Şimdi Ara

Casper Touchpad açıp kapatmak (ÇÖZÜM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
8.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternette bu sorunla karşılaşan çok kişi gördüm.Hiç bir şekildede çözülmemiş.Bende araştırıp çözümünü buldum.

Fn+Boşluk(Space) tuşuna basarsanız touchpad'in açılıp kapandığını göreceksiniz.

Etiketler: Touchpad , casper , kapatmak , açmak , fn , space ,boşluk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 15 Ekim 2012; 21:59:52 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Casper Touchpad Açma ve Kapatma

Casper laptop kullanıcıları, touchpad'in çalışmaması veya istemedikleri zaman açılması gibi sorunlarla karşılaşabilirler. Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Fn + F9 Tuş Kombinasyonunu Kullan: "Fn" ve "F9" tuşlarına aynı anda basarak touchpad'i açıp kapatabilirsin. Bu kombinasyon, Casper Excalibur, Nirvana ve diğer Casper laptop modellerinde çalışır.
    • Ayarlardan Touchpad'i Etkinleştir/Devre Dışı Bırak:
      • Windows 10 veya 11 kullanıyorsan, "Ayarlar" > "Aygıtlar" > "Dokunmatik Yüzey" yolunu izle.
      • "Dokunmatik Yüzey" seçeneğini açıp kapatarak touchpad'i etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsin.
    • Aygıt Yöneticisinden Touchpad Sürücüsünü Yeniden Yükle:
      • "Aygıt Yöneticisi"ni aç.
      • "Fareler ve Diğer İşaret Aygıtları" bölümünü genişlet.
      • Casper Touchpad sürücüsüne sağ tıkla ve "Kaldır"ı seç.
      • Bilgisayarı yeniden başlat. Windows, touchpad için otomatik olarak yeni bir sürücü yükleyecektir.
    • Casper Destek Merkezi ile İletişime Geç: Yukarıdaki adımları denedikten sonra touchpad hala çalışmıyorsa, Casper Destek Merkezi ile iletişime geçebilirsin. Destek temsilcileri, sorunu çözmek için sana yardımcı olacaktır.

Touchpad'in çalışmasıyla ilgili sorunlar yaşıyorsan, bu adımları izleyerek kolayca açabilir veya kapatabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • aga yillar sonra bu yazdigimi gorurmusun bilmiyorum ama suan bu dunyada bizim icin tek yardim, cozum sensin. kral bide etiket yapmis fn, casper.. gorelim diye :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop ekran kapatma sorunu.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.