Şimdi Ara

Casper Laptop Wifi Şifreleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Casper 4210A laptop aldım.Alalı 1 ay oldu.Ama daha 1 ayda hatalar başladı.İnternetime wifidn bağlanamıyorum.Bağlansada 5 dakikada kopuyor.
    Ben götürdüm bunu caspera.Adam kendi internetlerine bağladı problemsiz girdi.Ben eve gittim gene olmadı.Bana şifreleme yöntemlerini değiştir dedi.Ben Wpa yaptım olmadı Wpa 2 yaptım herşeyi yaptım olmadı.Bağlanmıyor.Çözebilecek varmı.Teamwiwerda verebilirim.Lütfen yardım edinn

• Eve bir teknik servis elemanı çağırın. Modemi kontrol etsin. Uzakdan yardımla anlaşılacak iş değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NotebookServisİzmir

Eve bir teknik servis elemanı çağırın. Modemi kontrol etsin. Uzakdan yardımla anlaşılacak iş değil.

Hocam yazmayı unutmuşum.Laptopa wireless adaptör taktım şuan bağlanıyorum sıkıntıda yok.Ama kendi wifisi bağlanmıyor.
  • o zaman laptopunuzun wireless adaptöründe bir problem vardır tüm driverleri güncel mi değil ise güncelleyin düzelmezse casper bayisine kendi wireless te kullanamıyorum ama benim aldığım adaptörle rahat kullanabiliyorum deyin
  • myo_1433 M kullanıcısına yanıt
    Hocam dedim adam benim laptopun wifisini açtı kendi internetine sorunsuz bağlandı.Eve geldim benmkine bağlanmadı.Dedi şifreleme türü wpa falan onu wpa wpa2 yap ikisinide denedim olmadı.Hadi benmkini geçtim 3-4 tane daha arkadaşın netine bağlanmadı.Ama onlarınkine bağlandı :/.Anlamadım gitti.Sürücüler güncel hepsi
  • gerçekten çok enteresan bir durum bende şaştım kaldım onlarda bağlanıpta sizde bağlanmaması çok ilginç
    Hocam peki wpa türünü 192.168.1.1 den değiştiricem ama ne yapmalıyım.Wpa wpa 2 mi Tkıp aes hangisini seçmeliyim bide siz diyin onu deneyeyim.Yokmu bu koca forumda bilgisayarla ilgilenen birileri :).Teamwiwierdan bağlanabilirler Birşey yapsınlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus notebook Wifi problemi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • modeminizin marka modeli nedir birde bağlanırken herhangi bir hata mı veriyor hiç mi görmüyor onuda söylerseniz
    Huawei_HG521 Modem markası adı
    Wifide sıkıntısız bütün ağları görüyor ama bağlan dediğimde uzun süre geöiyor sonra bağlanytı yok diyor bağlanmıyor.Arada bi nadir bağlanıyor 2 dakka sonra tekrardan bağlantı gidiyor.
  • ayarları bu şekilde yapmalıymışsın birde laptoplarda fn tuşu ile wireless açılıp kapatılır ordan kapatmışda olmayasınız
     Casper Laptop Wifi Şifreleme
    Laptopta wifi ışığı yanıp sönüyor.Ayarları yaptım sonuç yine olmsuz.Garantiden çıkmayacağını bilsem direk w7 yüklerim.Adamda bağlanıp bende neden bağlanmıyor hala anlamadım
  • sistem değişikliği garantiyi etkilemez laptopun içini açmak parça değiştirmek vida sökmek darbelerde garanti dışı kalır hatta gidin casper bayisine sorun ben win 7 geçicem diye geçebilirsiniz der ama recovery çalışmaz yani ileride bir şey olduğunda recovery yapamazsınız işletim sistemi ile ilgili olduğunuda düşünmüyorum sorununuzun
    Hocam tekrar ben birşey farkettim wifiyi kapadığım halde wifi ışığı sürekli aktif.Sürekli mavi yanıyor.Wifiyi kapattım devredışı bıraktım ama hala laptopta wifi ışığı yanıyor.Herkeste böylemi acaba
  • wifiyi kapattığında o ışığın yanmaması lazım
    Bu demek oluyorki wifi bozukmu acaba.Yoksa yazılımsal bir haatamıdır
  • müşteri hizmetlerini arayın bildirin durumunu onlar donanım ve yazılım açısından kontrol ediyorlar herşeyini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.