Şimdi Ara

Aşk olsun ne demek kardeşim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu lafa çok gıcık oluyorum.en çokta kızlar kullanıyo aşk olsun ayol aşk olsun diyecegimize daha mantıklı bişey diyemezmıyiz?önemli değil ayol vs.vs. ne zaman bi kız bana aşk olsun dese içim bir hoş olur. yanlış anlarım o yüzden bundan sonra aşk olsun demeyelim arkadaşlar

• Yapay Zekanın Yanıtı

Aşk Olsun Ne Demektir?

"Aşk olsun" ifadesi, Türkçede genellikle birine yaptıklarının veya söylediklerinin yanlış olduğunu, uygunsuz olduğunu veya kabul edilemez olduğunu belirtmek için kullanılır. Bu ifade, kınama, hoşnutsuzluk veya hayal kırıklığını dile getirmenin bir yoludur.

"Aşk olsun" ifadesi, aşağıdaki durumlarda kullanılabilir:

• Birinin ahlaki değerlere aykırı bir şey yapması veya söylemesi
    • Birinin saygısızlık göstermesi veya kaba davranması
    • Birinin birine zarar vermesi veya haksızlık yapması
    • Birinin sözünde durmaması veya güven kırıcı davranması

Örneğin:

• "Arkadaşınla böyle konuşmaman gerekir. Aşk olsun!"
    • "Bunu yapmana inanamıyorum. Aşk olsun sana!"
    • "Ona bu şekilde davrandığın için aşk olsun sana. Bu hiç adil değil!"

"Aşk olsun" ifadesi, genellikle hafif bir azarlama veya kınama olarak kullanılır. Ancak ciddi durumlarda, daha güçlü bir hayal kırıklığı veya öfke ifadesi olarak da kullanılabilir.

Bu ifadenin kullanımı, kültürel bağlama bağlı olarak değişebilir. Bazı kültürlerde "aşk olsun" ifadesi oldukça yaygınken, diğerlerinde daha az kullanılır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orjinalden alıntı: AhMeT.

bu lafa çok gıcık oluyorum.en çokta kızlar kullanıyo aşk olsun ayol aşk olsun diyecegimize daha mantıklı bişey diyemezmıyiz?önemli değil ayol vs.vs. ne zaman bi kız bana aşk olsun dese içim bir hoş olur. yanlış anlarım o yüzden bundan sonra aşk olsun demeyelim arkadaşlar

haha bu kelimeyi . bulgarlar , makedonlarda ve hatta yunanda kullanmakta. Bir bulgardan ilk sefer duyunca inanamamistim :) kizin bulgar olduguna inanamamistim

• quote:

Orjinalden alıntı: isperih

quote:

Orjinalden alıntı: AhMeT.

bu lafa çok gıcık oluyorum.en çokta kızlar kullanıyo aşk olsun ayol aşk olsun diyecegimize daha mantıklı bişey diyemezmıyiz?önemli değil ayol vs.vs. ne zaman bi kız bana aşk olsun dese içim bir hoş olur. yanlış anlarım o yüzden bundan sonra aşk olsun demeyelim arkadaşlar

haha bu kelimeyi . bulgarlar , makedonlarda ve hatta yunanda kullanmakta. Bir bulgardan ilk sefer duyunca inanamamistim :) kizin bulgar olduguna inanamamistim

ne bulgarı kardeş ya.şimdiki kızların ağzında düşmüyo

• Canın çıksın emiii

demesinden iyidir.
  • Dil canlı bir varlıktır başbakan bile konuşma dilini değiştiremez. Bkz. Lise 1 Dil Anlatım
  • **** olsun desek
  • "Aşk Oysun" diyelim biz. k-o arası ulama yaparaktan...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne kardeşim heryerde.siyaset
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lafımı olur,ne onemı var tarzı bısey
  • her yerde karşıma çıkıyo olamazzzz !!!
  • Fiziksel olarak aşkı ifade eden bir cümle.
    Ölümü gör demekle aynı.
  • öle diyenlere meşk olsun olur diyom
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.