Şimdi Ara

Casper Via V8C (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
2
Favori
13.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    EIS güzel sonuçlar veriyor denedim gerçekten güzel.
    Ayrıca bir de ZSD özelliği var "Zero Shutter Delay" gerçekten özellikle hareketli sahne çekimlerinde hızlı yakalama sağlıyor.
    Bizim çocuğu salıncakta sallanırken çektim çok net ve güzel çıktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de birkac vundur uzak kalmistim isim dolayisi ile bu konudan.

Kamera ayarlarinmda ZSD diye bir ozellik var onu aktif hale getirince fotograf kalitesinde ciddi bir yukselis yasadim ve cok hosuma gitti. Alper ben battery doctor kullaniyorum ve memnunum gun icerisinde hic sarja takmiyorum. Sadece geceleri takiyorum ama dedigin pil programinida deneyecegim. Normalde battery doctor da ilave sarj ediyor 10dk civari.

Birde telefonu kullanmadan yorum yapan kisilere cevap vermeyin bence artik. Siz verdikce cevap konu uzuyor gidiyor, yobazliklari ve at gozlukleriyle basbasa birakin herkesi ;)

Bugun bir kisiyle denk geldik telefonlar hakkinda konustuk gosterdim cihazi dedim bak soyle boyle guzel al dene filan. Eline bile almadi casper abi bu diye. Herkes cahilligiyle kaziklandigiyla kalsin bosverin..

900TLye bu sifir olarak bundan iyi bir cihaz yok, kim ne derse desin.

• quote:

Orijinalden alıntı: erhant2005

Ben de birkac vundur uzak kalmistim isim dolayisi ile bu konudan.

Kamera ayarlarinmda ZSD diye bir ozellik var onu aktif hale getirince fotograf kalitesinde ciddi bir yukselis yasadim ve cok hosuma gitti. Alper ben battery doctor kullaniyorum ve memnunum gun icerisinde hic sarja takmiyorum. Sadece geceleri takiyorum ama dedigin pil programinida deneyecegim. Normalde battery doctor da ilave sarj ediyor 10dk civari.

Birde telefonu kullanmadan yorum yapan kisilere cevap vermeyin bence artik. Siz verdikce cevap konu uzuyor gidiyor, yobazliklari ve at gozlukleriyle basbasa birakin herkesi ;)

Bugun bir kisiyle denk geldik telefonlar hakkinda konustuk gosterdim cihazi dedim bak soyle boyle guzel al dene filan. Eline bile almadi casper abi bu diye. Herkes cahilligiyle kaziklandigiyla kalsin bosverin..

Discovery 2+ Vodafone'da satisa sunulmuş. E haliyle 900 TL alti telefonlar listesi yaparsak zirveyi o alir bence. Ben telefonundan memnunum ama yani ciktigini duyunca da içim gitti biraz :D Her neyse hayirlisi buymus :)

• Millet enteresan iPhone 6'ya 2400 TL verince neredeyse aferin diyecekler ama 850-900 TL'ye aynı işi gören telefon alınca hoşlarına gitmiyor nedense

Evet ZSD "zoom shutter delay" gerçekten çok başarılı, ben hem "Scene Detection Shot" modunda hem de ZSD açık çekim yapıyorum. Kamera kalitesi çok iyi. Büyük resimden küçük bir alan kesince (crop yapınca) detaylarda biraz parazit oluyor ama bu sınıf cihazlarda normal.

Discovery 2+ belki eşime alırım o zaman. Güzel kıyaslamalar yaparım ikisini de kullanan biri olarak
    V8C tasarımı yeter yaa fark var yani.

Bu konunun farklı amaca sahip kişilerce (belli markaların bot'ları büyük ihtimalle) sabote edildiğini düşünüyorum. Haksızlığa gelemem o yüzden cevap vermeden duramıyorum yazıp yazıp sildiğim dayanamayıp yine yazdığım gönderdiğim mesajlar oluyor ama haklısın hiç cevap vermemek ciddiye almamak lazım...

• Sürekli SD Card'a yazma problemi yasayan bi ben miyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TunCR7

Sürekli SD Card'a yazma problemi yasayan bi ben miyim ?

