Şimdi Ara

Casper Kasama Ahşap kaplama Yaptım buyruun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
3.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence açma kapama düğmelerini öyle yapmamalıydın.Malum eve misafir çocuklar gelir açıp kaparlar
  • Misafir ocuklar Düğmeyi bulamaz alışık değillerdir böyle pcye panel siyah düğmede 1mm çapında sia olduğu için bulamazlar nc fan ve neon düğmeleriyle oynarlar pc kapalı olduğundan sorunda olmaz :)
  • çok karizmatik olmuş eline sağlık o yan kapak çok moda oldu ölçülerini verirmisin bir zahmet :)
  • Hocam valla mukavva kartonunu yan kapağa koydum ona göre kestim sonra o parçaları göz kararı kesmeye çalıştım ölçü falan yok yani :)
  •  Casper Kasama Ahşap kaplama Yaptım buyruun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coskun ŞAHİN -- 17 Temmuz 2011; 22:43:04 >
  • Coşkun kardeş o feel tarzı öndeki fanı nasıl yaptın benimde Casper kasam var da.

LİNK
  • banada yaparmısn
  • imzamdaki ilk linke tıkla fanın yapılış aşamalarını resimli anlattım umarım yardımcı olur
  • İZlemedeyi dostmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun ŞAHİN

Misafir ocuklar Düğmeyi bulamaz alışık değillerdir böyle pcye panel siyah düğmede 1mm çapında sia olduğu için bulamazlar nc fan ve neon düğmeleriyle oynarlar pc kapalı olduğundan sorunda olmaz :)

Ben anahtar ile açma kapama işini yapamadım. Malum basıyorum basılı kalıyor unutuyorum birden kapanıyor doğal olarak anahtarın görevi de zaten birbirine değdirmek olduğu için tak şutdavn Geri tepkimeli düğmeler daha mantıklı. Geçen arkadaşın pcsinde gördüm psu anahtarı geri tepkimeliydi. Kapatmak için tak aniden açmak için de aynısı. Sistemi beğenmiştim ama bozulması çabuk oluyor onların da.
    Ben olmasam kaplamayı yapamayacaktın

• bende power butonunu panele yapıştırırken arasına japon kaçmş kütük gibi olmuştu reset butonunu taktımbende :) ayrıca kaplamada ne gibi yardımı oldu :)
  • CD sürücü
  • he doğru doğru evet bu konuda yardımın dokundu çok sağol :)
  • Aslında inceleyince basit. Ben öğrenmediğim için kırmıştım aleti. CD romsuz kullanıyorum. flash görüyor zaten insanın işini. laptopta var dvd okuyucu burdan flasha çevirip yüklüyorum ne yükleyeceksem. Zaten flash diskler daha hızlı.
  • Öğrenmekte fayda var 50lira masraftabn kurtardı beni yoksa bende senin gibi kırardım valla :)
  •  Casper Kasama Ahşap kaplama Yaptım buyruun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coskun ŞAHİN -- 21 Temmuz 2011; 1:09:59 >
  • Çok şık olmuş kıskandım sanki ;
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnilOzaydin

Çok şık olmuş kıskandım sanki ;

aman diyim nazar değmesin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coskun ŞAHİN -- 21 Temmuz 2011; 9:48:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukuberk

İZlemedeyi dostmm

eyvallah hocam
  • Abi hort yapacağım ama, kasa bundanmıydı?
     Casper Kasama Ahşap kaplama Yaptım buyruun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.