Şimdi Ara

Cataclysm dungeons olası bir bug vakası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler arkadaşlar sorunsuz şekilde ayın 8 den beri yerlerini bulduğum dungeons lara giriyordum,son 2 saatir seçtiğiniz bölümde istenilenleri karşılamıyorsunuz hatası aldım (yazan cümlede çıkan sonuç bu) ama gel gelelim kendim girmeyi yanı special olarak seçtiğimde giriyor random olarak hata veriyor ilk aklıma gelen gear konusuydu ama 302 olarak gözüküyor,grup kurup yada en azından 1 kişiyi yanıma aldıktan sonra random olarak giriş yapıyor işin en tuhaf kısmı ise artık benim şansıma mı denk geldi yoksa cidden bir bugmu yanıma aldığım adam o zindanı hiç bulmasa dahi benimle birlikte geliyor.

Sorun garip olduğu için yazıda biraz garip oldu sonuç itibari ile random olarak cata zindan arayışı hata veriyor ama kendim tek tek seçebiliyorum hepsini guild olarak yada party ile random tekrar çalışıyor öneriniz yada düşünceniz nedir?.

Not:Oyını açtım kapadım onardım addon ve benzeri hiçbir şey zaten yüklü değil sonuç değişmedi.

yazan hata

You do not meet the requirements for the chosen dungeons.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 11 Aralık 2010; 0:25:11 >

• fikri olan yok mu?
  • Ticket açman?
  • Yolladım ama cevap yok baya bir sürede vermez ler ozamana kadar dungeon girememek saçma daha öncede benzer bir olay olmu

http://www.dual-boxing.com/showthread.php?t=27018
  • sadece senin değil ptdekilerinde dglerin çoğunu explore yapması gerek random için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

sadece senin değil ptdekilerinde dglerin çoğunu explore yapması gerek random için

Sorunu anlamamışsın sorun random dg yi kullanamamam partiyle ne alakası var guruba giremiyorum ki! tek dungeon olarak seçersem çalışıyor ama random butonuna bastığımda You do not meet the requirements for the chosen dungeons diye hata veriyor normalde 83 lvl olana kadar sorunsuz girdim artık kaç kere girdiğimi düşün 20 kere olmuştur sorun dün gece oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 11 Aralık 2010; 13:34:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

quote:

sadece senin değil ptdekilerinde dglerin çoğunu explore yapması gerek random için

Sorunu anlamamışsın sorun random dg yi kullanamamam partiyle ne alakası var guruba giremiyorum ki! tek dungeon olarak seçersem çalışıyor ama random butonuna bastığımda diye hata veriyor normalde 83 lvl olana kadar sorunsuz girdim artık kaç kere girdiğimi düşün 20 kere olmuştur sorun dün gece oldu.

random gırememenın sebebı su olsa gerek.mesela random da 5 dungeon acık ama sen bunların 3 unu explore ettın.dogal olarak dıger 2 dungeon ıcın You do not meet the requirements for the chosen dungeons hatası alıosun.bug falan yok yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • istediğin dungeon'a girebilmek için

1) o dungeon'ın giriş kapısını keşfetmiş olman lazım. ilk kez girerken kapısına kadar yürümek zorundasın.
    2) senden bir item level istiyosa o item seviyesine ulaşman lazım. üzerinde takılı olması değil, çantandaki itemlerle de o seviyeye erişmen yeterlidir.
    3) heroic ise save'li olmaman gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

quote:

Sorunu anlamamışsın sorun random dg yi kullanamamam partiyle ne alakası var guruba giremiyorum ki! tek dungeon olarak seçersem çalışıyor ama random butonuna bastığımda diye hata veriyor normalde 83 lvl olana kadar sorunsuz girdim artık kaç kere girdiğimi düşün 20 kere olmuştur sorun dün gece oldu.

random gırememenın sebebı su olsa gerek.mesela random da 5 dungeon acık ama sen bunların 3 unu explore ettın.dogal olarak dıger 2 dungeon ıcın You do not meet the requirements for the chosen dungeons hatası alıosun.bug falan yok yani

arkadaşlar üste yazan mesajımı okursanız anlıcaksınız bulduğum ve ayın 8 den beri girdiğim dungeonlardan bağsediyorum açık yanı 4 tane var 4 de açık üstüm zaten lvl 302 o konuda sorun yok yani ve tekrar yazıyorum yolda gördüğüm birini guruba alıp kullanabiliyorum sorunum tek başıma iken random kullanamamam.

• sen level atladın ya diyelim yeni dungeonlar açılır 2 tane falan.Eğer sende 2 tane dungeon varsa önceden ve bu açılan 2 dungeonu keşfetmediysen random queque edince hata verir.Onları keşfetmen lazım
  • Sorun çözüldü dostum gm ticked attı item seviyem oyun içinde düşük güzüküyormuş(ama öyle değil) 10 dk çıkmamı söyledi girdim şimdi düzeldi ne saçma bi sorun muş ya :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.