Şimdi Ara

Casper CN-VRY4200A

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık 1600 lira bütçem var. Dayanıklı bir laptop arıyorum. Bakarken bu laptopu buldum. Heveslenmemin sebebi aslında ekranı, diğer özellikleri de (belki ekran kartı dışında) aslında fena değil. Tek endişem dayanıklılığı. Bu alet bana en az 4 yıl yetmeli. İnternette Casper laptopların kalitesi hakkında kötü şeyler okudum ama bu konuda adam gibi açıklama yapanı görmedim. Bu laptopu önerir misiniz? Önermez iseniz neden? Yerine ne önerirsiniz? Bu Casper yerine Lenovo G510 da iyi geldi.
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• Yok mu yardım edebilecek?

Bir de Asus gördüm, çok güzel görünüyor. Bir RAM az geldi ama elimde bozuk bir G61 var. Onun RAMini takabilirim eğer cf uyarsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doguozkan -- 1 Eylül 2014; 15:46:29 >
  • Full hd, mat ekran. 128 bit ekran karti. Cok guclu bir ses sistemi var. Ekran karti seni nasil heveslendirmedi anlamadim. Lenovodan cok daha iyi ekran karti var. Ben bi ara arastirmasini yapiyordum 1989 liraydi bu fiyatlara indi. Bence alinabilecek bir bilgisayar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTX 850M'e sahip bir bilgisayar da yakın fiyatta, o yüzden heyecanlanmadım. Benim tereddüt etmemin sebebi Casper'ın ürün kalitesi ve teknik servisi ile ilgili sürekli kötü şeyler okumam. Sadece kalite veya sadece teknik servis kötü olsa düşünebilirim ama her ikisi de okuduğum kadar kötüyse bu laptopu almak, 1700 lirayla kumar oynamaya denk geliyor.

Orijinalden alıntı: doguozkan

GTX 850M'e sahip bir bilgisayar da yakın fiyatta, o yüzden heyecanlanmadım. Benim tereddüt etmemin sebebi Casper'ın ürün kalitesi ve teknik servisi ile ilgili sürekli kötü şeyler okumam. Sadece kalite veya sadece teknik servis kötü olsa düşünebilirim ama her ikisi de okuduğum kadar kötüyse bu laptopu almak, 1700 lirayla kumar oynamaya denk geliyor.

Gtx 850 m li bilgisayar 17.3 inch ve full hd ekrana sahip mi?Bence ekranda çok önemli

Ben de bu laptopu araştırıyorum ama pek bir kullanıcısı yok sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Casper Prestige HW1 Notebook
    16 yıl önce açıldı
    Casper Excalibur G911 alinirmi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.