Şimdi Ara

Casper Nirvana Wireless Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
81.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Casper Nirvana marka laptoplarda her pcyi kapatıp açtığımda wirelees kapanıyor aktif hale getirmek için Fn F2 tuşuna basıyorum daha önce böyle bir sorunla karşılaşmamıştım.Yaklaşık olarak 5-6 aydır bütün kurduğum. Casper marka pc lerde oluyor. sebebi nedir acaba ?

Teşekkürler.

• Açılışta wireless kapalı olarak ayarlanmıştır msconfig ayarlarını kontrol edin hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emoozkan97

Açılışta wireless kapalı olarak ayarlanmıştır msconfig ayarlarını kontrol edin hocam.

pc açtığım zaman msconfig de hizmetlerde durduruldu diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilecan

quote:

Açılışta wireless kapalı olarak ayarlanmıştır msconfig ayarlarını kontrol edin hocam.

İşte Wireless hizmeti ni hep açık tutman gerekiyor.
  • quote:

quote:

quote:

Nasıl yapıcaz ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl yapıcaz ?

Alıntıları Göster
    BİLGİSAYARIM D:/ DE YAZILIM EKLENTİLERİ OLUR TAMAM MI ORDA LAN VAR BİRDE WLAN_BT_COMB VAR ORDAN WİFİ SEÇİN X64 İLE KURULUM U YAPIN BU SAYEDE İNTEL PROSET KURULACAK O OTOMATIK OLARAK AYAR CEKİYO AMA BENCE MSCONFİG DEN başlatma bölümünde wifi veya wirelees veya intel proset olur tik at hallolur bu arada casper laptop yenımı yoksa 2-3 senelik mı pegatron sistemlerde böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: king_adam

BİLGİSAYARIM D:/ DE YAZILIM EKLENTİLERİ OLUR TAMAM MI ORDA LAN VAR BİRDE WLAN_BT_COMB VAR ORDAN WİFİ SEÇİN X64 İLE KURULUM U YAPIN BU SAYEDE İNTEL PROSET KURULACAK O OTOMATIK OLARAK AYAR CEKİYO AMA BENCE MSCONFİG DEN başlatma bölümünde wifi veya wirelees veya intel proset olur tik at hallolur bu arada casper laptop yenımı yoksa 2-3 senelik mı pegatron sistemlerde böyle

hocam full format atiim d de birsey yok + msconfigte gorunmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus notebook Wifi problemi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

hocam full format atiim d de birsey yok + msconfigte gorunmuyor.

Alıntıları Göster
    msconfig nasıl görünmüyor sen başlata bas kücük harflerle msconfig yaz çıkar sonra başlatma ya gel ve ne var ne yok tik at o zamn sorun kalkar

• quote:

msconfig nasıl görünmüyor sen başlata bas kücük harflerle msconfig yaz çıkar sonra başlatma ya gel ve ne var ne yok tik at o zamn sorun kalkar

Msconfig görünmüyor derken msconfigte görünmüyor wireless programı.
  • sen hepsine tik at ya olmaz ise driver cd sini tak setupa bas driverlari yuker sorun kalkar ama iyi de o prog olmaz ise fn f2 ile de acamazsinda sen bluetoothu acdiginda kablosuzdan mavi idlsik yaniyomu

• quote:

Orijinalden alıntı: lawness

sen hepsine tik at ya olmaz ise driver cd sini tak setupa bas driverlari yuker sorun kalkar ama iyi de o prog olmaz ise fn f2 ile de acamazsinda sen bluetoothu acdiginda kablosuzdan mavi idlsik yaniyomu
    hocam driver sorunuım yok teknik servisciyim ben son 5-6 aydır bütün casper ve aynı segment bilgisayarlarda bu sorun var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilecan -- 16 Eylül 2012; 19:26:08 >
  • quote:

hocam driver sorunuım yok teknik servisciyim ben son 5-6 aydır bütün casper ve aynı segment bilgisayarlarda bu sorun var.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Merhaba ;
    İlk olarakhttp://www.meboztepe.com/blog/casper-super-posh-programina-alternatif-live-osd-programi/ linkine tıklayıp programı inidirin ve kurun
    İkinci aşamada sitesinden bilgisayarınızın modelini bulun HOTKEY driverini indirin kurun. Bilgisayarınızı yeniden başlattığınızda problemin çözülecektir. Ben bu yöntemle çözdüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: erogluerdem

Arkadaşlar Merhaba ;
    İlk olarakhttp://www.meboztepe.com/blog/casper-super-posh-programina-alternatif-live-osd-programi/ linkine tıklayıp programı inidirin ve kurun
    İkinci aşamada sitesinden bilgisayarınızın modelini bulun HOTKEY driverini indirin kurun. Bilgisayarınızı yeniden başlattığınızda problemin çözülecektir. Ben bu yöntemle çözdüm.

Alıntıları Göster
    Bu Casper harbiden adamı uğraştırıyor.

Casper'ın yeni çıkaracağı notebook'u almayı düşünüyordum ama şu sorunları görünce almaktan soğuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ferrari

Bu Casper harbiden adamı uğraştırıyor.

Casper'ın yeni çıkaracağı notebook'u almayı düşünüyordum ama şu sorunları görünce almaktan soğuyorum.

Alıntıları Göster
    Aynı sorunu yaşıyorum, umarım çözerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafad66

Aynı sorunu yaşıyorum, umarım çözerim...

Alıntıları Göster
    problem çözüldü :D, sorun network kontroller yüklü değilmiş...
  • quote:

Hocam bu tip bir problemi biz yaşamıyoruz. Kurulum dosyalarınızı ve varsayılan ayarlarınızı kontrol ediniz.
  • Çözüm kendi cihazınızın uyumlu pHotkey driver ı nı bulup kurun restart edin çözülür kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: kingtaus

Çözüm kendi cihazınızın uyumlu pHotkey driver ı nı bulup kurun restart edin çözülür kolay gelsin.

hocam ellerin dert görmesin eksik driver indirmenin sonucu kaç aydır bukadar basit bi sorunla uğraşıyorum çok saolasın...
  • tolgahan22 kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olabildiğime sevindim

• quote:

Orijinalden alıntı: kingtaus

Yardımcı olabildiğime sevindim
    kardeşimin laptobunu da formata verdik formatdan önce fn+ f2 sorunu yoktu fakat formattan geldi win 7 idi f2 sorunu cıktı f2 tuşuna basmadan nete baglanmıodu win 8.1 pro kurdum f2 sorununu çözemedm photkey dediğiniz programıda bulamadım nerden bulabilirim win 8.1 pro casper marka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetaydinn -- 26 Haziran 2014; 16:40:44 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.