Şimdi Ara

Casper-Notebook'um 2 Haftadır YOK!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan 10 gün önce bilgisayar servise gitti.İstanbula gideceğinii sölediler.Pcden 2 haftadır ses yok. Harddiski bozuk die gittiydi.Hala gelmedi.Bunun belirli bi sınırı varmıdır?Mesela 30 günü geçen servis sorunlarında yeni bi pc verilir falan die...

• Sormamı hacı 10 Defa gittim.İstanbulu aradı.Adam sorun üstünde uğraşıoz dedi.
  • Servisin 30 iş günü yasal tamir süresi var dostum bu sebeple biraz daha beklemen gerekli 15 işgünü sonunda tamir olmazsa bilgisayarın servisten gelene kadar kullanmak için bir bilgisayar isteme hakkın var...
    30 iş günü sonunda da yapamazlarsa para iade ve yeni bilgisayar isteme hakkın var....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sems -- 24 Haziran 2008; 12:43:51 >
  • Ben bilgisayarımı HP servise göndermiştim 30 iş gününde yapamadılar, para iadesi talep ettim 2.5 haftada -bu da bugüne denk gelio- 1966 ytl hesabıma yattı.... Ama Casper da nasıl işler bu durum bilmiorum....
    quote:

Orjinalden alıntı: kralkobra_kralkobra

evet böyle hakların var ama sorun çıkartabiliyorlar.forumda parasını isteyen arkadaşlar vardı işe mahkeme girince epey uzun sürüyor

Orjinalden alıntı: sems

Ben bilgisayarımı HP servise göndermiştim 30 iş gününde yapamadılar, para iadesi talep ettim 2.5 haftada -bu da bugüne denk gelio- 1966 ytl hesabıma yattı.... Ama Casper da nasıl işler bu durum bilmiorum....
    quote:

Orjinalden alıntı: kralkobra_kralkobra

evet böyle hakların var ama sorun çıkartabiliyorlar.forumda parasını isteyen arkadaşlar vardı işe mahkeme girince epey uzun sürüyor

30 gün + 2.5 hafta (18 gün) = 48 gün. İşler tam yolunda gittiği halde bile bu süre çok uzun.

16.madde
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.