Şimdi Ara

Casper kötü müdür? (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
4
Favori
39.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6. yılını doldurdu notebookum en ufak arıza yaşamadım şimdiye kadar zamanında günlerce kapanmazdı oyun oynardım.pil dışında 3 yıl sonunda bitti pili oda normal onun dışında en ufak arıza problem çıkarmadı halende gideri var şimdi hard disk yerine ssd takıp kullanmaya devam edicem.
  • 6. yılını doldurdu notebookum en ufak arıza yaşamadım şimdiye kadar zamanında günlerce kapanmazdı oyun oynardım.pil dışında 3 yıl sonunda bitti pili oda normal onun dışında en ufak arıza problem çıkarmadı halende gideri var şimdi hard disk yerine ssd takıp kullanmaya devam edicem.
  • arkadaşım casperi ben öneriyorum çünkü evde 8 senelik casper bilgisayarım var sürekli kullanıyorum ama şu ana kadar hiç ısınma felan filan ,ekran karının yanması hiçbir sorun çıkmadı
    bi de bizim iş yerinde samsung bilgisayar var 3,5 senelik ısınma var şarzı hemen bitiyor var da var
    o yüzden casperi öneriyorum
  • Toshiba kullanıcısıyım ve Casper'a geçmeyi düşünüyorum. Türk gençlerinin pc kullanımı konusunda ufak çaplı bir araştırma ile sisteme resmen eziyet ettiğini farkettim. Yüzbinlerce müzik, fotoğraf, video, onlarca program ve oyun... Sisteme gereksiz yere inanılmaz bir yük bindiriliyor sonra da buraya gelip "Yhooo Cospor çok kotu morko lanet olson :(" diye ağlanılıyor. Kimse kusura bakmasın ama durum böyle. Sen o bilgisayarı insan gibi kullanmazsan sana hiçbir sistem dayanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elma

Toshiba kullanıcısıyım ve Casper'a geçmeyi düşünüyorum. Türk gençlerinin pc kullanımı konusunda ufak çaplı bir araştırma ile sisteme resmen eziyet ettiğini farkettim. Yüzbinlerce müzik, fotoğraf, video, onlarca program ve oyun... Sisteme gereksiz yere inanılmaz bir yük bindiriliyor sonra da buraya gelip "Yhooo Cospor çok kotu morko lanet olson :(" diye ağlanılıyor. Kimse kusura bakmasın ama durum böyle. Sen o bilgisayarı insan gibi kullanmazsan sana hiçbir sistem dayanmaz.

Pekii bu dediklerinizin hepsini diğer markalarda yaptığımız halde bir tık bile demezken, casper neden dökülmeye başlıyor?
  • _recoo kullanıcısına yanıt
    Casper kötüyse diğer markalar berbat beni en mutlu eden laptobum casperdi.çevremde çook var 4 5 yıllık casperler bende 7 yıllık var sunum yaparken kullanıyorum lenovo ana bilgisayarım Ucuza denk getirmesem bunu gene casper alırdım laptobu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: himmet_dal

Casper kötüyse diğer markalar berbat beni en mutlu eden laptobum casperdi.çevremde çook var 4 5 yıllık casperler bende 7 yıllık var sunum yaparken kullanıyorum lenovo ana bilgisayarım Ucuza denk getirmesem bunu gene casper alırdım laptobu

7 yıldır kullanıyorsanız demek ki laptopu tam performansta kullanmıyorsunuz. Bozulmaması gayet normal değil mi?
  • _recoo kullanıcısına yanıt
    İlk 3 sene 24 saat açık kaldı geceli gündüzlü Online oyun oynadık sonrasıda ortalama 5 6 sat açık kalmıştır

• casper sağlam bilgisayardır hocam ama size tavsiyem daha kaliteli bi ürün alın lenovo notebook piyasasında çok büyük bi marka haline geldi
  • Donanım olarak baktığınızda kötü değildir. Çünkü zaten ram, ekran kartı, hard disk vb. donanım parçaları sabit markalar üzerinden alınıyor. Hiçbir marka kendisi üretmiyor bunları. Özel olarak donanım da üretenler hariç (Toshiba, Samsung vs.) Bu yüzden sorun etmemiştim zamanında.

Fakat zamanla kasanın ne kadar önemli olduğunu farkettim. Laptop'ta özellikle. Başıma gelenler; klayvenin tuşları dağıldı, ekran kapağı temassızlık yapmaya başladı, kapatamıyordum ekranı oynattığım anda görüntü gidiyordu. Karlı ekran gibi oluyordu. Soğutma sisteminin kötülüğünden 2 kere hard diskim fazla ısınmadan dolayı bozuldu. Temiz kullanmama ve soğutucu kullanmama rağmen.

