormuş. Büyük ihtimal bu sürücü, eski kartlara da sunulur.

quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Hadi bakalım hayırlısı. AMD'yi artık savunabilmek isterim Nvidia arsızları karşısında. Ama adam gibi driver desteği olmayınca olmuyor. Beta'yı bi iyi toparlamış olsalar bari

12.11 Betayı belki bir aydır kullanıyorum. Bir sefer bile sorun yaşamadım. Üstelik, 7850 için kullandığım sürücüyü şu an 5770'le kullandığım halde.

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan

• quote:

Orijinalden alıntı: fukox

Ben hala 10.11 (10 lu bisey istetam hatırlamıyorum)kullanıyorum. Driverlarda performans artısı oluyormu?

7000 serisi kullanmıyorsan ve önemli bir sorun yaşamıyorsan hiç boşuna uğraşma güncellemeyle.

Ben de sırf macera olsun diye güncelliyorum arada sırada. Bakalım yeni sürücüde ne çeşit hatalarla karşılaşacağım diye.

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6000 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • 12.11 beta 11 ile sorun cıkarmadan geçinip duruyoruz.
    ama cıksın bu dıreverlear bunlarıda denerız.
    İNTEL ALDER LAKE CORE İ7 13700KF all p-core 5.5 GHZ- all e-core 4.3 ghz-ring x45-PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC-MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4- GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z DDR4 4400MHz CL19 1.5V Dual Kit RGB LED-THERMALTAKE 500 BEYAZ 3X TEMPERED GLASS PENCERELİ GAMING KASA-AeroCool Miragel360,su soğutma CPU,TDP 550 W-CORSAİR AX12000i-LG UltraGear 32GP850-B 31.5″ 1ms FreeSync Premium-G-SYNC IPS QHD Gaming (Oyuncu) Monitörü -165hz-o.c 180hz-8-10 bit-Samsung 980 pro 2tb- WD_Black SN770 1TB NVMe - Samsung 970 Evo Plus 1TB -WD Elements 6TB 3.5" USB 3.0-WD 3.5 2TB Caviar Blue-Cooler Master SK652 Red Switch Low Profile Mekanik Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Beyaz-SteelSeries Rival 5 Destiny 2 Edition Gaming Mouse Beyaz - EPOS Sennheiser GSP 301 Beyaz-Creative Sound Blaster Zx- 11 adet SilverStone Air Blazer 120RW ARGB LED 12cm 94CFM Yüksek Hava Akışlı 2200RPM Kasa Fanı + 5 adet Arctic BioniX P120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

bu driver olayı yüzünden amd bana 7970 cf bozdurdu

Gtx 670 mi almıştın?

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

quote:

Gtx 670 mi almıştın?

GTX 670 sli-gtx 680 var şuanda tekrar değişim yapıp amd ye dönecem benim işler karışık arı-çiçek misali

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

quote:

Gtx 670 mi almıştın?

GTX 670 sli-gtx 680 var şuanda tekrar değişim yapıp amd ye dönecem benim işler karışık arı-çiçek misali

AMD ye geri dönmenin sebebi Nvidianın AMD nin belgelerini çalmış olması mı yoksa görüntü kalitesi mi yoksa çalışma sıcaklığı mı yoksa overclock esnekliği mi yoksa fiyat mı yoksa yeni çıkan 13.1 sürücüsü mü?

• @Tugrul_512bit

hiçbirisi değil tamamen kişisel

@Tugrul_512bit

Opencl performansı mı diye sormayı unuttum

@Tugrul_512bit

@Tugrul_512bit
    nvidia ve amd nin farklarını saydı sana anlayın artık ya

Orijinalden alıntı: enescetiner

quote:

@Tugrul_512bit

@Tugrul_512bit

bende sana sayayım o zaman cuda phsyx adaptive vsync, pure video daha az ısınma daha az güç tüketimi daha stabil ve sorunsuz driver desteği peki bunlar ne olacak

kartı denemek için aldım son mesajlarımı araştırın bir kaç yerde daha yazmıştım bunların cevabını

edit : o saydıklarında zaten nvidia daha üstün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan0101 -- 16 Ocak 2013; 15:46:34 >

• fatih bey mobil için birşey deniyormu yani mobil 7xxx serisi için gelecek değilmi bu driver. ?

quote:

Orijinalden alıntı: enescetiner

quote:

@Tugrul_512bit

@Tugrul_512bit

bende sana sayayım o zaman cuda phsyx adaptive vsync, pure video daha az ısınma daha az güç tüketimi daha stabil ve sorunsuz driver desteği peki bunlar ne olacak

kartı denemek için aldım son mesajlarımı araştırın bir kaç yerde daha yazmıştım bunların cevabını

edit : o saydıklarında zaten nvidia daha üstün

benim yazdıklarımda nvidia üstün değil dikkatli okumanı tavsiye ederim
    ve yeni driverı görünce bakalım ne olacak yeni driver çıkmadan amdyi kötüleme

• _____________________________
  • senin yazdıklarında değil benim yazdıklarımda üstün zaten

sezarın hakkı sezara

amd yi kötülesem niye amd kart alayım

şakamısınız

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

quote:

genemı beta..amd kendın kadar basına tas dussun emı..

edit:

sertifikalı diyor adam..

yani yarın sitede 13.1 whql göreceğiz..

tamam sımdı oldu..

bedduamı ctrl+alt+delete yaptım..

beddua yöneticisinden beddua'yı sonlandır dedin mi ?
    Intel i5 6600K - Corsair H75 - MSI z170 gaming M5 - Kingston Hyperx Fury 2666 Mhz 2 x 8 GB - 2x Kingston v300 240 Gb Raid 0 - Segate Momentus xt hybrid - Gigabyte WF 3 R9 290X - Coolermaster HAF 942 X - Corsair CX 750W 80Plus - Creative Sound Blaster Z - Creative Gigaworks G500 Gaming - Sennheiser hd 202 - Monster Purity HD - Monster DNA - Corsair H2100 Gaming Headset - Fiio X3

• quote:

Orijinalden alıntı: cobi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

quote:

genemı beta..amd kendın kadar basına tas dussun emı..

edit:

sertifikalı diyor adam..

yani yarın sitede 13.1 whql göreceğiz..

tamam sımdı oldu..

bedduamı ctrl+alt+delete yaptım..

beddua yöneticisinden beddua'yı sonlandır dedin mi ?

beddua ağacını sonlandır demesi gerekir artık onun..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.