Şimdi Ara

CASPER F600 Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar. Bir arkadaştan Casper F600 1 TB notebook aldım bilgisayarda hiçbir sorun yok tüm oyunları rahatlıkla oynatıyor. 3 gün önce format attım windows 8 kurdum son 2 gündür oyuna girmeye çalıştığımda çok nadirde olsa kapanıyor ve yeniden açılıyor. Isınma kaynaklı olabilecek birşey değil çünkü oyunu açma yerine bastığım an kapanıyor. Isınma fırsatı dahi olmuyor öyle söyleyeyim. Bu olay 20 kere oyun açarsam 1 kere belki oluyor. Sizce sorun ne olabilir? Tahminleriniz varsa çok sevinirim. Hayırlı akşamlarCASPER F600 Sorun 

• Merhaba,

Çok geniş bi sorun. Olay Günlüğüne bak. Kapandığı saniyelerde ne oluyorsa orada ipucu yakalayabilirsin.

Kapandığı saniyeleri bulamıyorsan, yeniden açılmasına izin vermeden güç tuşuna basılı tutarak kapanmasını sağla. Bir süre bekle. Örneğin 10 dk. Öyle anlarsın, o boşluktaki süreden önce ne olmuşsa olmuştur.

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim bir dahaki kapanmasında dediğiniz gibi yapıp sonucu buraya yazacağım 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    CASPER F600 Sorun

CASPER F600 Sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Trabzonlinerdem T kullanıcısına yanıt

Başkanım eline sağlık. Yalnız bu sistemin başladığı zamanlar. Bunun bir tık öncesi lazım, yani saat 08:07 öncesi. Solda bak Windows Günlükleri var orayı da kurcala umarım yakalarsın bir şeyler.

Bunu buldum hocam;

CASPER F600 Sorun
  • Trabzonlinerdem T kullanıcısına yanıt

Sistem kısmında

CASPER F600 Sorun

da bu mevcut;

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam istersen bak orada sağda Tüm Olayları Farklı Kaydet var, uzantısı .evtx olarak bir dosya kaydedecek. Bir isim vererek masaüstüne kaydet.

Onu da örneğin https://filetransfer.io sitesine yükle linki paylaş. Veya bu siteyle yükle: https://tmpfiles.org 60 dakika sonra siliniyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.