Şimdi Ara

Casper M2758QP oyundayken görüntü gidip gelmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar casper monitörü yeni aldım 1 ay oldu hemen hemen oldukca da memnunum.2K 144 hz bir monitör.Gtx 1080 ile birlikte kullanmaktayım.Fakat monitörde cs go pubg vs oyunlarda görüntü bazen anlık olarak gidiyor geliyor bazende gidip gelmiyor.Dikkatimi gönderdikleri dandik display port kablosu çekti.Bu kabloda 20 tane pin saydım 19 pinlik olanlarına daha iyi ve kaliteli diyorlar kablo değiştirmek sorunumu çözecekmidir sizce? Monitörü tam emin olmadan garantiye yollamak istemiyoruım ölü pixel vs de yok cihazda.Birde freesync açınca ekran kendi kendine parlaklık arttırıp azaltıyor telefonlardaki otomatik parlaklık gibi sizce sıkıntı nedir? Ekran kartımı da 2. el aldım

• up
  • Merhaba, sorunu çözebildiniz mi?

Ben de aynı monitörden almayı düşünüyorum.
    Birebir görme şansım olmadı, inceleme videolarına bakarak karar vermek zorunda kalıyorum.

Kullanım kılavuzunu bile bulamadım internette.

Memnun musunuz?
    144hz frekansı her çözünürlükte veriyor mu ve hangi girişten veriyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oklawa kullanıcısına yanıt
    merhabalar öncelikle.Monitörü garantiye yolladım paramı iade ettiler çok nazik bir monitör sanırım kargoda sallandığı için bu sıkıntı oldu.Gittim bende iade edilen paraya koyarak hp nin monitörünü aldım.Hem daha parlak hemde daha zevkli oluyor panel türü aynı olmasına rağmen hp nin parlaklığı fazla ve renkleri daha canlı ayrıca hiç ısınmıyor casper gibi.Malesef casper çok ısınıyordu.Casper monitörü öneririm fakat dediğim gibi kalite olarak hp nin aşağısında kalıyor.Tasarımı alırsanız bayılırsınız orası ayrı.Tabi şans işi bişey diyemem.144 hz için dp port kullanmanız gerekiyor ayrıca fre sync özelliği içinde.hdmi 1 portundan da 144 hz veriyor fakat dp kadar aktarım gücü yok ben bunu aldım

• Afacan Dennis kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

Ben Casper monitör için sıfır ölü pixel olması şartıyla bugün siparişi verdim. Deneyip görme şansım olmadı.

Zevk meselesi tabi ama hp'nin bu monitörü çok abartı dizaynlı görünüyor bana.

Almış beğenmişsiniz, güle güle kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oklawa kullanıcısına yanıt
    caspere göre dizaynı kötü ama kalite olarakda caspere çok dikkat edin.Sıfır çıkan ürünün arızalı olması beni bu ürüne yöneltti birde görüntü kalitesi bir tık önde hp nin sizde güle güle kullanın teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.