Şimdi Ara

Casper notebook hoparlör sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

bilgisayarım ilk açıldığında laptop'ın hoparlör'lerinden düzgünce sağlıklı ses çıkıyor problem yok burda. fakat 10 dakika sonra hoparlörden daha ses gelmiyor video film müzik benzeri şeyler açıyorum tık yok kısacası hoparlörden ses çıkmıyor ama 2+1 creative ses sistemimi taktımmı saatlerce müzik dinliyorum sıkıntı olmuyor. alıyorum bilgisayarımı odaya geçiyorum film izliyeyim diyorum ses çıkmıyor ander şeyden. sağ altta hoparlör simgesine tıkladımmı orda yeşil ışık yükselip iniyor... ama bilgisayarımı kapatıp tekrar açtımmı tekrar ses düzeliyor ama 10 dakika sonra yine gidiyor sorun nedir acaba yardım edebilicek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürlerimi iletirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vodoo112

iyi forumlar arkadaşlar.

bilgisayarım ilk açıldığında laptop'ın hoparlör'lerinden düzgünce sağlıklı ses çıkıyor problem yok burda. fakat 10 dakika sonra hoparlörden daha ses gelmiyor video film müzik benzeri şeyler açıyorum tık yok kısacası hoparlörden ses çıkmıyor ama 2+1 creative ses sistemimi taktımmı saatlerce müzik dinliyorum sıkıntı olmuyor. alıyorum bilgisayarımı odaya geçiyorum film izliyeyim diyorum ses çıkmıyor ander şeyden. sağ altta hoparlör simgesine tıkladımmı orda yeşil ışık yükselip iniyor... ama bilgisayarımı kapatıp tekrar açtımmı tekrar ses düzeliyor ama 10 dakika sonra yine gidiyor sorun nedir acaba yardım edebilicek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürlerimi iletirim.

sag altta hoparlor simgesi var ona tikla , ozellikler acilcak oradan düzeyleri aç ve denge yazan yeri % 100 yap dene bi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• malesef... sonuç aynı

ayrıca güncelleme yaptım yine aynı...
    karanlığa sığınan hırsızlar ortaya
  • Format attım... sonuç yine aynı. biri yardım etsin lütfen...
  • sorun donanımsal kaynaklı değil yazılımsal. fakat format driver herşey güncelledim bu lanet sorun ortadan kalkmadı gerçekten bilgisayarı kıracak noktaya geldim. biri bana yardım etmezse ben bu bilgisayarı kırarım aga.
  • şu konuya kaç kişi bakmış bir tane cevap veren yok. dahada uğramam bu foruma.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.