Şimdi Ara

Casper Nirvana A15HE driverları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biliyorum yeri burası değil ama durum biraz acil kusura bakmayın.

arkadaşlar yok yok yok bulamıyorum biri yardım edebilir mi lütfen? seri numarası ile bulamadım. google aratıyorum klavyeleri çıkıyor 2 sayfa sonuç var başka bir şey yok.

bu şekilde de biliniyormuş sanırım ama bir sonuç çıkarmıyor casper aramasında;

CNC.2370-4K35B-G

kaldım ne yapcam bilmiyorum. teşekkürler.

edit: bilmiyorum ne anlama geliyor, st.kodu: CN.TKI-2430E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 3 Mart 2021; 23:52:5 >

• Onun yerine adata mı aidata mı ne program var pcyi tarayıp driverları gösteriyordu anakart markası ekran kartı ses WiFi falan filan onu denesen olabilir sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLastis

Onun yerine adata mı aidata mı ne program var pcyi tarayıp driverları gösteriyordu anakart markası ekran kartı ses WiFi falan filan onu denesen olabilir sanırım

Ha onlar ha windows update ikisi de bilgisayarın içine ediyor. Bulamazsam driverları windows 10 itelicem. 2012 yapımı bilgisayar, artık alırsa alır almazsa windows 8 itelicem. driver falan da yüklemem artık windows update ne yaparsa. bilgisayar eski bayağı, yapacak bir şey yok sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 4 Mart 2021; 0:22:23 >
  • Otomatik driver indirme yapma zaten mesela anakart modeli söyledi Google a ara kendi sitesinden indir WiFi ses kartı falan donanımını öğren sitelerinden indir
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLastis

Otomatik driver indirme yapma zaten mesela anakart modeli söyledi Google a ara kendi sitesinden indir WiFi ses kartı falan donanımını öğren sitelerinden indir

kanka windows update zaten onu yapıyor iyi kötü.

bu driver olayının en doğrusu, sitesinde ne yazıyorsa onu indirmek ve öyle bırakmak. ben de en doğrusunu yapmak istedim, en önemlisi windows 10 destekler mi bi ihtimal diye bakmak istedim ama bulamadım hiçbir şey. casper'a karşı gram saygım kalmadı bunu da ekleyeyim bu arada. Lenovo'ya can kurban

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus Vivobook vs Casper Nirvana
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.