Şimdi Ara

Casper Via V8C,V8 [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
3
Favori
3.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuya lütfen telefon sahibi kişiler yorum atsın. Konu sürekli güncellenecektir,şu an telefonda olduğumdan dolayı pek bir şey yapamıyorum. İyi forumlar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hadi hayırlı olsun kullanıcı kulübümüz...

Casper VIA V4, V5, V8C ve V8 olsun farketmez herkesi kucaklamak lazım.

İyisiyle kötüsüyle her şeyi yazmaya çalışalım bence bir de bu cihazları kullanmayanlar yargısız infaz yapmasın burada özellikle kullanıcıları bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam casper via v5 d padli oyunlarda sıkıntı çıkarıyormu???

• quote:

Orijinalden alıntı: ryzevelyn

Hocam casper via v5 d padli oyunlarda sıkıntı çıkarıyormu???

Bende VIA V8C var, FİFA 2015 oynarken bir sorun çıkartmıyor Pad...

• alperd82 A kullanıcısına yanıt
    Hocam koskoca forumda bi casper via v5 kullanıcısı soruma cevap vermiyo şu anda bu telefonu aldığıma pişmanım heralde garantiye verecem

• quote:

Hocam koskoca forumda bi casper via v5 kullanıcısı soruma cevap vermiyo şu anda bu telefonu aldığıma pişmanım heralde garantiye verecem

Hocam verin bence de servis düşünsün sorunun ne olduğunu. Cevap veren olur ama çok yapılacak bir şey yok gibi belki ondan kimse yazmıyordur.

• quote:

Gecmis olsun almayin para kaptirmayin su cin telefonlarina yazıyorum ama iki tane fanboyu cihazi iphone sanio pohpohluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell G515 SE [Ana Konu]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Gecmis olsun almayin para kaptirmayin su cin telefonlarina yazıyorum ama iki tane fanboyu cihazi iphone sanio pohpohluyor

Hee 850 TL verip iPhone aldık sanıyoz. iPhone da o paranın hakkı değil zaten.
    Kusursuz telefon var sanki ve tek sorun çıkartan cihazlar da Casper ve General Mobile dimi çünkü bir tek bunlar Çin Malı sana göre.
    Derdin nedir acaba senin bunlarla?
    Türk Girişimi ürünler diye çekemiyorsun sanırım başka açıklaması kalmadı!
    Bende V8c var onu bilirim iyisiyle kötüsüyle, V5 hiç kullanmadım neden savunayım ama sen LG Funboy olduğun için harici her konuda bilmediğin cihazları kötülemek için varsın.

Arkadaşa da bir yardımın olacaksa çok biliyorsun madem buyur yoksa kimseyi sahip olduğu maldan soğutmaya çalışma. Hiç dokunmatik arızası görmedik mi yapılır gelir garantiden.

Tamam buraya da yazdın Çin Malı sloganını görevin tamamdır bir faydan yoksa sürekli aynı şeyi yazıp mesaj tekrarı yapma.

• stevejones kullanıcısına yanıt
    Uzun ama içi bomboş yazılar yazdığın için uyuz oluyordur GMD'ciler de, sonradan PM atıp haklı çıktın diyenlerden çok memnun olan da var GMD'den. Biz kullanmaya devam ediyoruz.

Ben telefon Türk Malı demedim "Türk Girişimi" dedim bu kadar sindirememezlik olmaz cidden bunu.

Konuyu kirletmekten başka bir işin yok resmen düzenli ve sistemli bir şekilde sabote ediyorsun her başlığı.
    Hepsi Çin Malı zaten arkasına da yazmışlar bunu gizlememişler bilerek aldım severek kullanıyorum.
    O yüzden uzatma artık.

• 3 kişilik tayfasını da almış gelmiş yine eksi vermişler yazdıklarıma Her konu başlığında aynı sabotajcılar nedir bu çekememezlik Türk Girişimine karşı nedir bu kadar Yabancı Yalakalığı anlamadım gitti.
    Allah sindirsin hazmettirsin inşallah zor be sizinki de

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Saolun hocam telefonu garantiye gönderecek eğer ilgilenmezlerse dediğiniz gibi bu telefonlar alınmaz ama adam akıllı yaparlarsa bişey diyemem teknoloji işi biraz şans işine kaçıyor maleaef

