Şimdi Ara

CASPER EXCALIBUR G770.9300-B5H0X i5-9300H 16GB 1TB+240GB SSD GTX1650 4GB Freedos Gaming Notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CASPER EXCALIBUR G770.9300-B5H0X i5-9300H 16GB 1TB+240GB SSD GTX1650 4GB Freedos Gaming Notebook

Arkadaşlar ürünün fiyatı şuanda 5,799 TL benim Gittigidiyorda 200 TL indirimim var 5,599 TL ye geliyor sizce bu cihaz alınırmı? ÖZelliklerine göre emsallerine göre ucuz gibi.Youtube videolarında felan incelemelerde olumlu genelde özellikle Casper soğutma işinde bu cihazda üstüne durmuş.Kaç haftadır kararsızım buna karar kıldım gibi bana yardımcı olurmusunuz bütçem 6 k ya kadar zorlayabilirim.

CİHAZ BU:

CASPER EXCALIBUR G770.9300-B5H0X i5-9300H 16GB 1TB+240GB SSD GTX1650 4GB Freedos Gaming Notebook

• 11.11 do n11 de i7 olanını aldım 6000 e oldukça memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pacasi_camurlu kullanıcısına yanıt
    senin aldığında hdd ssd ram kaç kapasiteydi üstad? şuan senin cihaz kaç TL ?
  • Cok iyi al bence

• Konuyu buraya değil de notebook tavsiye öneri yerine acsaydin daha cok faydalı olur senin icin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Casper pişmanlıktır.. (Tamirci atasözü)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir atasözü derki "boylesini dostuna yazık, düşmanına vermesin". Casper tam öyle birşey. Ömrü hayatımda bir daha Casper marka tırnak makası bile almam. Çevremde aldırmam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu ne simdi sicak firsat mi?
    notebook tavsiye bolumune bakmana bile gerek yok, sicak firsatlarda 9300h gtx1650 gecen bir konuya girsen bile alacagin bilgi sana yeter.

1) yeri burasi degil
    2) firsat olarak paylastiysan bile çöp
    3) ayni donanim acer, lenovo varken casper pismanliktir

• Alabilirsin kaliteli sorunsuz aynı cihazı kullanıyorum sadece benim 8 gb tek sıkıntısı yüksek ayarlarda oyun oynarken fan sesi onun dışında memnunum.

• Kusura bakmayın ilk defa konu açıyorum bilmiyordum.Casper ' a herkes ön yargılı ama alanda çok memnun bilemiyorum bu cihaz varken diğererine daha yüksek fiyatlar verilerek alınırmı
  • Acaba indirime girermi ileride biraz daha fikrin varmı ?
  • Bozulana kadar iyi Cihaz bozulduktan sonra güzel bir hayat tecrübesi yaşayacaksınız

• azosial A kullanıcısına yanıt
    Hocam niye öyle dedin ya :) Varmı peki başka bu özellikte bu fiyat aralığında önerebileceğin cihaz ?
  • Şu an bilgisayarları pek takil etmediğim için öneri yapamayacağım. Ama geçen sene laptopunda bahsettiğim gibi tecrübe yaşadım. Daha 6 aylık cihazın ana kartı yandı durup dururken. Oyun bile oynamıyordum cihazda. Kullanıcı hatası dediler. Arkadaşlarım cep telefonlarıyla benzer tecrübeleri yaşadılar. Etfrafımda uzun vadede Casper kullanıp da kötü tecrübe yaşamamış olan, iyi yorum yapabilecek kimse yok.

• 11.11 de 5100 lira almıştım ama aynı özelliklerde 4300 liraya satılanlar oldu. O yüzden illa Excalibur almak zorunda değilsin. Daha uygun fiyata aynı özellikleri yakalayabilirsin. Dikkatli araştırıp istediğini umarım alırsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.