Şimdi Ara

Casper marka masa üstü bilgisayaramın ağ bağdaştırıcı driverini nasıl bulabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dün akşam bilgisayarıma format attım ve bilgisayarda güncelleme yaptıktan sonra bilgisayar internete girmemeye başladı anladığım kadarıyla ethernet driveri kendisini deaktif yaptı, tekrar yükleme yaptım, bu sefer de yükleme yapılamadı diyor. Sormak istediğim hususlar,

1) Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? ve bu sorunun kaynağı nedir?
    2) Ürünün güncel driverini yüklemek için casper'in müşteri hizmetlerini aradım, onlarda eski ürün olduğu için ana kart üreticisinin sitesinden indirebileceğimi söyledi. Bu durumda, anakart üreticisinin sitesinden bu driveri nasıl indirebilirim ? Ürünün modeli şöyledir; Casper Neo NED.E760-2K25B

Lütfen yardımcı olun arkadaşlar.

• Casperdan beklenen hareket. Bilgisayarı aldığınızda yanında donanımlara ait cd vermediler mi? Elinde anakarta ait cd varsa driverları yeniden yükleyebilirsin.
    Elinde CD yok ise: bilgisayarına CPU-Z, AIDA, Everest ; bu programlardan birini indirerek anakartın marka modelini öğren. Sonrasında markanın sitesine girerek modele uygun ethernet, chipset sürücülerini yükleyerek sorunu çözebilirsin.
  • kaddir_ank kullanıcısına yanıt
    Sevgili hocam, öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ediyorum. Müşteri hizmetlerini tekrar arayıp ana kartın marka ve modelini öğrendim daha sonra o anakartın ethernet driverini indirdim.
  • Ve.... çözülmedi mi yine.
    Olmadı ise anakartın diğer driverlarınıda indirip kurun. Öncelikli olarak chipseti yükleyebilirsin.
  • Hocam daha denemedim;ama şu bilgiler var elimde:anakartın marka ve modeli foxconng41mxe benim indirmek istediğim driver ağ bağdaştırıcısı onu da;http://www.foxconnchannel.com/driverdownload/Motherboard/Driver/Lan/Realtek/Win7-7.3.522.2009.zip bu adresten indireceğim, doğru mu hocam?
  • windows 7 kullanıyorsan evet doğru, düzelmez ise intel chipset driver var onuda yükleyebilirsin.

http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=motherboard&U=en-us0000483
  • kaddir_ank kullanıcısına yanıt
    Bende de vista yüklerken olmustu.Anakartın markasını yazıp Ethernet Driverlarını aramaya başladım.4-5 tane sonra uyumlu olanı buldum.Çözemessen farklı kaynaklardan indir kendi bitine(32-64) göre indir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.