Şimdi Ara

Casper kötü müdür? (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
4
Favori
39.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: himmet_dal

Clevog üretiyorsa casper koşarak alın applede orada ürettiriyor macbookları casperlerin Clevo yapımı olanları taş gibi sağlamdır. Adam hiç casper kullanmamış sıkıyor ben çevremde biçok kullanıcıdan olumlu yorum alıyorum ki kendimde kullandım casper halada çalışmakta ama ana laptobum şuanda lenovo performas serisi y510p eski laptoplarım hp ve Acer ikiside caspere göre çöptü. Fiyatına göre iyidir casper. Adamlar ekran kartını eleştiriyor casper hemen hemen her laptobuna 740 veya 840 serisi geforce kullanmakta diğer markalar bunları veya daha düşük model ekran kartı takıyor.6 7 yıllık casper laptobum gt130m ekran kartı var 2013 yapımı oyunları dahi açıyor.soldaki menteşesi kırık sadece

Merhaba, önceki gün 2. el casper TW8 aldım. ekran kartı gt130M. yani sizinki gibi.internette bu kart için 1GB bilgileri var fakat bu casper da video belleği:512 olarak görünüyor.Paylaşımlı olarak daha yükseğe çıkıyor tabiki ama ayrılmış bellek 512.acaba bir ayardan falanmı kaynaklı bu 512 mb olması yoksa bu kartlar hakkaten paylaşımsız 512 mb. mı?S

Bilgisayarım özelliklerinde ram 4 GB, kullanılabilir ise 2.9 gözüküyor.win7 32 bit ultimate kurulu. 4 gb ram var da 32 bit OS den dolayımı 2.9 görüyor ramı acaba.eğer öyleyse ekran kartı paylaşımla beraber 1700 mb falan.paylaşım kısmını 3GB ramden harcıyor demektir diye düşünüyorum.gt130m nin paylaşım kısmını nasıl iptal edebiliriz acaba, 512 yetsin.hiç olmazsa ram ı rahatlatmış olmazmıyız.?Büyük ihtimalle aynı laptopuda kullanıyor olabiliriz diye size sordum.

Teşekkürler.

• Birde kamerası rezalet. puslu gibi gösteriyor resmen.skype kurup oradan ayarlamaya çalıştım ama nafile.Bu modeller böylemi yoksa:) yada bir çözümü varmı acaba?
    Win7 ultimate çok yavaş.XP ye geçsek driver sorunu yaşarmıyım acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CUMHUR45 -- 6 Kasım 2014; 12:55:40 >
  • cumhur45 kullanıcısına yanıt
    Aynısı hiç fark yok aynı cihaz kalsın öyle yılların makinası illa bi aksama olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.