Şimdi Ara

casper nirvana notebook nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarim bozuldu yeni bir PC alicam., FM serisi dışında pek fazla oyun oynamam, film veya dizi izlemek ve internette takılıp işlerini ödevlerini halletmek için almak istiyorum , http://m.istanbulbilisim.com.tr/casper-nirvana-cgu-2830-4l05b-notebook-fiyati,139362.html , bu linkteki PC isimi görürmu, nasıl biseydir şarjı nasıl , fiyat uygunmu , yorumlarinizi bekliyorum :) simididen teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://m.istanbulbilisim.com.tr/toshiba-satellite-c55-b5302-notebook-fiyati,148820.html bide bu var hangisi daha iyi ?

• casperstore.net ten al aradan komisyoncuları çıkarırsan daha ucuz olur,(ayrıca casperstore'a en yakın fiyatlarıda bir zamanlar electroworld verirdi ta ki bimeks satın alıncaya kadar..) birde şuaralar $ fırladı sorma yine gider kıyaslarsın , kendin bilirsin.. gösterdiğin modele gelince çok fason ve sadece intel tümleşik ekran kartı var,celeron işlemci elinde patlar..okadar para veriyosun üstüne 500 daha koy (taksitle) 1500tl civarı olanlardan(performans serisi dizüstü) al ki senelerce götürsün...şuan türkiye piyasasında 1.sınıfa yakın gt840m ekran kartı kullanılan i5 işlemcili modellere bak..bu gösterdiğin bilgisayarlarıda kesinlikle alma çünkü çok düşük kalite ve çok eski sistemler..vereceğin paraya yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampir Masquerade -- 7 Mart 2015; 15:07:29 >
  • Hocam soylediginiz modellerin tam adi nedir acaba ben bu işlerden baya uzagim , bide kullanım amaçlarını yazmıştım onları bile karsilamazmi benim söylediklerim ?

undefinedundefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monsieur Vincent -- 7 Mart 2015; 16:15:33 >
  • Casper dan uzak dur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turn table

Casper dan uzak dur

Onerebileceginiz bi model varmı. Bu arada ogrenciyim çokta pahalı olmasın genelde internette takılmak ve dizi izlemek için :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Monsieur Vincent

quote:

Orijinalden alıntı: turn table

Casper dan uzak dur

Onerebileceginiz bi model varmı. Bu arada ogrenciyim çokta pahalı olmasın genelde internette takılmak ve dizi izlemek için :)

Modellerine kendin bakabilirsin ihtiyacına göre. Marka olarak tavsiyem samsung, asus ve dell'den vazgeçme derim. Casper büyük bir pişmanlıktır. Hele ki öğrenci isen kardeşim yazık zaten kısıtlı olan bütçeni götürüp bu dolandırıcılara verme. Nedenini bu forumu araştırarak veya sikayetvar.com üzerinden çok rahatlıkla öğrenebilirsin. Sana burada casper'ı övecek firma elemanları ve trolleri görmezden gel yoksa kafanı taşlara vurursun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşini garantiye al Vatan'dan falan satın al direk casperla muhattap olma alacaksan

• quote:

Orijinalden alıntı: zeewbl

İşini garantiye al Vatan'dan falan satın al direk casperla muhattap olma alacaksan

İstanbul bilişim nasıl peki orda daha uygun sanki fiyatlar

• Monsieur Vincent kullanıcısına yanıt
    Dostum Vatan dedim çünkü mağazasına gidip muhattap alabileceğin kişiler var. İstanbulbilişim online alışveriş sitesi eğer mağazası varsa onun da olabilir tabiki pek bilgim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeewbl

Dostum Vatan dedim çünkü mağazasına gidip muhattap alabileceğin kişiler var. İstanbulbilişim online alışveriş sitesi eğer mağazası varsa onun da olabilir tabiki pek bilgim yok

Çağlayan metrobus durağının karşısında var hocam

• şurdan al veya burdan al demek doğru değil aslında..Geçen gün harddisk satın alacaktım, o güvendiğim electroworldde(malesef artık bimeks oldu) 230TL görünen harddisk vatanda 200TL'ydi..Enayimiyim aynı ürüne gidip fazla para ödeyeyim? gidip ucuz olan yerden aldım , Sende önce alacağın modele karar ver , sonra fiyat kıyaslaması yap zaten bir elin parmak sayısını geçmeyen teknoloji mağazalarına (teknosa,bimeks,vatan,mediamarkt hatta o dediğin istanbulbilişim sitesinede ve casperstore'a bakabilirsin) hatta getirtebiliyosan yurtdışından getirt (aradan komisyoncular dahil devleti de çıkart yani KDV'siz al)..demek istediğim özellikleri ve fiyatları kendin kıyasla..