Evet Rami, işlemcisi, ekran kartı vs. çok iyiydi ama 2.senesini göremeden mezara gitti laptopum. Çok sık arıza çıkarttığı için artık tamir masrafına katlanamadım.

Macbook aldım müthiş rahatım artık. Windows da kurdum gerektiğinde Windows'a geçiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albus Dumbledore -- 5 Ekim 2014; 16:09:41 >

• Clevog üretiyorsa casper koşarak alın applede orada ürettiriyor macbookları casperlerin Clevo yapımı olanları taş gibi sağlamdır. Adam hiç casper kullanmamış sıkıyor ben çevremde biçok kullanıcıdan olumlu yorum alıyorum ki kendimde kullandım casper halada çalışmakta ama ana laptobum şuanda lenovo performas serisi y510p eski laptoplarım hp ve Acer ikiside caspere göre çöptü. Fiyatına göre iyidir casper. Adamlar ekran kartını eleştiriyor casper hemen hemen her laptobuna 740 veya 840 serisi geforce kullanmakta diğer markalar bunları veya daha düşük model ekran kartı takıyor.6 7 yıllık casper laptobum gt130m ekran kartı var 2013 yapımı oyunları dahi açıyor.soldaki menteşesi kırık sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glumerna -- 5 Ekim 2014; 21:55:08 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 7 aydır sürekli açık neredeyse bi sorunu yok şimdilik, zaten günlük kullanım için almıştım çok büyük beklentilerim yoktu suan hiçbir sorunu yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • usnn U kullanıcısına yanıt
    Abi casperdan uzak durun ya casper bi marka değil bi toplama firması anlatabiliyomuyum ? Casperın toplanmış pc'sini alıcağınıza kendiniz bi masaüstü pc toplayın satın alın en az 5 sene gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuttyumut

Abi casperdan uzak durun ya casper bi marka değil bi toplama firması anlatabiliyomuyum ? Casperın toplanmış pc'sini alıcağınıza kendiniz bi masaüstü pc toplayın satın alın en az 5 sene gider

Masaüstü bende tavsiye etmem bilen biriyle beraber toplayacan

• quote:

Orijinalden alıntı: usnn

quote:

Orijinalden alıntı: nuttyumut

Masaüstü bende tavsiye etmem bilen biriyle beraber toplayacan

İstersen yardımcı olabilirim bütçeni ve hangi işlemci tabanlı olmasını istiyosan söyle ben bi sistem cıkartırım sende vatan bilgisayardn gönül rahatlıgı ile toplarsın kardesim bende aynı şekil topladım 1 hafta önce cok memnunum
  • Bir arkadaşımda Casper'ın bir dizüstü bilgisayarı vardı. Belleği 512 MB; fakat Windows Vista yüklemişlerdi. Aero özelliği tümleşik ekran kartı nedeniyle etkin değil zaten. Buna rağmen performanslı değildi; çünkü Vista 512 MB RAM üzerinde ideal bir performans ile çalışacak işletim sistemi değil pek.

Intel Core i7 işlemcili ve 8 GB RAM'li olup, Windows'un 32-bit sürümü yüklü olan modelleri de var. Bu da o belleğin yarısının kullanılmamasına neden oluyor. Şimdi bunu bilmeyen bir bilgisayar kullanıcısı ne yapsın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 15 Ekim 2014; 18:56:35 >
  • Walla arkadaşlar bende nereye baksam herkes casper dan uzak durun diyo bende anlamadım gitti ben bu casperın laptopunu 6 sene civarında kullandım tık bile dememişti taki kızım laptopu düşürüp kırana kadar :D
    Eminimki laptop düşmeseydi hala şu an kullanıyo olurdum.Bende şu an laptop arıyorum tekrar casperı tercih edebilirim.
  • EsEsLi_ E kullanıcısına yanıt
    Valla en ucuz en performanslı makinayı alın ağzınız yanmaz emin olun casper kalitelidir bendede var 6 7 yıllık Laptop tw8 serisi neler geldi başına hala çalışmakta. 1 milyar civarına adamlar diğer markaların 1600 liralık makinasını alıyor hala atıp tutuyo. Kullanıpta sövseler amenna onuda yaptıklarını sanmam.

• Casper dandiktir kotudur hele servisi berbattir giden laptop ayni sekilde geri gelir ama oyle boyle 4.senesi olacak

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.