Şimdi Ara

Casper Nirvana Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bilgisayarım ekran kartını algılamıyor bazen şans eseri algılıyor.Ve birde lexmark gibi bir şey var aygıt yöneticisinde. Ondada algılama hatası var. Bunu nasıl düzeltebilirim ?

• lexmark daha önce bir yazıcıya taktınız mı onun markası sürücüsü hata veriyor aygıtlardan kaldırın yazıcıya taktığınızda tekrar görür.ekran kartını masaüstü sağ tıklayın değiştirilebilir grafik sürücüsü var oraya girin yüksek performanslı grafik işlemcisini seçin,normal kullanımda dahili grafiği kullanır ağır grafik uygulamalarında harici grafiğe geçer bu bazen dediğim ayarı yapmazsanız bazende yaptığınızda dahi hata verebilir.
  • Teknik yardıma bakıyorumda genel olarak sorunlar Casper markasından. Neden bu markadan olduğunu açıklıyorum: Pc bilmeyenler ucuz ve sağlam diye duyup alıyor. Aslı öyle değil.

Tamam vurmayın sustum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Teknik yardıma bakıyorumda genel olarak sorunlar Casper markasından. Neden bu markadan olduğunu açıklıyorum: Pc bilmeyenler ucuz ve sağlam diye duyup alıyor. Aslı öyle değil.

Tamam vurmayın sustum.

kim vuruyosa 1 tane de bana vursun +1

Casper çok iyiymiş öyle diyolar alsam mı diye bana soran çok kişi var 8gb ram takıyolar çok görünsün diye yanına dayıyolar 6510 çöp ekran kartını ertesi gün işte ekran kartını görmüyo ekran kartı çok iyi casper şu oyunu açmıyo vs.vs
    Masaüstü alıyosanız toplama alın arkadaş hazır sistem almayın.
    Ne alcağınızı bilmiyosanızz açın Sistem tavsiyelerine bütçem şu kadar oyun vs. pc toplayın orda çok ii toplayan arkadaşlar var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.