Şimdi Ara

Cast Ajans a gidenler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
29.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen cuma google dan bulup 4-5 cast a başvuru yapmıştım. Bugün castajansım dan mesaj geldi çağırıyorlar. 50 TL de katalog çekimi için istiyorlar.
    Napam gidemmi? doğru düzgün fotom yok adamlar güzel bişeyler çekecekse bile gitmeye değer Napayım

http://www.castajansim.com/oyuncu_detay.php?user_id=2964
    bu çocuğuda çağırmışlar sitede gezinirken rastladım. ben vazgeçtim gitmem buna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatar -- 22 Eylül 2013; 13:50:50 >

• Git kardeşim git hiç yoktan harçlığını çıkartırsın .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• Cas ta jansta oldugu için bence gitme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greencher -- 22 Eylül 2013; 13:41:19 >

Orijinalden alıntı: HodriMeydan89

Git kardeşim git hiç yoktan harçlığını çıkartırsın .

gideyim o zaman. kadıköydeymiş. İlginç olacak heyecanlandım

Orijinalden alıntı: greencher

Cas ta jansta oldugu için bence gitme.

ince ama saçma
    biraz beklemede kalayım 2-3 gün daha. castajansım 25ine kadar süre verdi.
    bu şirket ameleyse başkalarından haber bekleyeyim beyler

Bakın ajanslara gidiyorsunuz ama para istediklerinde ve sözleşme yapmak istediklerinde hiçbir şey söylemeden kalkıyorsunuz neden mi? Sözleşme sizi oraya bağlayıcı bir unsurdur. Hele ki araştırmadan hiç gitmeyin artık internet elinizde sorun soruşturun. Para konusuna gelince para istediklerinde kalkın. (50 tl fotoğraf parası olacak çünkü senin set kartların hazırlanıp yönetmene sunulacak ve oditetion (odeşın) video gibi bişi senin oyunculuğunu ölçme gibi bunda yapacaklarını söyleyecekler kandırma psikolojisi...) denilince kalkın arkadaşlar yemeyin bu 3 kağıt işlerini mal gibi vermeyin. Sen bide mantıklı düşün oraya para kazanmak için gidiyorsun niye paranı kaptırasın ki?
    Bakın zaten sizi oyunculuk eğitimi almadan hiçbir ajans size para harcamaz ve yok seni ünlü yapacağım çok güzelsin çok yakışıklısın numaralarına kanmayın bunlar gaz verip dolandırma politikaları. 730 tane ajans varr. Hepsini araştırın yazın bir kağıda gidin. Yıl 2014 50tl den aşağıya çalışmayın. Bazı ajanslarda staj çekimi diye bir şey üretmişler 2 çekim staj sonra çalıştığını veriyorlar ama senden çok kazanıyorlar figüran olmana rağmen. Bunlarıda çok zorda kalmadığız müddetçe kabul etmeyin. Dandik ajanslar bunlar zaten ilerleyemezsiniz. Ama üniversite öğrencisisiniz yada lise esnek çalışma vaktiniz var bazı günleriniz boş güzel iş.. Ama araştırın dolandırılmayın üzlüyorum böle duydukça.
    Bilgi: Kadıköy castajansım adlı firmada benim paramıda aldı ve sözleşme yaptı 1 senelik hala kurtulmuş değilim. Ve hiç çağırmadılar. Sakın gitmeyin herkesinde yaptığı web sitesi doğru değil yıllarca aynı web ve bazıları sahtekar çok araştırın. Bence başlamak istiyorsanızda Mayadroomla başlayın ve sorun soruşturun gittiğiniz zaman dizilere sinemalara kimler nereye hangi ajanslara gidiyor sen ne kadar alıyorsun ne zaman başladın. Ben sgk yapıyor zorunlu diye kayıt olmadım isteyen gitsin kayıt olsun sgk problemi olmayanlar...

Her türlü bilgi var aşşık atamaz bu konuda kimse bilgilenmek isteyen gelsin sorsun...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.