Bende 8 GB'lik "Class 10" Sandisk var. 7,9 GB olarak görünüyor 5,9 GB dolu hiç sorun yok.
    Kartta sorun olmasın, senin kartın hangi marka model?
    Belki de Slotta bir sorun vardır kartı çıkartıp tekrar takmayı denedin mi?
    Bir de bu Depolama ayarlarına bir gözat, benim öntanımlı depolama alanı SD Kart olarak seçilmiş. Sen de bir iki değiştir bakalım düzelecek mi...
  • Çok değiştirdin ama belki de dediğin gibidir hafiza karti problemli olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: uçan tekme

bu arada via v8 in orginali hindistanlı telefon üreticisi Micromax ın A350 Canvas Knight modeliymiş.

http://www.gsmarena.com/micromax_a350_canvas_knight-5995.php

Ya ne olacagiydi fason cihaz,laptoplarida boyleydi bizim millette turk mali saniyor cogu zaman.2 ay kullanip memnun kalanda dahabuzun sure cihaz nedir nw degildir gormeden avukati oluyor her nasilsa,bakalim 2.yilinda ne hale gelecek o zaman gorcez yazilimmi onemliymis,yoksa bol keseden bir ise yaramayn cekirdekmi,ama bu memleketin denizi bitmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: erhant2005

Ben de birkac vundur uzak kalmistim isim dolayisi ile bu konudan.

Sen deyince Du Battery Saver'i kaldırıp Battery Doctor kurdum birkaç gün denedim;

Battery Doctor VS Du Battery Saver:

Battery Doctor tahmini kalan pil süresine 22-24 saat ile falan başlıyor ama tabi kullanınca hızlıca düştüğünü görüyorsun.
    Du Battery Saver ise 18-20 saat ile falan başlıyor ve gün içinde daha doğru bir ölçüm yapıyor.

En önemlisi ise ikisinin de Widget'ini ana sayfaya koyarak kullandım (wifi, gps, ses kontrol, optimize, kalan süre vb. gösteren büyük Widget);
    Battery Doctor'da kullanılan RAM %22-26 civarına çıkarken,
    Du Battery Saver'da RAM sadece %14-18 civarı oldu.
    Diğer özellikleri tampon şarj, program kapatma, wifi gps vb. kontroller, optimize gibi ikisinde de aynı olduğu için DU BATTERY SAVER daha başarılı bence, şarjı da daha uzun gidiyor gibi

• İkisini de kullanmamayi dene bir de :D

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

quote:

Orijinalden alıntı: alperd82

quote:

Zf den daha iyi felan değil.
    Elde kalan malları kakalamak için bişeyler uydurmuş inanmayın.

Zenfone 5 mi?

Ezbere konuşmayın lütfen ben 2 telefonu da inceledim arkadaşta var tek elle tutulmuyor bile, ekran 5" ama 5.5"lerden büyük kasası var.
    Ayrıca Antutu ölçümü 21.000 çıktı V8c 27.000 çıktı.
    Kamerası 13 değil 8 MP.
    124 gr değil 145 gr.
    Kalınlık 7.6 mm değil 10.3 mm.
    Ekran piksel 312 değil 294 PPI.
    Super IPS LCD değil IPS LCD.
    8x1400 yerine 2x2000 ghz işlemci var.
    Hemen İntel dersen daha iyi olsa 6000 puan fark yemez Antutu'da.

