Şimdi Ara

Casper Nirvana I350-3K35P

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu model hakkındaki dusuncelerınız nelerdır?

Bu pc ile bu yıl ve onumuzdekı yılda cıkacak oyunları rahat bır sekılde oynayabılırmıyım?

Ekran kartı nvidia geforce gt335m bu erkan kartı , ATI HD5650 den iyimidir veya kötumudur?

Isınma sorunu vs... dezavantajları varmıdır?

detaylar için:http://www.casper.com.tr/tr/ct-panel/UrunDetay.aspx?intStockNo=1133

yardımcı olursanız sevınırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocknRollBaby -- 3 Haziran 2010; 16:44:07 >

• bimeks dusunmuyorum.. gt335 benı gotururmu acaba?
  • Casper ama %65 ısınma sorunu yapar
  • ısınma sorunu yapmayan marka hangisi peki????????
    hiç hayaında laptop kullandın mı?
    casper kullandın mı?
  • packard bell dusundum ama ıkısını kıyaslayınca casper baya ıyı cıkıyor... casper tavsıye etmezmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

ısınma sorunu yapmayan marka hangisi peki????????
    casper kullandın mı?

Acer'da ısınma sorunu yok, ama casper durduk yere ısınan kendi kart okuyucusunu bile yapamamyan bi marka ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapzede34

quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

ısınma sorunu yapmayan marka hangisi peki????????
    casper kullandın mı?

Acer'da ısınma sorunu yok, ama casper durduk yere ısınan kendi kart okuyucusunu bile yapamamyan bi marka ?

ısınmayan laptop yoktur ısınmıyor diyen yalan söylüyordur.Casper kart okuyucusunu yapamıyorsa yapanlar kadar da para istemiyo yarı fiyatına satıyo durumu iyi olmayanlar için idealdir.Gidip kart okuyucusunu yapıyo diye toshibanın pahalı bilgisayarını almak daha mı doğru
  • casperın dıs gorunumu ve ozellıklerı mukemmel ama cabuk bozulur gıbı bı dedıkodu var... ben bu bılgısayarda oyun oynıyacagım detay verırsenız sevınırım...
  • Hocam arkadasa aldık hepsiburadadan super notebbok fiyat olarak da 1662 ye aslında GT240 diye aldık Gt335 geldi 15 Mayıs tarihli uretim 2GB da USB hediye
    Win7 de Cpu 7 Ram 7.5 Hdd 5.9 VGA 6.6 alıyor
    Benim kastettigim tabii İ7 720-4GB DDR3-GT335-15.6 Led Ekran
    Klavye numerik kullanımı kolaylastırıyor ekran kartı son derece iyi 3D06 yapamadım ama 8000 civarı rahat alır.Yani kesinlikle alınır.Garanti ve servis suresinde Casper cogundan cok daha iyi kim diyor cabuk bozulur diye 4 tane kullandım en ufak sorun yasamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huso -- 3 Haziran 2010; 20:40:13 >
  • valla huso cok tesekkur ederım. yarın alıcam buyuk ıhtımalle bılgısayarı ıcımı rahatlattın :)
  • Casper Arkadaş bilgisayarını yeni çöpe attı, anakartı yandı durduk yere servis 30 gün bekletmiş, sonrada yapamadık diye eline vermiş arkadaşın.
  • Casper bir anda kral ilan edildi ya anlamadımBu Casper'e bu kadar para vereceğinize yukarıda Acer tavsiye ettim.Hadi geçtim Acer'i önyargılarınız var diyelim.Ama orada f/p oranı max. olan 1600 küsüre Asus var ve bu Casper'i her konuda en az 2'ye katlar.Lütfen yapmayın arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 3 Haziran 2010; 20:55:16 >
  • Ben 1662 ye arkadasa hepsiburadadan İ7 720-4GB DDR3-15.6" Led Ekran-GT335M-320 Samsung HDD aldım bence super makina
    Kendim Q9000 ve P8600 lu Nirvanalar kullandım 1 kere bile servise gitmedim.Ayrıca aradıgında ilgileniyorlar Windows Cd si Garanti Belgesi Hdd yerine SSD taktırdım Pendikteki servisine 30 milyon odedim.Hic sorun gormedim ayrıca P8600 lu olan da 9600GS ne ısınma var ne birsey ayrıca sarjıda gayet iyi gidiyordu.Her makina arıza yapabilir.
  • o tavsıye ettıgın pcler super bende farkındayım ama ben ınernetten alısverıs yapamam kocaelıdede zor bulunur o modeller... casper butceme uygun o yuzden dıyorum ben.. casper yada packard bell ama pb de linux oldugunda wındows yaptıgım zaman orjınal olmıyacak...
  • Casper da Win7 Home basic kurulu oloarak geliyor makina direkt takıp kullanıyosun pil ve batarya standart zaten 8-9 cell pil veren yok genelde standart HD 5650 ile GT335 arasında cok fark olacagını zannetmiyorum.Zaten Samsung ve Toshibanın bircok modelinde GT335 ekran kartı var boyle bir makina normal kullanıcıyı 5 yıl goturur.Ben tavsiye ederim sonuc olarak
  • hmm anladım ama neden cogu kısı sevmıyor casperı onu anlamadım yerlı oldugu ıcınmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero

Casper bir anda kral ilan edildi ya anlamadımBu Casper'e bu kadar para vereceğinize yukarıda Acer tavsiye ettim.Hadi geçtim Acer'i önyargılarınız var diyelim.Ama orada f/p oranı max. olan 1600 küsüre Asus var ve bu Casper'i her konuda en az 2'ye katlar.Lütfen yapmayın arkadaşlar

Hakklısın 1.apple 2.asus 3.acer 4.toshiba
    Doğrumuyum ?
  • satın almaya gıttıgım yer bır grafık cızelgesı gosterdı orada en ıyı cıkıs yapan laptoplar vardı 1. casper 2. acermıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: RocknRollBaby

satın almaya gıttıgım yer bır grafık cızelgesı gosterdı orada en ıyı cıkıs yapan laptoplar vardı 1. casper 2. acermıs

Teknoloji marketlerde zorla sattırıyorlar ondandır, hatta 5 teknoloji marketten 4 ü asus, acer,hp, sony ve apple ürünlerinin beş para etmediğini, servislerinin sürekli problem çıkarttığını, casperda ise bu sorunların hiçbiri olmadığını söylüyorlar E tabi sokaktan geçen adamda bu elemana inanıyor ve alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 4 Haziran 2010; 1:21:42 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.