Bildirim
Castrol Magnatec 10/40 4LT
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Çok iyi fiyat. Hepsiburada’nın efsane Cuma kampanyası ile 70 TL’ye almıştım. Şu ara 80 TL civarı normal fiyatı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
arabamı emanet etmem _____________________________ -
alıp nerde koydurabiliriz hocam bnde maltepedeyim. _____________________________ ♥♡▂ ▃ ▅ ▆ █ Ne kadar DUMAN o kadar RANDIMAN. MDA █ ▆ ▅ ▃ ▂ ♥♡ -
bu yağı bosch elektrikli ağaç kesme testeresine katsak olur mu acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Biz arabadan çıkan eski yağı zincir yağlamasında kullanıyoruz ama motora koymuyoruz, motor icin bauhausda litresi 13try ye satılan bir yağ var onu kullanıyoruz.
N11'de 30 liralara 10\40 yağ var. Testere için ondan alıyorum. Doğru yanlış tartışılır ama ucuz oluyor.
Bu yaglar yari sentetik.5w/40 tam sentetik herhangi bir ureticinin yagini alun kirk kere evladir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ MERHABA -
Teşekkür ediyorum,
Ben de zincir için kullanmayı kastetmeye çalışmıştım.
Bosch un 1litre yağı 33 ₺ dan başladığını gördüğüm için sormuştum.
50 tl. ye tam sentetik yağ var mı ?
yada şöyle sorayım mesela hangi yağı önerirsiniz ?_____________________________ kendi isteğimle uzaklaştım -
Misal,annemin araci icin aksarayda parcaciya girdigimde 5w/30 po yagi, tam sentetik ,65 liraya vermek icin tamam demisti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ MERHABA -
gerçekten varmış acaba bu yağ nasıl ,kullanalar ne diyor ?
büyük ihtimal PO istasyonlarında satılıyor olmalı
https://www.oilmarkt.com/5w30/530-petrol-ofisi-maxima-xt-5w30-4-lt-om000530.html?utm_campaign=site&utm_source=reklam&utm_medium=g&gclid=EAIaIQobChMIjcO-xsiW2AIVpQrTCh2aywc2EAQYASABEgIAFvD_BwE_____________________________ kendi isteğimle uzaklaştım -
Ankara da varmıki
Ne marka olursa olsun tam sentetik kirk kere evladir.
Iyi forumlar.
quote:
Orijinalden alıntı: C.CEMİL
https://www.oilmarkt.com/5w30/530-petrol-ofisi-maxima-xt-5w30-4-lt-om000530.html?utm_campaign=site&utm_source=reklam&utm_medium=g&gclid=EAIaIQobChMIjcO-xsiW2AIVpQrTCh2aywc2EAQYASABEgIAFvD_BwE
Geçen yıllarda G.M (Opel) yağını üretiyordu.Alinabilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Ferguson ile aynı zamanda başladık ben 25 takım gezdim!"
Yılmaz VURAL
-
Sürekli Castrol 10-40 kullanıyorum (dum) En son koydurduğum Castrol'den sonra araba daha titreşimli ve gürültülü çalışmaya başladı. Özellikle ilk çalıştırmada araç aşırı titriyor ve 20-30 sn rolantide çalıştırmadan yürürsem araç titreye titreye kalkıyordu. Bir süre sonra yağı, yorumlara güvenerek Motul marka yağ ile değiştirdim. Araba düzeldi. O zaman emin oldum ki, önceki Castrol sahte idi. Şimdi ne titreme, ne gürültülü çalışma hiç biri kalmadı. Artık daha da Castrol almam, sahtesi piyasada çok var derlerdi, başıma gelince hak verdim... _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: C.CEMİL
https://www.oilmarkt.com/5w30/530-petrol-ofisi-maxima-xt-5w30-4-lt-om000530.html?utm_campaign=site&utm_source=reklam&utm_medium=g&gclid=EAIaIQobChMIjcO-xsiW2AIVpQrTCh2aywc2EAQYASABEgIAFvD_BwE
Petrol Ofisi'nin 05w30 yağını denemek için aldım...
Hatta 7 litrelik ambalajla gayet iyi bir fiyata geldi, hem otomobilimde hem de motosikletimde kullandım.
İki aracın da sesi hissedilir derecede değişti, motosikletin yağını hemen yeniledim, onlar bu işe daha hassaslar.
Otomobil zaten eski, LPG'li ve atmosferik olduğu için en azından 5000 km falan kullanalım dedim ancak o da yağ eksilmiş, daha önce Castrol 03w/30 A1 yağı yine LPG ile kullanmama rağmen eksiltme yapmazdı. En kısa zamanda onun da yağı değişecek.
Ben denedim ve bir daha almayacağım_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: shadowsprince
alıp nerde koydurabiliriz hocam bnde maltepedeyim.
40-50 lira istiyorlar değişime var mı Maltepe Kartal civarı uygun bir yer acaba 20 lira civarına değiştirebileceğimiz?_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: _CarpeDiem_
Sürekli Castrol 10-40 kullanıyorum (dum) En son koydurduğum Castrol'den sonra araba daha titreşimli ve gürültülü çalışmaya başladı. Özellikle ilk çalıştırmada araç aşırı titriyor ve 20-30 sn rolantide çalıştırmadan yürürsem araç titreye titreye kalkıyordu. Bir süre sonra yağı, yorumlara güvenerek Motul marka yağ ile değiştirdim. Araba düzeldi. O zaman emin oldum ki, önceki Castrol sahte idi. Şimdi ne titreme, ne gürültülü çalışma hiç biri kalmadı. Artık daha da Castrol almam, sahtesi piyasada çok var derlerdi, başıma gelince hak verdim...
Sahtesi cok hocam. Ama konudaki yag carrefourda. O da sahte satmaz sanirim
Iyi olduğu konusunda haklı olabilirsin ama genelde 10 yaşından büyük araçlarda aşırı eksilme oluyor.eski araçta 10w40 a mahkum yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- kızılay kamp sandalyesi
- storytel ücretsiz
- shell 1000 tl kampanyası
- hangikredi kampanya kodu 2025
- samsung amazon prime
- philips ep2220/10 tam otomatik espresso makinesi
- yandex s sport kampanya
- black friday ne zaman 2025
- letgo komisyon alıyor mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X