Çerçeveleri fiyatına göre gayet normal.
    Desteksiz sallamanın bu kadarı olmaz.
    Antutuya bakarak karşılaştırma yaptığından anlaşıldığı üzere birşey bilmeden atıp tuttuğun tescillendi bile.
    V8c den çok çok daha güçlü olan Xperia Z, s4, Xperia sp sırasıyla 22k,27k,26 k alıyor. Şimdi sen elindeki çöpün bunlarla yarıştığını iddia ediyorsun.
    8 çekirdekli tam anlamıyla "çöp" bir işlemci kullanan v8c o diğer 4 çekirdeğini sadece performans testlerinde aktif ediyor. Bu telefonun günlük Antutu performansı 13500 civarı eder.
    Ve yine kendini rezil ederek mp karşılaştırması yapmışsın.
    Bir kameranın mp si değil, lensi önemlidir.
    Bkz. Htc m7-m8, 4 mp olmasına rağmen çok kaliteli fotoğraflar çekiyor. Veya 925.
    Kalınlık yönünden eline almadığın bir cihaz hakkında yorum yapmışsın zira bu cihazın arka kısmı aynı Nexus 6ve m8 de olduğu gibi kavisli.Ele daha rahat oturur ve kalınlığı hissedilmez.
    Pixel yoğunluğu ekran büyüdükçe azalır ki aradaki farkı anlaman imkansız.
    Super IPS ile Ips arasında fark yoktur. Sadece super ıps çok az daha parlaktır. VE v8c normal ıps kullanıyor.Zf nin ekranı açık ara daha iyi.
    Şimdi üst üste cahilliğini konuşturup "Bu 8 çekirdek taammı " gibisinden bi ima veriyorsun. Şuan piyasada mobil,cihazlarda 8 çekirdek kullanan uygulama yok. 4 çekirdek kullanan uygulama sayısı bile bir elin parmak sayısını geçmez. Yani burada tekil çekirdek performansı önemlidir. Ki zf5 in tekil çekirdek gücü yaklaşık 3 katı. Bu da sana aynı zamanda hem performans hemde soğuk bir cihaz verecektir. Misal A8, şuan piyasadaki en iyi işlemci. Çift çekirdekli ve 1300 mhz. Fakat 2.8 ghz lik 8 çekirdekli 810 dan daha performanslı.
    Şimdi git o aldığın oyuncakla flappy bird felan oyna evine git dersine felan çalış, ilk defa baba parasıyla aldığın telefon ile edindiğin tecrübeyle abin yaşındaki tecrübeli insanlara bilmişlik taslama.
    Ve kiyas.la dan uzak dur.

Gerçekten güzel açıklama olmuş. Sadece bu arkadaş için değil herkrs için. Her maddeye katılıyorum tebrikler. Aynı zamanda teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alperd82

quote:

Zf den daha iyi felan değil.
    Elde kalan malları kakalamak için bişeyler uydurmuş inanmayın.

Zenfone 5 mi?

Ezbere konuşmayın lütfen ben 2 telefonu da inceledim arkadaşta var tek elle tutulmuyor bile, ekran 5" ama 5.5"lerden büyük kasası var.
    Ayrıca Antutu ölçümü 21.000 çıktı V8c 27.000 çıktı.
    Kamerası 13 değil 8 MP.
    124 gr değil 145 gr.
    Kalınlık 7.6 mm değil 10.3 mm.
    Ekran piksel 312 değil 294 PPI.
    Super IPS LCD değil IPS LCD.
    8x1400 yerine 2x2000 ghz işlemci var.
    Hemen İntel dersen daha iyi olsa 6000 puan fark yemez Antutu'da.

Çerçeveleri fiyatına göre gayet normal.
    Desteksiz sallamanın bu kadarı olmaz.
    Antutuya bakarak karşılaştırma yaptığından anlaşıldığı üzere birşey bilmeden atıp tuttuğun tescillendi bile.
    V8c den çok çok daha güçlü olan Xperia Z, s4, Xperia sp sırasıyla 22k,27k,26 k alıyor. Şimdi sen elindeki çöpün bunlarla yarıştığını iddia ediyorsun.
    8 çekirdekli tam anlamıyla "çöp" bir işlemci kullanan v8c o diğer 4 çekirdeğini sadece performans testlerinde aktif ediyor. Bu telefonun günlük Antutu performansı 13500 civarı eder.
    Ve yine kendini rezil ederek mp karşılaştırması yapmışsın.
    Bir kameranın mp si değil, lensi önemlidir.
    Bkz. Htc m7-m8, 4 mp olmasına rağmen çok kaliteli fotoğraflar çekiyor. Veya 925.
    Kalınlık yönünden eline almadığın bir cihaz hakkında yorum yapmışsın zira bu cihazın arka kısmı aynı Nexus 6ve m8 de olduğu gibi kavisli.Ele daha rahat oturur ve kalınlığı hissedilmez.
    Pixel yoğunluğu ekran büyüdükçe azalır ki aradaki farkı anlaman imkansız.
    Super IPS ile Ips arasında fark yoktur. Sadece super ıps çok az daha parlaktır. VE v8c normal ıps kullanıyor.Zf nin ekranı açık ara daha iyi.
    Şimdi üst üste cahilliğini konuşturup "Bu 8 çekirdek taammı " gibisinden bi ima veriyorsun. Şuan piyasada mobil,cihazlarda 8 çekirdek kullanan uygulama yok. 4 çekirdek kullanan uygulama sayısı bile bir elin parmak sayısını geçmez. Yani burada tekil çekirdek performansı önemlidir. Ki zf5 in tekil çekirdek gücü yaklaşık 3 katı. Bu da sana aynı zamanda hem performans hemde soğuk bir cihaz verecektir. Misal A8, şuan piyasadaki en iyi işlemci. Çift çekirdekli ve 1300 mhz. Fakat 2.8 ghz lik 8 çekirdekli 810 dan daha performanslı.
    Şimdi git o aldığın oyuncakla flappy bird felan oyna evine git dersine felan çalış, ilk defa baba parasıyla aldığın telefon ile edindiğin tecrübeyle abin yaşındaki tecrübeli insanlara bilmişlik taslama.
    Ve kiyas.la dan uzak dur.

