Şimdi Ara

Casper POSHX hatasıyımış vay be sana yazıklar olsun!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • casper nirvana notebook aldım 7 gün oluyor.ilk iş hddyi windows 8 in içindeki yönetimsel araçlardan ikiye böldüm.hdd 500 lük ,225 225 oldu.sonra d ye program setup ı kopyaladım mesela gom pleyer kendi sitesinden indirdim,..
    mesela indirdiğim gom playerın setup ına (diğer setuplarda aynı şakilde) sağ tıklıyorum menü açılır açılmaz kapanıyor yani sağ tıklan açılan menü en fazla 3 sn açık duruyor sonra kendi kendine kapanıyor bu olay dahili fareyle de aynı, harici fareyle de aynı.
    hatta bu olay taktığım flash belleklende aynı..ama ne enteresandır...
    ama ne enteresandır bu olay c de yok yani aynı setupı c ye kopyanıyorum ve setupa sağ tıklıyorum ve kaybolan menü kaybolmuyor..
    yani uzun lafın kısası c de setup ın sağ tıklaması kaybolmuyor ama d ya da taktığım flash bellekteki setup ın sağ tıklamayla açılan menü açıldığı gibi kapanıyor...

kaspesrsky ve norton 360 ile tarama yaptım güncel olmalarına rağmen hiç virüs bulamadı.eğer bu virüsse enteresandın herhalde bu çıkmış en son ve en inatçı virüsüdür..
    ayrıca d yi hızlı biçimlendirme yaptım yavaş biçimlendirme yaptım birşey değişmedi..
    advenced care ile tarama yaptım c clenear ile tarama yaptım önce düzelir gibi oldu sonra gene aynı söylediğim gibi..
    recovery yaptım gene düzelmedi
    diyorum harddiski tek parça yapayım ama flashta da aynı sorun var.pc yi teknosa dan aldım dediğim gibi 1 hafta oldu admlar değiştiremeyiz diyor onlara göre hata yok gözünüze girsin bu hata diyesim oluyor teknosa ya bi de allah belanı versin casper diyesim geliyor ama metanetimi kaybetmiyeceğim ve bela okumayacağım

ne olur bier el atın ne yapıcağımı şaşırdım...

şimdiden teşekküerler...

murat beyoglu
    izmit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratahmetbeyoglu -- 27 Ekim 2013; 16:38:16 >

• yardım edebilecek bir cengaver aranıyor please...

• Anlattığınız sorun gerçekten çok garip aklıma ilk gelen şey touchpad kaynaklı donanımsal bir sorun olabileceği ancak emin değilim mümkünse touchpad sürücünüzü kaldırıp tekrar yükleyebilirmisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni alinan her bilgisayara daha acmadan format atip kendim kurarim her seyi. bence casper'in yukledigi abuk bir yazilim var bunun arkasinda. format'la ve temiz kur bastan derim.

ikinci ihtimal de kurulum sonrasi bolumlendirme yapmis olman. kurulumdan once bolumleme daha saglam olabilir.
  • beyler enteresan bir şey oldu önce yavaş recovery attım sonra sırasıyla norton ... vs. programları tek tek yükledim ve her yüklediğimden sonra kontrol yaptım taki hotkeyi yükleyene kadar yani;
    aaaaaaaaaaa
    hotkeyi yükledikten sonra sağ tık problemi ortaya çıktı (hotkeyin ıpox mudur nedir o programını kurunca meydana çıktı ama programı kaldırınca olay düzelmedi acaba programda virüsmü var...

programı kaldırdım düzelmedi acaba aygıt yöneticisinde hotkey varmı ne yapmalıyım ayrıca yaptığım yavaş recovery den sonra enteresandır casperın arabirimi ve kendine has programları yüklenmdi bu saçma değilmi..

bir yardım be gelin şu işi çözelim

ayrıca bildiğim kadarıyla ilk 7 gün içerisinde alınan bilgisayar geğiştirilebiliyor ama değiştirmiyorlar beni 1 haftadır süründüren teknosa ve caspera çok teşekkür ederim ...

• bide recoverye rağmen saat 1 saat ileride...
  • Donanımhaber forum sitesinden alıntı:
    15 Ocak 2013 :::::>>>>>>>>>

arkadaşlar 1 ay önce casper laptop aldım. bunun driver cd si içindeki driverlarının içinde poshx diye bir driver var. bu driver klavyeden ses açıp kapatırken, başlat/durdur gibi şeyleri ekranda görsel olarak gösteriyor. birkaç özelliğide var. ama bu driverı yüklediğim zaman dvd-rom da sorun oluşuyor. yada sorunmu özellikmi anlayamadım. dvd-rom u açmak için düğmesine bastığım zaman açılmıyor. bilgisayarım a girip ordan çıkar dediğim zaman açıyor. açıldığı an kapatıp tekrar düğmeye bastığımda açılıyor, ama aradan 10 15 sn geçtikten sonra yine açılmıyor. bide şunuda farkettim. bu driver güç seçeneklerine ekleniyor yani güç tasarrufu, dengeli, performans gibi seçeneklerin içine poshx diye ekleniyor. ben dvd nin tuşuna bastığım zaman açılmıyor sonra bu güç seçenekleri arasında geçiş yaptığım zaman açılıyor. ben bu olayı anlamadım. yardımcı olabilen var mı acaba? şimdiden teşkkürler.

http://forum.donanimhaber.com/m_70364441/tm.htm

buna bakılacak olursa demekki poshx programı sorun çıkartıyor artık her makineye ayrı ayrı yani demek oluyorki ey casper ufacık bir programı düzgün yapamıyorsan daha senin notebookunu napalım ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Abi inanamıyorum ya....
    17 yıl önce açıldı
    ŞAKA MI BU BE ?
    12 yıl önce açıldı
    Ya AYIP BEE
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.