Şimdi Ara

Casping Riven Montage #3 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ByAxiddKing

güzel montajlarda bi sıkıntı yok ama ekranı niye sarı yapıyon kardeş? bi vazgeçemediniz şunlardan ekran karartmalar rengini değişmeler 30 sn intro koymalar falan. normal haliyle koysan çok daha güzel olcak.

peki kardeşim nasıl istersen,zaten ilk montajlarıma bakarsan her böyle gelen yorumu dikkate alarak hatalarımı bir öbürkü videoda telafi ediyorum.Birdahaki videoda yapıcağım effect sarı değilde daha canlı yapmasına neden olucak sadece,ve girişi kısa tutucam :) sağolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoroIsmylife

ARCADE riven montage bekliyoruzzzz sadece arcade olsun video montagelerin cok iyi ◀■■■▒★■ Arcade Riven Sword ♥♥

emin ol arcade riven açıldıktan sonra montajı kanalımda olucaktır :D
  • Reqiuem ile reikokunayi bloklamayan kaldi mi ya? Video guzel casping takma su boşbeleş adamlari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anime izleyen japon , kore ,çin vatandaşı hayranı yaşı 14-15 arası değişen ergenlerin yorumlarını dikkate almamanı öneririm.

montaja gelirsek çok mükemmel diyemem ama orta derecede güzel olmuş. oyunları nasıl kaydediyorsun? ben kaydederken izleyici modunda kaydediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batublood

Anime izleyen japon , kore ,çin vatandaşı hayranı yaşı 14-15 arası değişen ergenlerin yorumlarını dikkate almamanı öneririm.

montaja gelirsek çok mükemmel diyemem ama orta derecede güzel olmuş. oyunları nasıl kaydediyorsun? ben kaydederken izleyici modunda kaydediyor.

Oh Allahtan 17 yaşımdayım. Fiyuh...

Neyse. Ben fikirlerimi belirtiyim. Renkler oyundaki gibi kalsın soluk veya kara kara şeyler olmasın. İkincisi introyu uzun tutma. Yürüyen şampiyon basit ve klişe. İntroya en epic oynayışlarını beş saniyeye sığdır, arkasına da hareketli bir müzik koy. Her videona bu şekilde başla, insanın aklında kalacak bir şekilde olsun. Hani intro bile "Off bi Riven oynayayım da feedleyeyim" dedirtsin.

Bunlar harici Riven mekanikleri kısıtlı bir şampiyon bütün mekanikleri oyuncuları tarafından biliniyor. Geliştikçe daha epic şeyler yapabileceğinden eminim.

• iyi olmuş, hiçbir ... beğenmeme timi yine laf atmış tabi ama orta seviyeli bir video işte. eline sağlık.
  • hocam madem 17 yaşındasın niye eksiliyorsun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: batublood

hocam madem 17 yaşındasın niye eksiliyorsun :D

ben eksiledim. anime izlemekle bir şeylerin hayranı olmak veya 15 yaşında olmak arasında bağlantı kurabilecek bir beyin hayal edemedim çünkü. 18 yaşındayım, nasıl arada sırada dizi film izlersem aynı şekilde arada anime de izlerim. bir şeylerin hayranı falan da değilim. bunları sana niye açıkladım orası da ayrı bir konu..
  • yaptığım tanıma uymuyorsan yazmanın da gereği yoktu hocam. bunları yazdığına göre sende de var böyle bir olay. anime izleyenlerin animelere laf söyletmemesi de ayrı bir olay. daha fazla konuşmayalım mümkünse
  • Güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Güzel.

beğenmene sevindim :)
  • Casping C kullanıcısına yanıt
    Beyandım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beğendim hocam eline sağlık.
  • Güzel eline sağlık.
  • Gayet güzel olmuş. Rivenı da güzel oynuyorsun. Tebrik ederim.

• Roxio kullanıcısına yanıt
    hepinize teşekkür ederim arkadaşlar :)
  • Yine güzel bir montage.Güzel olmuş hocam playz yapan parmaklarına sağlık

• Montaj işinden anlıyosun bro böyle devam et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Reborn V

Yine güzel bir montage.Güzel olmuş hocam playz yapan parmaklarına sağlık

eyv kardeşim sağolasın
  • Gayet başarılı. 3.50 özellikle.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.