Şimdi Ara

Casper VIA A3316 Akıllı Telefon Video İnceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
5.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Casper telefon işinde sağlam adımlarla ilerliyor.. Fiyatına göre özellikleri çok iyi.

• Casper telefon işinde sağlam adımlarla ilerliyor.. Fiyatına göre özellikleri çok iyi.

• yazılan yorumların bir çoğu önyargı ile yazılmış. zamanla bu da kalmayacaktır. telefona kötü denemez kesinlikle, 4. modellerini çıkarıyorlarmış nette okudum. bakalım o nasıl olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Casper kaliteli telefon yapıyor ama eksik olarak aksesuarı yok telefonları ilk alanlar neredeyse garantileri doldu ama hala aksesuar yok bana göre çok büyük eksik

• neyse 100 lira olunca alırız artık :D

• Casper dan once birsuru alternatif var.casper a kim yanasir ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Amd Ryzen 5 5600---Msi b450 Gaming Plus---Corsair Vengeance Rgb Pro (4x16) 64 Gb---Xfx Rx 6700 swft 309 10 Gb---Wd Green SN3000 Nvme M.2---Team Vulkan Z 256 Gb Ssd---8 Tb Seagate Exos---8 Tb Wd Purple---Rampage Castle Full Tower---High Power Element Revo 850w---Acer 24.5 1ms 100hz İps
  • Sırf Casper yazdığı için ÇÖP
    Ayrıca telefon da ÇÖP

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ramonelibo

ben daha önceden çok sıkıntılı casper pc lerle karşılaştım bunlar pc ler yeni ve kendimde şait olduğun bitakım gözardı edilmiş çok ufak maliyetletlerden kaçılarak toplanmış pc lerdi örneğin power dandik buna bağlı olarak pc reset atıyor defalarca görüşmemize rağmen sizin elektirik pirizinizden sizin elektirik tesisatından vs bir sürü bahane en sonunda pes edip power aldık pc reseti kesti bunun gibi şeyler.

bu gibi sebeblersen ben çok sovuğum bu markaya.

ama yinede başaılar...

her nekadar çinde üretilen herhangi bir ürüne sadece (casper) yazdırıp getirselerde...

7 yillik casper pc var bende. Gecen sene 400w isteyen gpu aldim. Pcdeki psuda 400w taktik calismadi. Megersem sahte 400wmis. Alin size casper kalitesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncelleme alıcak mı bu telefon

• discovey çöp bu telefona ğöre

• Arkadaşlar merhaba

Herkes bişeyler yazmış ama şunu söyliyeyim yazanların kaç tanesinde bu telefon var acaba ?( Ben 3-4 aydır kullanmaktayım )

Samsung s3 kullanıcısı olarak sunu diyebilirim ki hiçte bu telefonlardan aşağı kalır yanı yok. helede gece çekim özelliği ve çekim esnasında fotograf yakalama vs. yani kamera olayı çok çok başarılı- diğer özelliklerde ufak tefek eksikler haricinde iyi ama sadece su android tellerde sarj olayını çözebilseler çok iyi olacak

Alacak arkadaslarda burada yazılanlara bakıpta karar değiştirmesinler.

Via 4 ü çok merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozturkali -- 24 Nisan 2014; 14:50:46 >
  • arkadaşlar elimde casper A 3316 marka model telefon var tam bir fiyasko hatta daha da öte birşey benim telefon camerası buğulu resim cekiyor sanki sisin içindeymişsiniz gibi bunu nasıl duzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim( kamera ayarlarında sıkıntı yok, fabrika ayarlarına da geri döndüm yine aynı :( )

• casper 3316 telefonun ekranı kırıldı bir aydır serviste bekliyor...şimdi de fabrikada stokta yok tam bir rezalet

• Konut hort ama şunu soylim casper kadar urunleri ve servisi kotu bi marka yok turkiyede resmen soyguncular aman aman casper mı bidaha allah korusun gider kore malı samsung alırım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.