Şimdi Ara

Casping Riven Montage #3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,yeni bir montaj yaptım ve gene sizlerle paylaşmak istedim.Yorumlarınızı dikkate aldığımı videolarımdaki eksikleri gidermemden görebilirsiniz,iyi kötü bütün yorumları dikkate alıyorum bu yüzden her yorumunuz benim için önemlidir.Uzatmadan videonun linkini paylaşayım buyrun , iyi seyirler
    Casping Riven Montage #3

https://www.youtube.com/watch?v=yzG4jqBkTkk

• Tebrikler daha kötüsü olamaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiem for a Dream

Tebrikler daha kötüsü olamaz

+1 yani noluyor şu girişe heronun yürüyüşünü koyunca? nefret ederim bu tarz şeylerden berbat olmuş kaldır bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

quote:

+1 yani noluyor şu girişe heronun yürüyüşünü koyunca? nefret ederim bu tarz şeylerden berbat olmuş kaldır bence

tamam kanka hemen kaldırıyom
  • quote:

quote:

afedersinde kardeşim ne yapmamı bekliyosunuz,görüntüler bazıları gereksiz diye direkt ana yerleri çekiyorum,sonu kötü diyosunuz sonuna subscribe zımbırtısını koydum,videonun introsu 40sn suruyor oyundan görüntüler niye koyuyon diyosunuz bende 10 15 sn lik alt tarafı Casping, riven, montage , 3 yazan intro yaptım bunadamı laf atıyosunuz,sen introya göremi videoyu değerlendiriyorsun.İçeriğine bakın azcık emeğe saygı duyun , siz koyun video biz izleyelim böyle kötü yorumlar atalım ozaman ne olucak görün,insanı sinir ediyosunuz yani ısrarla,birşeyler yaptık aç izle içeriğine göre yorumunu yap kapat,introya göre değerlendirme.

• quote:

Orijinalden alıntı: Casping

quote:

quote:

afedersinde kardeşim ne yapmamı bekliyosunuz,görüntüler bazıları gereksiz diye direkt ana yerleri çekiyorum,sonu kötü diyosunuz sonuna subscribe zımbırtısını koydum,videonun introsu 40sn suruyor oyundan görüntüler niye koyuyon diyosunuz bende 10 15 sn lik alt tarafı Casping, riven, montage , 3 yazan intro yaptım bunadamı laf atıyosunuz,sen introya göremi videoyu değerlendiriyorsun.İçeriğine bakın azcık emeğe saygı duyun , siz koyun video biz izleyelim böyle kötü yorumlar atalım ozaman ne olucak görün,insanı sinir ediyosunuz yani ısrarla,birşeyler yaptık aç izle içeriğine göre yorumunu yap kapat,introya göre değerlendirme.

iyi kötü bütün yorumları dikkate alıyorum bu yüzden her yorumunuz benim için önemlidir

• quote:

quote:

quote:

quote:

iyi kötü bütün yorumları dikkate alıyorum bu yüzden her yorumunuz benim için önemlidir

evet bunun için birdahaki videoda böyle bir giriş yapmayacağım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dota 2 Anti Herolar
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

"berbat olmuş kaldır bence" bu yorum nedir peki kardeşim,beğenmedim diyebilirsin,kusura bakma ama çok sinirlendiriyorsun.
  • quote:

quote:

quote:

"berbat olmuş kaldır bence" bu yorum nedir peki kardeşim,beğenmedim diyebilirsin,kusura bakma ama çok sinirlendiriyorsun.

kardeş sen demedin mi tüm yorumlara açığım bak benden sana iyilik bırak kendi movieni yapmayı
  • burdaki gereksizleri takma tatil olunca bozuldu iyicene burası zaten metin 2 oynayan tiplerle polemiğe girme. güzel oynuyorsun da şahsen ben rivenin hiçbir playzını sevmem yani. heroyu sevmediğinden 1v5 penta atsan bir yığın hareket yapsan da hoşuma gitmez ama iyi oynuyorsun.
  • güzel olmuş likeladım
  • hocam benc yürüyüşlü girişler falan itici oluyor tabi sevenler de olabilir ama en azndan 20 sn yerine 5-10 sn yapablirsin introyu .bir de fps düşük gibi video çektiğinden dolayı mı düşük ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hynx

hocam benc yürüyüşlü girişler falan itici oluyor tabi sevenler de olabilir ama en azndan 20 sn yerine 5-10 sn yapablirsin introyu .bir de fps düşük gibi video çektiğinden dolayı mı düşük ?

oyundaki fps yi 8 e sabitliyorum Renderlerken fps düşük yaptım 720 ye 5mbs yaptım 6.7mbsye 1080 yaparsam gayet iyi oluyor fakat çok aşırı bekletiyor,yakında 1080+60fps olarak yapmaya çalışırım
  • Kardeş şu ikisini takma sen trol bunlar izlediklerini bile sanmıyorum bence güzel olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracK

Kardeş şu ikisini takma sen trol bunlar izlediklerini bile sanmıyorum bence güzel olmuş

sağolasın kardeşim :) takmıyorum fakat , sen montaj yapma diye yargılaması falan sinirlendirmişti,neyse onların görüşü ,senin yorumun için teşekkür ederim :)
  • çok güzel montaj olmus bence
  • ARCADE riven montage bekliyoruzzzz sadece arcade olsun video montagelerin cok iyi ◀■■■▒★■ Arcade Riven Sword ♥♥

• Hocam montage güzel olmuş ama görüntü çok soluktu onu siz yapmışsınız sanırım renderlanmış gibi çünkü rengi aşırı soluktu videonun.
  • Şekilsin gasping

• güzel montajlarda bi sıkıntı yok ama ekranı niye sarı yapıyon kardeş? bi vazgeçemediniz şunlardan ekran karartmalar rengini değişmeler 30 sn intro koymalar falan. normal haliyle koysan çok daha güzel olcak.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.