Şimdi Ara

Casper Nirvana Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen gün teknosadan casper laptop aldm crysis 2 yükledm ve ne olsun siyah bir ekran geldi pc ye pc'nin özelliklerini yazıyım aceba oyunumu kaldırmadı bana bi yardımcı olacak vardır herhalde şimdiden teşekkürler :)

Pc ÖzEllikleri
    Ekran :Amd Readeon hd 6610M Graphics
    Yonga türü :atI display adapter(0x6742)
    Dac Türü :İnternal DAC(400Mhz)
    Yaklaşık Top. Bellek :1697
    Geçerli Görüntü Modu :1366x768(32bit) (60hz)
    Monitör : Genel Pnp monitör

Sistem özellikleri

Sistem modeli :Caspe Nirvana notebook
    Bios :BIOS Version 1.03.03
    İşlemci :İntel (R) Core (TM) i5-2450 CPU @ 2.50 Ghz (4Cpus), 2.5 Ghz
    Bellek :8192Mb Ram
    DirectX11 Var bide hepsi bu kadar yorumlarınızı bekliyorum Paylaş:

• Oyunla alakalidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun sahte ise olabiliyor öyle şeyler

Değilse yönetici olarak çalıştırmayı veya uyumluluk modunu deneyebilirsiniz
  • o ekran kartını gpu-z çömemiş casper den leptop alınırken 2 kere düşünülmeli bence
  • o laptop ta iki tane ekran kartı oldugunun farkındasındır umarım ?
  • Casper o ekran kartlarini nerden buluyor yokki ole bise :D

O pc oyunu acsada oynatmaz bisuna ugrasma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klasik casper tsktiği işlemciyi iyi koy rami iyi koy ekran kartını belleği yüksek bişey koy ki iyi sansınlar.o kartla crysis 2 yi belki çok düşük ayarlarda oynarsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bendede oluyor ama biraz bekliyince açılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o ekran kartı bizzat 6730'dur ve o oyunu 1366-768 de en kötü lowda 40 fps civarı oynatır. Sorun pc de falan değil, oyunda.
  • 6730 olduğunu nerden anladınız kaldıki o fps yi bu oyunda vermez bu kart.6610 olarak yazmış arkadaş bu kart giriş seviyesi bir karttır düşüktür crysis yüksek ayarlarda zorlanır sağlam yazması açısından techpower up programından verilere bakabilir..
  • kardesm ben pc den anlamıyorum o dedigin Low da nasıl oynucam
  • Bakıyorum da işten anlamayanlar gene işkembeden sallamışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinkcrow7

Bakıyorum da işten anlamayanlar gene işkembeden sallamışlar

kardesim ne yapmam lazım bi yardımcı olurmusun herhalde sen anlıyorsun bu sorundan
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

6730 olduğunu nerden anladınız kaldıki o fps yi bu oyunda vermez bu kart.6610 olarak yazmış arkadaş bu kart giriş seviyesi bir karttır düşüktür crysis yüksek ayarlarda zorlanır sağlam yazması açısından techpower up programından verilere bakabilir..

Dostum kafan iyi herhalde 6610 karta giriş seviyesi diyorsun...
    Bu ekran kartı ile her türlü crysis oynarsın.
    Soruyu soran arkadaş için diyeceğim şu.Cihazda 2 ekran kartı var. Oyunu çalıştırmadan önce sistemin ati kartı kullandığına emin olduktan sonra oyunu çalıştırın.Direct x son sürümü yükleyin.Problem yaşayacağınızı sanmıyorum.
  • yukardaki lafı sen banamı dedin aptalca yorumlarda bulunma giriş seviyesi evet itirazın mı var bende diyorumki yüksek ayarlarda zorlanır oynamayacağı anlamına gelmez ama alacağı fps ortalama 20 dir ve altı akıcı olrak orta ayarda oynar doğru konuş önce kartın özelliklerini öğren 6630m kart bile sınırdan zor kurtarıyor yüksek ayarlarda 6610m gt520-525m arasında bir karttır.yeni versiyoru 7610m bile 20-25 ortalama oynatıyor.
  •  Casper Nirvana Ekran Kartı

http://www.****/notebook-genel-f24/notebook-ekran-kartlari-siralamasi-t16.html

Boş boş konuşmaya gerek yok.6610 giriş seviyesi bir kart değildir...
  • burda 6610m karttan bahsediyoruz 6730m ne oluyor yanlışmı yazılmış ben yukarda söyledim tech powerup'la daha iyi anlaşılır.tabloda okuma yazman varsa ne yazıyor benim burda konuştuğum 6610m yukarda arkadaş bu bilgisayarda 6730m olduğunu söylemişti bende olmadığını 6610m kart olduğunu söylemiştim bu çok arabir kart doğru dürüst testi bile yok sen önce yazılanları idrak et iyi oku.yineliyorum 6610m giriş seviyesi bir karttır, istediğin yerde araştır ama dikkat et 6610m diyorum,sen halen 6730m diye ısrar ediyorsun birde boş yoruma gerek yok diye kestirip atıyorsun önce hangi kartı test ettiğini belirle arkadaşın bilgisayarın bahse konu 6610m kart var,6730m yok.bu listeleri bizde biliyoruz bu listelerdeki kartların puanları bilgisayar performanslarına göre değişir bu listelere bağlı kalıp konuşmayın.kendinize yakışır şekilde yorum yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 20 Mayıs 2012; 17:55:07 >
  • 6610M oyun için uygun bir kart değil rahat oynama acısından sıkıntı yaratır, komik yorumlar yapan arkadaşlar var cahil cesareti herlade!
  • Arkadaşlar soun çözüldü tartışmayın yanlış yüklemişim oynu en yüksek ayarda hiç kasmadan oynayabiliyorum
  • arkadaşım oyunun crack (skidrow) yaptın mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.