Şimdi Ara

Casper İntel Core i3 Sadece 849 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.176
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: jeofizikci

buyrun Emirhan Döngel yazısı, halada işe yaramaz derseniz cevabım yok artık.

http://intel.pclabs.com.tr/413/hyperthreading-nedir/

Mesajın yarısını okuyorsunuz. Bakın karma testte neler varmış. :)

İşe yaramaz falan da demedim. Nerede demişim, gösterirseniz ben de bakayım. İkiye katlamaz dedim, etkisi oldukça sınırlıdır dedim. Emirhan Döngel'in de ikiye katladığını yazdığını da göremedim. Öyle bir şey yok çünkü.

he kardeş demedin.

• quote:

demedin.

Yola gelmene sevindim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

demedin.

Yola gelmene sevindim.

sende gelseydin sevinirdik forumda hiç bir sebep yokken gerginlik yaratıyorsun, en azından üslubunu düzelt.
  • quote:

asus mu kendi parçasını üretmiyor?

anakart üretiyor, ekran kartı üretiyor, kendi LCD ürünleri mevcut, kendi dvd-rw lerini üretiyor, kendi piyasada çığır açan, ses kartları bile mevcut, hatta ekran kartına ek , FIZIK kartı bile üretiyor

en basitinden, wiki deki kaynağa göre, 2005 te 50 milyon adetcik anakart üretmiş, o da 2005 yılında, satılan her 3 pc den birinde asus anakart alınmış demek oluyor...

doğru ama, bir tek harddisk ile işlemci üretmiyor

ne de olsa casper hepsini üretiyor ....

TR de gelip CASPER logosu basmak maharet ister....

Kahretsin, asus bi casper kadar olamamış....

Hocam aslında bakarsanız bu söyledikleriniz daha siz söylemeden aklıma geldi fakat iş işten geçti :) Harddisk üretmiyor demişsiniz.Asus SSD de üretiyor aslında :) sadece işlemci üretmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 8600gts

quote:

anakart üretiyor, ekran kartı üretiyor, kendi LCD ürünleri mevcut, kendi dvd-rw lerini üretiyor, kendi piyasada çığır açan, ses kartları bile mevcut, hatta ekran kartına ek , FIZIK kartı bile üretiyor

en basitinden, wiki deki kaynağa göre, 2005 te 50 milyon adetcik anakart üretmiş, o da 2005 yılında, satılan her 3 pc den birinde asus anakart alınmış demek oluyor...

Hocam aslında bakarsanız bu söyledikleriniz daha siz söylemeden aklıma geldi fakat iş işten geçti :) Harddisk üretmiyor demişsiniz.Asus SSD de üretiyor aslında :) sadece işlemci üretmiyor.

aslında 8600gts ilk önce doğru söylemiş asus ankart üretmiyor asus ekran kartıda üretmiyor asusun anakartlarını çinde quanta foxconn ve başka firmalar üretiyor ekran kartları ses kartları vs.. tüm ürünleri bu şekilde üretiliyor casper'ınkilerde aynı şekilde biraz araştırma yapıp öyle konuşun bence. Asus gidiyor foxcon a diyorki ben bu özelliklerde bir anakart istiyorum buyrun üretin diyor üretiyorlar. Dünyadaki elektronik firmalarının %90 nın parçalarının üretimini çindeki belirli firmalar yapıyor mantıklı olanda bu işçilik maliyeti olsun parça maliyeti olsun aynı kaliteye daha ucuza elde edibilecekken niye kendilerine özel fabrika açıp elektirği baştan icat etsinler ki araştırıp konuşalım lütfen :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cydonia

quote:

Orijinalden alıntı: 8600gts

Casper alma aldırma kampanyası ne demektir yahu , tamam piyasa ilk girdiğinde bir asus bir toshiba kalitesi alamadıkta bu kadarda abartmaya gerek yok karşılaştırdığınız firmalara göre casper çok yeni bir firma ona rağman şuanda kasalarının acer dan sağlam olduğuna inaniyorum. Performans olarakta özellik bu sene bir çok firmadan önde ki casper markasına böyle davranmak çok mantıksız asusta kendi notebook parçalarını üretmiyor casperda dell de hepsi çinde büyük ihtimalle aynı fabrikada üretiliyor. Önemli olan kimin yaptırdığı eğer yanlış bilmiyorsam bu sene casper yaptırdı notebook artıklarını kimler topladı bilmiyorum artık acer mi topladı asusmu.

Bence fiyatına göre gerçekten iyi bir bilgisayar.

Casper bundan 3 sene öncesi ile aynı değil arkadaşlar ön yargıları kırmak gerek.

quote:

Orijinalden alıntı: Ümit ÖZKAN

Sürücü Konusunda haklısınız buna bir sözüm yok ama yeni bir firma için olacak şeyler bunlar eminim düzenlenecektir.

Yeni dediğiniz firma 1991 de kurulmuş

Asus, dediğimiz firma en basitinden 1989 da kurulmuş, arada ki 2 yıl içinmi yeni firma oluyor ? .....

asus un üretim fabrikası nerdeymiş çok merak ettim asus o kadar parça üretebilecek yeteneğe sahip birde kalkıp son kullanıcıya satış yapmakla uğraşıyor :) Nede olsa dünyada anakart üretimi yapan firma sayısı 2 elin parmaklarını geçmiyor :)

ayrıca Tayvanda kurulan firma ile Türkiye de kurulan firma kıyaslıyorsun dikkatini çekerim onlar teknoloji olarka bizden 5 sene ilerde farkı 7 seneye çıkartabiliriz bence :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ümit ÖZKAN -- 6 Mayıs 2013; 11:50:32 >

• Turboboost u olmayan en alt seri işlemci ile (2.4 ghz) turbosu olan i3 işlemciyi (düz 2.4, turbolu 3.2 ghz a kadar) kıyaslamakta nasıl bir geri kafalılıktır anlamıyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratzilla

Turboboost u olmayan en alt seri işlemci ile (2.4 ghz) turbosu olan i3 işlemciyi (düz 2.4, turbolu 3.2 ghz a kadar) kıyaslamakta nasıl bir geri kafalılıktır anlamıyorum?

Asıl gerikafalılık, TurboBoost'u olmayan i3'ü, TurboBoost'u olan işlemci gibi göstermek. TurboBoost nerede la?

Hangi mobil i3 işlemci 2,4'ten 3,2'ye kadar çıkıyormuş? Saçmalamakta yeni ufuklara yelken açmış bazıları.

Bilmezsiniz, anlarım da, biliyormuş gibi saçma sapan şeyler yazmak da neyin nesi? En alt seri işlemci nedir? Mimarileri aynı bu işlemcilerin. Performansları ortada. Katmış karıştırmış TurboBoost falan. :)

TurboBoost olan işlemciler i5 ve i7 olanlar. Allah aşkına, biraz okuyun.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.