ayrıca Model konusuna gelince,
    Bazıları casper pişmanlıktır diyor..halbuki önerdikleri markalar sırf markalarını ve isimlerini satıyor , ve çoğu 2 yılı doldurduğunda garantisi biter bitmez sanki kurulu saat gibi bozuluyor..sikayetvar.com'da sanki onlar hakkında açılmış başlıklar yok mu? dolu..(örnek vermek gerekirse arkadaşın önerdiği dell'in dizüstü bilgisayarlarında bir ara kalitesiz pil kullandığı için pilleri patlıyordu!! ve 4 milyon bilgisayarlarını dünya piyasasından geri topladı bundan 8 sene önce - Haber Detayı İçin TIKLAYIN) en son vaka ise geçenlerde yaşanan " olay " bknz " dell recall laptop battery explode " birde casper çalışanı yada troll demiş, ulan ben casper çalışanı değilim,casper babamın şirketide değil..arkadaş sormuş bende bir kullanıcı olarak tecrübemi paylaşıyorum ve fiyat + performans yönünden kesinlikle öneriyorum..

Hem adamlar kalite açısından bilinen ürünleri kullanıyor..örneğin ekran kartını nvidia'dan , wireless kartını işlemciyi vs intelden,ses kartını conexant'dan..asus'da dell'de toshiba'da samsung'da nvidia ekran kartı kullanıyor casperda..ama casper sana 400 500 lira daha ucuza veriyor...mesele orda..

Sen sadece internete girmek ve dizi izlemek için istiyorsan o en kötü bilgisayarın bile başarabileceği basit bir işlem...yani hangi bilgisayarı alırsan al bunu yaparsın.ve o gösterdiklerinde karşılar....ama sonra deme ki ya keşke (fm dışında) şu oyunu da çalıştırsa yada başka şeyler..birde kazıklanmamaya çalış yeter..piyasa resmen o.... olmuş çünkü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampir Masquerade -- 10 Mart 2015; 21:03:51 >

• Vampir Masquerade V kullanıcısına yanıt
    Çok sagolun hocam uzun uzun yazmissiniz , i5ler biraz bütçeyi zorliycak gibi i3 işlemcili almayı dusunuyorum

• Monsieur Vincent kullanıcısına yanıt
    Casper'dan uzak dur! İnatla alacam diyorsan şimdiden geçmiş olsun. Sorun yaşamaya başladığında PM atmanı bekliyorum. Tüketici Hakem Heyeti konusunda yardımcı olurum.
  • Vampir Masquerade V kullanıcısına yanıt
    Benim trol ve firma çalışanı lafım sana değildi! Yardımcı olmaya çalıştığının farkındayım. O lafımı üzerine alacak adamlar belli bu bölümde! Gelelim şimdi marka konusuna ben arkadaşı farkındaysan belli bir markaya yöneltmedim sadece bunları alabilirsin diye tavsiyede bulundum. Elbette her firma hakkında şikayet vardır ama seninde dediğin gibi bir firmada şikayet 2 yıl sonra ortaya çıkarken konu casper olunca bu 1 ayda meydana geliyor. Sen kalite açısından bilinen ürün kullanıyor casper demişsin de mesela bir diğer başlıkta arkadaşın da belirttiği gibi aç bakalım cihazı HDD 'sine bi bak bi araştır adamlar içine HDD değil harici olarak kullanılan bir donanım takmışlar. Öyle diğer markalar gibi yok intel yok bilmem ne diye marka ismi ile bitmiyor bu iş. Önemli olan o markanın hangi donanımını kullanmış. Örnekleri nerede kullanılıyor. Birde düşünmek lazım bu casper nasıl bu malı diğer firmalara göre 200 - 300 lira ucuza veriyor. Nedeni ucuz 5.sınıf malzeme. Sen bir asus, dell veya samsung'un veya diğer markaların kasa kalitelerini casper'la bir tutamazsın. Adamlar öyle dandik bir plastik alışım kullandırıyorlar ki çinde ki üretici firmaya cihaz biraz çalıştıktan sonra üzerine yumurta kırıp pişirirsin. Umarım anlatabildim. Yine de arkadaşımızın tercihi ama buraya da yazalım arkadaş alsın, bak 45 gün veriyorum aldıktan sonra menteşelerden birisi kırılacak ve servise verecek casper serviside kendi aldığı kararla arkadaşa " Menteşe kırılmaları garanti kapsamı dışında " diyecek. Sence menteşe kırılmalarını garanti kapsamına almayan bir firmadan mal alınırmı. Zaten servis rezaletinden bahsetmeye gerek yok herhalde. Adamlar cihazı vida ile sıkacağına yapıştırıcı ile yapıştırıp gönderiyorlar. Bunların hiçbiri işkembeden sallanan laflar değil tamamı tarafımdan görülmüş olaylardır. Tercih almak isteyenlerin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.