Şimdi Ara

Casper Nirvana BIOS Güncelleme!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Casper Nirvana nb15.6 model laptobum var ve BIOS güncellemesi yapıcam. Casper ı arayıp güncel biosu aldım fakat nasıl güncelleneceği hakkında bilgim yok. Flash bellek felan herşey var elimde fakat bilgi yok. Bilgisi olan biri anlatabilirse çok memnun kalırım. Teşekürler.!!

BIOS SÜRÜM RESMİ VE GÜNCEL DOSYASI BU FOTODA MEVCUT.

http://i.hizliresim.com/qPLAqD.jpg

• Güncel!!!!!!!!!
  • Arkadaşlar yokmu yardım edecek??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biosu guncellesen ne olur guncellemesinde ne olur

• quote:

Orijinalden alıntı: cadavaros

Biosu guncellesen ne olur guncellemesinde ne olur

Hem öğrenmek için hemde Nvidea kod 43 hatası gidermek için bios güncellemesi yapmak istiyorum. Bilgin varsa söylersen memnun olurum!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sooso

quote:

Hem öğrenmek için hemde Nvidea kod 43 hatası gidermek için bios güncellemesi yapmak istiyorum. Bilgin varsa söylersen memnun olurum!

anakartın modelini öğren önce anakart versiyonununa göre update dosyasını cek usb icine atıp biosa girip usbden update yapıcaksın anakartın bu özelliği varmı bakman lazım sonucta casper yanlış bırsey yaparsan pc elinde kalır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sooso

quote:

anakartın modelini öğren önce anakart versiyonununa göre update dosyasını cek usb icine atıp biosa girip usbden update yapıcaksın anakartın bu özelliği varmı bakman lazım sonucta casper yanlış bırsey yaparsan pc elinde kalır

Şöyle Casperı arayıp aldım güncel biosumu. Güncel dediğimde 2012 yılından kalma :) herşey elimde hazır. Bios ayarlarında dediğin gibi bir özellik yok malesef. Bu yüzden kaldım bilemiyorum ne yapacam. Gönderilen dosya içerinde Flashit.exe adında bir exe var tıkladığım zaman windows sürümü ile uyumlu değildir diyor. .bat uzantılı komut sistemi ile çalışan bir dosya var tıklıyorum oda aynı şekilde uyumlu sürüm değildir diyor. 2 kez istedim casperdan fakat yapamadım. Usb ye atıp yeniden başlatıyorum bootu usb yapıyorum medyayı çıkartın diye hata veriyor açılışta.

Casper Nirvana BIOS Güncelleme!!!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Casper Nirvana Güvenli Mod Tuşu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok bios oyle guncellenmez boot sadece windows icin kullanimlar usbyi taktiktan sonra biosun icinden update yapman gerekir ztn cogu marka biosu kilitler Casper gibi kotu markadanda baska birsey beklenmez

• Uğraşmaya öğrenmeye değmez.
  • cadavaros kullanıcısına yanıt
    Eyw saolasin Vazgeçtim zaten bu kötü markadan bisi beklenmez. Nvidia nin verdiği kod 43 hatasını gidermek için ugrasiyorum. 1 yıldır ekran kartima güncelleme alamiyorum. Kaldım resmen.

• Oda zaten casperin zamaninda kendisi icin uretirdigi ekran kartlarina kaynaklaniyor ati ve nvadia yazilimlar destegini cektiler

• Merhaba

Casper Nirvana CGU 2820 bios lazım nereden bulabilirm
  • maho1138 M kullanıcısına yanıt
    Ben bulamadım sattım laptobu şuan güncel kullanıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.