Bildirim
Casper Nirvana Wireless Sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Açılışta wireless kapalı olarak ayarlanmıştır msconfig ayarlarını kontrol edin hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: emoozkan97
Açılışta wireless kapalı olarak ayarlanmıştır msconfig ayarlarını kontrol edin hocam.
pc açtığım zaman msconfig de hizmetlerde durduruldu diyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Bilecan
quote:
Açılışta wireless kapalı olarak ayarlanmıştır msconfig ayarlarını kontrol edin hocam.
pc açtığım zaman msconfig de hizmetlerde durduruldu diyor.
İşte Wireless hizmeti ni hep açık tutman gerekiyor. -
quote:
quote:
quote:
pc açtığım zaman msconfig de hizmetlerde durduruldu diyor.
İşte Wireless hizmeti ni hep açık tutman gerekiyor.
Nasıl yapıcaz ? -
BİLGİSAYARIM D:/ DE YAZILIM EKLENTİLERİ OLUR TAMAM MI ORDA LAN VAR BİRDE WLAN_BT_COMB VAR ORDAN WİFİ SEÇİN X64 İLE KURULUM U YAPIN BU SAYEDE İNTEL PROSET KURULACAK O OTOMATIK OLARAK AYAR CEKİYO AMA BENCE MSCONFİG DEN başlatma bölümünde wifi veya wirelees veya intel proset olur tik at hallolur bu arada casper laptop yenımı yoksa 2-3 senelik mı pegatron sistemlerde böyle -
quote:
Orijinalden alıntı: king_adam
BİLGİSAYARIM D:/ DE YAZILIM EKLENTİLERİ OLUR TAMAM MI ORDA LAN VAR BİRDE WLAN_BT_COMB VAR ORDAN WİFİ SEÇİN X64 İLE KURULUM U YAPIN BU SAYEDE İNTEL PROSET KURULACAK O OTOMATIK OLARAK AYAR CEKİYO AMA BENCE MSCONFİG DEN başlatma bölümünde wifi veya wirelees veya intel proset olur tik at hallolur bu arada casper laptop yenımı yoksa 2-3 senelik mı pegatron sistemlerde böyle
hocam full format atiim d de birsey yok + msconfigte gorunmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
msconfig nasıl görünmüyor sen başlata bas kücük harflerle msconfig yaz çıkar sonra başlatma ya gel ve ne var ne yok tik at o zamn sorun kalkar -
quote:
Orijinalden alıntı: king_adam
msconfig nasıl görünmüyor sen başlata bas kücük harflerle msconfig yaz çıkar sonra başlatma ya gel ve ne var ne yok tik at o zamn sorun kalkar
Msconfig görünmüyor derken msconfigte görünmüyor wireless programı. -
sen hepsine tik at ya olmaz ise driver cd sini tak setupa bas driverlari yuker sorun kalkar ama iyi de o prog olmaz ise fn f2 ile de acamazsinda sen bluetoothu acdiginda kablosuzdan mavi idlsik yaniyomu
hocam driver sorunuım yok teknik servisciyim ben son 5-6 aydır bütün casper ve aynı segment bilgisayarlarda bu sorun var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilecan -- 16 Eylül 2012; 19:26:08 > -
Arkadaşlar Merhaba ;
İlk olarakhttp://www.meboztepe.com/blog/casper-super-posh-programina-alternatif-live-osd-programi/ linkine tıklayıp programı inidirin ve kurun
İkinci aşamadasitesinden bilgisayarınızın modelini bulun HOTKEY driverini indirin kurun. Bilgisayarınızı yeniden başlattığınızda problemin çözülecektir. Ben bu yöntemle çözdüm.
-
Bu Casper harbiden adamı uğraştırıyor.
Casper'ın yeni çıkaracağı notebook'u almayı düşünüyordum ama şu sorunları görünce almaktan soğuyorum. -
Aynı sorunu yaşıyorum, umarım çözerim... -
problem çözüldü :D, sorun network kontroller yüklü değilmiş... -
quote:
hocam driver sorunuım yok teknik servisciyim ben son 5-6 aydır bütün casper ve aynı segment bilgisayarlarda bu sorun var.
Hocam bu tip bir problemi biz yaşamıyoruz. Kurulum dosyalarınızı ve varsayılan ayarlarınızı kontrol ediniz. -
Çözüm kendi cihazınızın uyumlu pHotkey driver ı nı bulup kurun restart edin çözülür kolay gelsin.
quote:
Orijinalden alıntı: kingtaus
Çözüm kendi cihazınızın uyumlu pHotkey driver ı nı bulup kurun restart edin çözülür kolay gelsin.
hocam ellerin dert görmesin eksik driver indirmenin sonucu kaç aydır bukadar basit bi sorunla uğraşıyorum çok saolasın... -
Yardımcı olabildiğime sevindim
kardeşimin laptobunu da formata verdik formatdan önce fn+ f2 sorunu yoktu fakat formattan geldi win 7 idi f2 sorunu cıktı f2 tuşuna basmadan nete baglanmıodu win 8.1 pro kurdum f2 sorununu çözemedm photkey dediğiniz programıda bulamadım nerden bulabilirim win 8.1 pro casper marka
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetaydinn -- 26 Haziran 2014; 16:40:44 >
Benzer içerikler
- windows 7 fotoğraf görüntüleyicisi indir
- salt okunur kaldırma
- no bootable device insert boot disk and press any key
- asus laptop güç ışığı yanıyor ama açılmıyor
- portal sepeti
- bağlantı sıfırlandı hatası
- steam açılmıyor
- bin dosyası açma
- bilgisayar kapatma komutu
- uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X