Gerçekten güzel açıklama olmuş. Sadece bu arkadaş için değil herkrs için. Her maddeye katılıyorum tebrikler. Aynı zamanda teşekkürler.

Hepsi de afaki ve dayanaksız laflardı, ürünü bilip bilmeden tahmin yürüten birine katılmanız çok manidar üstelik her yazdığına madde madde cevap verdim ne kadar desteksiz yazdığını anlamak için PPI hakkında söyledikleri yeter...

Bir de bu forumda sayıca fazla olmanız düşündüklerinizin doğru olduğu anlamına da gelmez.
    Hepsine gereken cevabı verdim arkadaşı mısın yoksa aynı kişi misin diğer yazılanlara bakmadan mı yazıyorsun sen de mi PPI ne demek bilmiyorsun hepsine katılmışsın bir de nedir olayınız anlamadım.

Bu telefonun serbest RAM'i 1,93 GB.
    1,5 RAM'i olan S4 mini'nin serbest RAM'i ise 1,31 GB. HTC ONE M7 serbest RAM'i 1,70 GB. HTC One'dan iyi demiyorum zaten ama ezilmez de yanında emin ol.

Hemen işlemci deyip savunmaya geçiyor senin gibiler sanki Snapdragon dışında hiçbir işlemci çalışmıyor mu Android'de nedir yaa olayınız?

PPI nedir onu bile bilmeyip kullanmadığınız telefon hakkında karalama yapıyorsunuz düzenli ve sistemli bir şekilde...

• iyi bir f/p telefonuna benziyopr ama discovery s2 de var aynı fiyata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: javaprof

iyi bir f/p telefonuna benziyopr ama discovery s2 de var aynı fiyata.

Aynen öyle dostum bu fiyata bu ayarda cihaz yok(tu). Discovery 2 sabit 16 GB ROM olduğu için daha az tercih edilesi bir cihaz ama Discovery 2+(Plus) yeni çıktı onda SD Kart olduğu için güçlü bir rakip.
    Yine de tasarım farkı olarak V8C tercih edilebilir.
    Bendeki telefonlar S4 mini (iş teli), Discovery 1 (eşime verdim) ve V8C 4 hafta önce aldım bu arada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperd82 -- 13 Kasım 2014; 21:38:57 >
  • Telefon boşta RAM kullanma performansı
     Casper Via V8C

• Cihaz yurt dışında başka bir isimle satılıyor mu bir de Custom rom bulunur mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası ekmek

Cihaz yurt dışında başka bir isimle satılıyor mu bir de Custom rom bulunur mu

Custom ROM olayına hiç girmedim.
    V8C değil de V8 bulmuştu bir arkadaş alıntı yapıyorum:

quote:

bu arada via v8 in orginali hindistanlı telefon üreticisi Micromax ın A350 Canvas Knight modeliymiş.

http://www.gsmarena.com..._canvas_knight-5995.php

• TunCR7 kullanıcısına yanıt
    Aynen benimki de %14 ile açılıyor %20 civarı genelde gün içinde
    Bunda 2 GB RAM'den 1,93 boşta olması ve ara yüzün hafif olması etkili.

• casper alınmaz arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Skywalker

casper alınmaz arkadaş

İnadına alınır gayet memnun olarak da uzun yıllar kullanılır
    Siz beklentiyi düşürdükçe alıp görünler çok daha memnun olacaktır zaten
    Her gören soruyor kimisi Casper diye burun kıvırıyor ama biraz inceleyen çok beğeniyor.
    Ara yüzü çok renkli cihazın ikonları falan büyük büyük, kullandıkça daha çok ısındık her yönden.
    Biz de bir deneyelim demiştik bakalım neler olacak ilerleyen zamanda...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.