Şimdi Ara

Casper Yalan Söylüyor Telefonda Ön Kamera Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaştan vıa a3216 aldım Casper sitesinde görüntülü arama özelliği var dediği halde görüntülü arama ikonu ve özelliği çıkmıyor. Forumda bir arkadaş da yok böyle bir özellik dedi. Peki neden koydun öne kamerayı casper?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelikuputis -- 24 Haziran 2014; 20:07:21 >

• Sitesinden teknik özelliklerine baktığımda ön kameranın görüntülü görüşmeyi desteklediğinden bahsetmiyor.O yüzden büyük markaların TV de telefon satanlar gibi yalan atma şansı yok,büyük cezalar öderler,ve sizde bir marka,şahıs,ürün hakkında yorum yapmadan önce araştırın.Ben Casper avukatı değilim,sadece olması gerekeni söylüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Sitesinden teknik özelliklerine baktığımda ön kameranın görüntülü görüşmeyi desteklediğinden bahsetmiyor.O yüzden büyük markaların TV de telefon satanlar gibi yalan atma şansı yok,büyük cezalar öderler,ve sizde bir marka,şahıs,ürün hakkında yorum yapmadan önce araştırın.Ben Casper avukatı değilim,sadece olması gerekeni söylüyorum.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: bull bear

quote:

Sitesinden teknik özelliklerine baktığımda ön kameranın görüntülü görüşmeyi desteklediğinden bahsetmiyor.O yüzden büyük markaların TV de telefon satanlar gibi yalan atma şansı yok,büyük cezalar öderler,ve sizde bir marka,şahıs,ürün hakkında yorum yapmadan önce araştırın.Ben Casper avukatı değilim,sadece olması gerekeni söylüyorum.

+1

+2
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanc64

quote:

quote:

+1

+2

+3

• quote:

Orijinalden alıntı: BrsBlood

quote:

Orijinalden alıntı: ramazanc64

quote:

quote:

+1

+2

+3

+4

• Ön kamera ile 3G üzerinden görüntülü görüşme bir tek Samsung'ta var diye biliyorum. Bu telefonda ön kamera Skype gibi programlarda kullanmak için yapılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 25 Haziran 2014; 3:54:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet haklısınız ama 5 gündür bunu araştırıyorum. Teknik destek casperi aradım açmıyorlar bekletiyorlar. İnternetten araştırdım kesin bilgi yok yalnız şu linkte "memeti" arkadaşımızda da aynı telefon var o da yok dedi. Bakınız:

http://forum.donanimhaber.com/m_78852866/f_//tm.htm#93608923
  • Casper mı Uzak Dur Yıllardır insanları bilgisayar satarak , Astronmik fiyatlarla soydular :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.