Bildirim
Broadcom işlemcili modem önerisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Üzerindeki yazılımın nasıl çalıştığı daha önemli -
quote:
Orijinalden alıntı: FreeRun
Üzerindeki yazılımın nasıl çalıştığı daha önemli
Havada kalmasın. Madem yazılım önemli yazılımı iyi modem önerisi alalım sizden de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
150 lira verebilirsen eğer air5453 alabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: Jquair
150 lira verebilirsen eğer air5453 alabilirsin
Bu modeli inceledim sizin eski mesajlardan daha önce. Ancak antenleri küçük gibi.
Bende şu an 1x5 dbi var. Arka oda da çok düşüyor sinyal.
Ayrıca şöyle bir görüş oluşmaya başladı bende. Ölü noktaları çoğu zaman iki antenli (2x5 dbi) de çözemeyebiliyoruz.
Yani sanki modem almaktansa tekrarlayıcı almak daha iyi gibi. (Ancak birçok model yorumunu da okuyunca onlarda sorunlu çoğu zaman).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 28 Mart 2016; 14:34:00 > -
ürünlerin sadece anten gücü yoktur + chip çıkış gücüde mevcuttur anten ve chip çıkış gücü toplamı toplam renge'i belirler
ki sağlık bakanlığının bu konuda bir yasal sınırı var yani anlayacağın 2x10 dbm anteni olanla 2x5 anteni olan cihazın sinyal gücü direk antenlere bakarak kıyaslamak yanlış olur
benim yazmış olduğum ürün toplam sinyal gücü 20 dbm'dir yani yasal sınırdadır.
gerçekten süper çeken bi cihaz arıyorsanız rt-205 bulun 54 mbps bu yasadan önce üretilmiş bir üründür piyasada var 2. el olarak satan :D -
Tek antenli (5 dbi) Zyxel P1202 modemim vardı. Arka odalarda az çekiyordu. Önce 2 antenli modemli alsam dedim. Ancak 2 antenli kullananların yorumunu okuyunca bana ilaç olmayacağını anladım. Biraz önce Vatan bilgisayardan Asus rp-12 menzil genişletici aldım. En son odada gelişigüzel taktım bilgisayar kasası yanına. Bilgisayarı da ethernetten bağlamış oldum sayesinde. Hız gayet iyi. Kurulum çok kolay.
Speedtest ile yaptığım hız testinde salondaki gibi aynı çıkıyor.
Ağ adını sonuna RPT koyarak verdi. Yani ayrı bir adla yayın yapıyor diğerlerinden farklı olarak.
Üzerinde sinyal çekim gücü lambası var. Şu an zayıf yanıyor. Buna rağmen iyi. Belki diğer prizlerde denemeler yapılabilir.
Cihazın üzerinde açma kapama düğmesi de olması güzel. Üzerinde gelen yazılım zaten güncel yazılım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X