o zaman laptopunuzun wireless adaptöründe bir problem vardır tüm driverleri güncel mi değil ise güncelleyin düzelmezse casper bayisine kendi wireless te kullanamıyorum ama benim aldığım adaptörle rahat kullanabiliyorum deyin
myo_1433M
kullanıcısına yanıt
Hocam dedim adam benim laptopun wifisini açtı kendi internetine sorunsuz bağlandı.Eve geldim benmkine bağlanmadı.Dedi şifreleme türü wpa falan onu wpa wpa2 yap ikisinide denedim olmadı.Hadi benmkini geçtim 3-4 tane daha arkadaşın netine bağlanmadı.Ama onlarınkine bağlandı :/.Anlamadım gitti.Sürücüler güncel hepsi
gerçekten çok enteresan bir durum bende şaştım kaldım onlarda bağlanıpta sizde bağlanmaması çok ilginç
myo_1433M
kullanıcısına yanıt
Hocam peki wpa türünü 192.168.1.1 den değiştiricem ama ne yapmalıyım.Wpa wpa 2 mi Tkıp aes hangisini seçmeliyim bide siz diyin onu deneyeyim.Yokmu bu koca forumda bilgisayarla ilgilenen birileri :).Teamwiwierdan bağlanabilirler Birşey yapsınlar
modeminizin marka modeli nedir birde bağlanırken herhangi bir hata mı veriyor hiç mi görmüyor onuda söylerseniz
myo_1433M
kullanıcısına yanıt
Huawei_HG521 Modem markası adı Wifide sıkıntısız bütün ağları görüyor ama bağlan dediğimde uzun süre geöiyor sonra bağlanytı yok diyor bağlanmıyor.Arada bi nadir bağlanıyor 2 dakka sonra tekrardan bağlantı gidiyor.
ayarları bu şekilde yapmalıymışsın birde laptoplarda fn tuşu ile wireless açılıp kapatılır ordan kapatmışda olmayasınız
myo_1433M
kullanıcısına yanıt
Laptopta wifi ışığı yanıp sönüyor.Ayarları yaptım sonuç yine olmsuz.Garantiden çıkmayacağını bilsem direk w7 yüklerim.Adamda bağlanıp bende neden bağlanmıyor hala anlamadım
sistem değişikliği garantiyi etkilemez laptopun içini açmak parça değiştirmek vida sökmek darbelerde garanti dışı kalır hatta gidin casper bayisine sorun ben win 7 geçicem diye geçebilirsiniz der ama recovery çalışmaz yani ileride bir şey olduğunda recovery yapamazsınız işletim sistemi ile ilgili olduğunuda düşünmüyorum sorununuzun
myo_1433M
kullanıcısına yanıt
Hocam tekrar ben birşey farkettim wifiyi kapadığım halde wifi ışığı sürekli aktif.Sürekli mavi yanıyor.Wifiyi kapattım devredışı bıraktım ama hala laptopta wifi ışığı yanıyor.Herkeste böylemi acaba
wifiyi kapattığında o ışığın yanmaması lazım
myo_1433M
kullanıcısına yanıt
Bu demek oluyorki wifi bozukmu acaba.Yoksa yazılımsal bir haatamıdır
müşteri hizmetlerini arayın bildirin durumunu onlar donanım ve yazılım açısından kontrol ediyorlar herşeyini
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme