Şimdi Ara

Casper laptop ekran kartı sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim bilgisayarda 2 ekran kartı var intel hd graphics 3000 bide nvidia gt 630m 2 gb 8 gb ram intel i5 işlemci var bazı sitelerde oyunlar arası otomatik geçiş yaptığını söylüyor nvidia deneti masasını kurcaladım oyuna sağ tık yapıp yüksek performanslı nvidia ile çalıştır yapıyorum hala intel hd 3000 kullanıyor gta 4 te yüksek ayarlarda grafik testi yaptığımda ise ortalama fps 25 olarak gözüküyor ama ekran kartı hala intel bi yardım ederseniz sevinirim

konu yanlış yerde biliyorum ama oyuncuları ilgilendirecek bi konu olduğundan buraya açtım

Orijinalden alıntı: Arsenon

arkadaşlar benim bilgisayarda 2 ekran kartı var intel hd graphics 3000 bide nvidia gt 630m 2 gb 8 gb ram intel i5 işlemci var bazı sitelerde oyunlar arası otomatik geçiş yaptığını söylüyor nvidia deneti masasını kurcaladım oyuna sağ tık yapıp yüksek performanslı nvidia ile çalıştır yapıyorum hala intel hd 3000 kullanıyor gta 4 te yüksek ayarlarda grafik testi yaptığımda ise ortalama fps 25 olarak gözüküyor ama ekran kartı hala intel bi yardım ederseniz sevinirim

konu yanlış yerde biliyorum ama oyuncuları ilgilendirecek bi konu olduğundan buraya açtım

arkadasım aynı sorun bendede mevcut bende z500 kullanıyorum batarya sarjda degılken hd4000 i kullanıyor oyunlarda felan halbukı sarj ederkene nvıdıa 645m lık kartı kullanıyor.

• Laptop modelim Asus N53SV-SX182V.Bende Steam üzerinden oynadığım oyunlar haricinde otomatik geçiş yapıyor.Fakat Steam üzerinden oynadığım oyunlarda, oynayacağım zaman manuel olarak "yüksek performanslı işlemci" ye geçiriyorum.Denetim masasında 3D Ayarlarının Yönetilmesi seçeneğinden genel ayarları Yüksek Performanslı Nvidia işlemcisi olarak seçtiğinizden emin misiniz ? PhysX yapılandırması seçeneğindeki ayarları değiştiriyor olabilirsiniz.Ayrıca ekran kartının o an hangisinin kullanıldığına dair, bir ışık vb. bir şey yer almıyor mu laptopınızın üzerinde.Örnek, benim intel entegre kullanılıyorsa ışık mavi,yüksek performanslı işlemciye geçmişse beyaza dönüyor.
  • Oyun bende de öyle (Gtx 660m) . Testi hd 4000 ile yaptığını söylüyor fakat o kadar yüksek ayarda o kartın o yunu kaldırması imkansız . Zaten ben Gtx 660m ile gölge low da oynuyorum . Kasması normal kasıyorsa gölgeyi düşürün .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlış anladın beni ben fps den şikayetçi değilim gta 4 çok sorunlu bi oyun bu fps ye şükrediyorum yani ben dxdiag a girdiğimde orda intel hd 3000 i kullanıyor ben onu gt 630m yapmak istiyorum bios ayarlarına girdim orda on board ekran kartını disable edicektim fakat bulamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı Sorunu !
    12 yıl önce açıldı
    Toshiba laptop ekran kartı
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.