Şimdi Ara

casper m500 kaçırmayın derim !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • casper m500 cep bilbisayarımı satıyorum laptop almak için bi heves almıştım temiz kullandım en ufak bir problem yok bazıları msn e girmiyor sistem hatası var diyor bugüne kadar 1 kez olmadı çünkü ben hep orjjinal kullandım ingilizce yani türkçeleştirmedim şarjını merak edenlere sölim orjinal batarya var telefonla beraber gelen 3 gün normal kullanım hiç kapatmadan giidiyor pygmalion_s@hotmail.com mail atabilirsiniz (fiyat araştırması yaptım 700-900 arası fiyatlar bendekinin temizliği ve orjinal kullanılması nı göz önüne alırsak 800 uygun bir fiyat )

casper m500 kaçırmayın derim !!!

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 600YTL ye bile bulunur bea garabtili.,ter temiz,arti yaninda hediye bile ocak 800 cok!
  • telefonun içi dahi açılmadıysa ekranında çizik yoksa bataryası 3 gün gidiyorsa hiçbi sistem problemi yoksa bu fiyat uygun 650 lilik bi makine al 3 gün sonra patlar bilgisayar alıyorsun normal bi cep telefonu değil

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• cok kisi simdi ekrn koruycy ile kulanyor makineyi ben bi ara bi yerde gormusum sifir nerdeyse 680ytl bide adam makineyi kulanmadi nerdeyse olmis ve kulanmdiben alcaktim ama o zaman para yoktu neyse hayirli satislar sana yanlis anlama bak
  • edit: gereksiz oldu..
    iyi satışlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pSyCo -- 1 Eylül 2006; 20:11:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo Thinkpad Serisi Öneri
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.