• HATİRLATMA: İnsanlar urettikleri urunun hicbir zaman ariza vermeyecegini garanti edebilecek olsalar hic bozulmayan urunun servisinide yapmaz.Ayrica halk dilinde koymacali dedigimiz fiyat isterler.Sonuc olarak ya nedir anlamadiginiz teknolojik urunler sıkıntı cikarir her zaman risktir.Tek soylemek istedigimiz fiyatina gore super telefon.Ha ben zenginim servis bilmem bozulani atarim yenisini alirim derseniz bi zahmet yanlis bolumdesiniz.Tekrar yaziyorum 1 aydan fazla oldu via 8 kullaniyorum mukemmel tel.Ama casper fabrikasininda tum v8 tellerine kefil olacak halimizde yok.Teknoloji biraz sans bunu kabul edelim.Sans katsayisini azaltmak istiyorsak İKİBİN TL ve ustunu gozden cikaralim

• quote:

Orijinalden alıntı: siirtli56

HATİRLATMA: İnsanlar urettikleri urunun hicbir zaman ariza vermeyecegini garanti edebilecek olsalar hic bozulmayan urunun servisinide yapmaz.Ayrica halk dilinde koymacali dedigimiz fiyat isterler.Sonuc olarak ya nedir anlamadiginiz teknolojik urunler sıkıntı cikarir her zaman risktir.Tek soylemek istedigimiz fiyatina gore super telefon.Ha ben zenginim servis bilmem bozulani atarim yenisini alirim derseniz bi zahmet yanlis bolumdesiniz.Tekrar yaziyorum 1 aydan fazla oldu via 8 kullaniyorum mukemmel tel.Ama casper fabrikasininda tum v8 tellerine kefil olacak halimizde yok.Teknoloji biraz sans bunu kabul edelim.Sans katsayisini azaltmak istiyorsak İKİBİN TL ve ustunu gozden cikaralim

Aynı fikirdeyim.
    Ben de arıyorum "kusursuz telefon" ama yok.
    Şuan gördüğüm en iyi cihaz "Sony Xperia Z3 Compact" 1600-1800 TL fiyatı var. Eşime hediye alacağım için küçük kasası olan ama ideal ekran boyutunda bir şey lazım.
    Kullanım tarzımız çok farklı ben 1 yılda sıkılıyorum telefondan eşime ise bunu alırsam 5 sene falan kullanır :)

V8'de Yamaha ses güçlendirici nasıl hocam V8c'de yok malum merak ediyorum?

• Ses profillerinde ses zenginlestirme bolumu altunda ses yukseltici var ondan bahsediyorsunuz sanirim yaniliyorsam duzeltin bahsettigim ozelligi etkinlestirince ses seviyesi yuzde 10 15 lik bir artis gosterdi (okul bahcesinde ogrenciler varken )

• Sessiz ortamda denedim yuzde 10 15 demistim ya yanilmisim yuzde30 minimum degistiriyor gercekten

• Sizde şarj soketinde bir problem var mı ? Benimkinde bi sıkıntı var sanki gidip geliyo ..

• quote:

Orijinalden alıntı: TunCR7

Sizde şarj soketinde bir problem var mı ? Benimkinde bi sıkıntı var sanki gidip geliyo ..

Biraz sert giriyor gibiydi şarj soketi ben de 2 adet pin var ya ucunda üste bakan onları tırnağımla biraz içeri doğru ittirince rahatlamıştı.
    Sorun yok beninkinde şuan...

• quote:

Orijinalden alıntı: TunCR7

Sizde şarj soketinde bir problem var mı ? Benimkinde bi sıkıntı var sanki gidip geliyo ..

İlk iki üç gün bana da oyle geliyordu gibi bi de tırnak bolumu ters olunca samsunga gore hep şaşırıyordum sonra alıştım şimdi gayet rahat sıkıntı yok

• Lg televizyonuma su teli baglayamadim kablosuz ekran ozelligi ile samsung tvye super baglaniyor ve sorunu bir turlu cozemedim lg tvde intel widi ve wifi direct ozellikleri var ikisinide acinca telefinu goruyor tv ama intel widi baglanmaya calisinca desteklenmeyen aygit wifu direct baglanmaya calisinca baglanamadi uyarisi veriyor bu sorun cozulmezse bile en azindan teldeki filmleri tvde izlemek icin usbye bagladim sarj kablosu ile onuda beceremedim s4 minide de tv gormuyor teli ozel bir kablosu falan mi var nokialar hemen baglaniyor

• siirtli56 kullanıcısına yanıt
    Ben de anlamadım sizin sorunu.
    Telefon bozuk desem Samsung'a da aktaramazdı.
    TV mi bozuk acaba veya menüsünden açman gereken bir şey daha mı var.
    Gerçi Wifi'den S4 mini de LG'ye bağlanamıyorsa TV bozuk demektir?
    Bir de USB ile bağlayınca yığın depolama vb seçenekler çıkar telde onları açınca da mı görmüyor?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.