Şimdi Ara

Casper Via V8C (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
2
Favori
13.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: frht_frht

peki bu aralık ayındaki güncellemeyi telden yapamıyorsak başka bir indirme şekli varmıdır acaba ? ve bi kaç yerde okudum yükleyenlerde tel kasmaya başladı diyor ? napsak acaba ya?

Yok hocam kasmiyor telefon kardeşim ve annem kullanıyor iki cihaz var ikisinde gayet seri çalışıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 1 aydır Casper via v8c kullanıcısıyım.

820 liraya aldım.

Dış yüzeyi hoş bir telefon. Hafif olması ayrıca güzel. Görüntü kalitesini de beğeniyorum.

Ben telefonla fazla uğraşan biri değilim. Belli başlı uygulamalar haricinde, uygulama kullanmadığım için de benim işimi rahatlıkla görüyor.

Ben telefonu az kullandığım için, şarjı iki gün gidiyor.

Ekran büyüklüğü benim için ideal. 4.7 inç büyüklükte bir telefon ile uzun yazıları okumak, video seyretmek güzel bir duygu.

Benim gözümden, 8 çekirdekli işlemcisi, 2 gb ram'i ve kamera kalitesiyle fiyat performans oranı yüksek.

Şarj giriş yeri biraz sıkıntılı gibi. Şarjı takarken dikkatli olmanız lazım.

Tek dezavantajı Casper marka olması ve Android sürümünün eski olması. Ben sony compact z3 alacaktım. Ama 1500 lira vermek yerine 820 lira vermek daha mantıklı gözüktü. Yazılım ve donanım olarak sony daha üstündür elbette fakat aradan 600-700 liralık fark olunca ve telefondan beklentim ortalama seviyede olduğu için yapmış olduğum tercihten şu ana kadar gayet memnunum.

Eski bir iphone 4 kullanıcısı olarak. Uygulamaların kapanması, hiç açılmaması, küçük ekran boyutu, bataryasının düşük olması illallah ettirmişti.

Son olarak casper yeni bir model çıkarmış, via v9 adıyla. Fiyatı 1200 lira. Casper marka telefona da marka değerinin düşük olması yüzünden 1000 liradan fazla vermem.

• ben de yeni aldım .. seri no dan kontrol ettiğimde garantisinin daha önce başlamış olduğunu gördüm .. acaba dedim ikinci el telefon mu sattılar .. müşteri hizmetlerini aradım .. telefonun faturasında yazan tarihin geçerli olduğunu sitede gördüğüm tarihin ise telefonun ülkeye giriş tarihi gibi bir tarih olduğundan bahsetti .. yani bu durum bir problem değilmiş ..

bu arada anladığım kadarı ile bayiye girişi 790 tl bu telefonun .. kaç tl ödedi iseniz anlayın ki kalanı bayinin karı ..

bu arada aldığım telefoncu; ( ki doğubank tan aldım nakit 810 tl ye ..) gittigidiyor dan satışımız yok orası amelelik diyorlar .. müşteri 1 hafta kullanıyor iade ediyor diyorlar .. buradan anlıyorum ki gittigidiyor iyi bir kanal .. ancak daha önce aldığım telefonun ilk siparişini gittigidiyordan vermiştim ancak daha geldiğinde kutusu bozuk olduğu için hiç açmadan iade etmiştim ..

sorusu olan sorsun ilk izlenimlerim için şunu yazayım .. telefonun dokunmatiği bazen tutukluk yapıyor .. çok beğendiğmi söyleyemem .. ancak fiyatına göre iyi bir telefon diyelim ..

• piaono tiles 2 diye bir oyun yükledim .. ancak telefonun dokunmatiği yüzünden oyunu oynayamadım ..

bunun yanında fotoğraf çekmek için ayarları ile oynanınca fotoğraf çekimi iyileşiyor ..
  • casper v8c android 5.0 gelecekmi beyler veya geldimi bilgisi olan varmı?
  • Biraz eski olmasına rağmen LG g pro alınan bilecek güzel bi cihaz casper garanti de sıkıntı çıkarak bilir LG G pro al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada içtenlikle öneride bulunan arkadaşların yanında takım tutar gibi fanatik bir tutumla marka fanatiği olan arkadaşlar ya kendi kullandıklarını yada kullanmak istediklerini öneriyorlar işin doğrusu aldım öneriyorum aldım pişmanım diyerek çünkü sünü yazmaları öneriler bu doğrultu da olsa çok daha verimli paylaşım olur

• arkadaşlar cihazın stock rom u nerden indirebiliriz.
  • Bildirim isigi varmib bu telefonda

• alperd82 A kullanıcısına yanıt
    sorun olarak benim via8c de 3 kere şarz soketi kırıldı 40 lira birkere 50 birdefa da 60 lira verdim daha vermiyecem
    telefon sağlam birşey yok ama şarz soketinden fenalık geldi
    birdahaki telefonum kismetse sony alıcam. 5 yıl dayanıyor.
  • madeinturkey M kullanıcısına yanıt
    2015 yılında ocakta 790 liraya vatan çomputerden almıştım.siz fazla vermişiiniz.
  • 30 lira ucuza almışsan ne yapalım güzel kardeşim?

Sadece almak isteyen olur da merak eder diye yorum yaptık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madeinturkey -- 22 Ocak 2017; 21:42:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • madeinturkey M kullanıcısına yanıt
    bozuldu o yüzden almak isteyen kişiye pek tavsiye edeceğim bir telefon değil aslında
    40-50-60-150 liralar vermek durumunda kalınca yeni sony x aldım.şarz olmuyor. azdaha casper servisi ile akraba çıkacaktım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.