Şimdi Ara

CASPER CN TKI-620A

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
8.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşlemci : Intel Core i7 İşlemci
    İşlemci Hızı : 2,66 GHz
    Bellek : 6 GB
    Sabit Disk : 640 GB
    Bluetooth Portu : Var
    Ekran Belleği : ATI HD 5650
    Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768 piksel
    Garanti Süresi : 2 Yıl
    Bellek Tipi : DDR3
    Model : CN TKI-620A
    Ekran Özelliği : HD LED Ekran
    Grafik Tipi : ATI HD 5650
    Optik Sürücüler : DVD ± RW DUAL
    Menşei : Türk Malı
    Wireless : Var
    Kart Okuyucu : PCI-e Mini CardMulti
    Usb Bağlantı Adedi : 3
    Yazılım : Windows® 7 Home Premium

Toplam 1878 lira.

Standart olarak bundan daha düşük özellikli toshiba vs laptoplar 2100 civarlarında, bu ürünü de teknosa broşüründe gördüm.

Üni açılmadan bir laptop alacağım oldukça güzel özelliklere sahip gibi geldi teknik açıdan. Bilen kullanan fikri olan var mı acaba?

Yardımlarınız için teşekkürler=)

• aynı ürünü bende düşünüyorum. kullanan yada fikir sahibi olan var mı arkadaşlar? (Casper alınır mı , ama uzak dur , beş para etmez tarzı boş yorumlardan ziyade gerçekten deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umit-G

aynı ürünü bende düşünüyorum. kullanan yada fikir sahibi olan var mı arkadaşlar? (Casper alınır mı , ama uzak dur , beş para etmez tarzı boş yorumlardan ziyade gerçekten deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?)

pc kullanmayı bilmeyenlerin dediği laftır genelde o..haftada 1 format falan atarlar...tabi şirket hizmetini mh sini bilemem ama sonuçta casper üretmiyor..alıyor topluyor..daha ucuzu varken daha dandiğine daha çok para vermek nie ama demi?
  • Teknosada 1734 TLye düşmüş çok uygun fiyat. Tavsiye eden var mı? Ve birde RAM 1333 mhz mi?
  • 1600liraya düşmüş şu an.
  • kasa tipi : Naylon alaşım plastik
    bunuda unutmayalım
  • Arkadaşlar ürünün vatanda farklı özellikte olanı mevcut.Teknosa fiyatına göre aynı fiyat
    1670tl civarı.Bu üründen alan arkadaşlarım var memnunlar ama elektronik şans işi özelliğine göre fiyat çok iyi.

İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i7
    İşlemci Hızı 2.66GHz Turbo İle 3.33GHz
    İşlemci Numarası 620M
    İşlemci Ön Bellek 4 MB
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 8 GB
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    Hafıza Bus Hızı 1066 MHz
    Sabit Disk Kapasitesi 640 GB
    İşlemci Markası INTEL
    Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb
    VGA Chipset Markası ATI
    VGA Chipset Modeli HD5650 -Swithchable
    Ekran Boyu(inch) 15.6"
    Monitör Tipi WXGA
    Maksimum Çözünürlük 1366 x 768
    Optik Sürüdcü DVD±RW Dual
    Mobil Özellikler BlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera
    İşletim Sistemi Win 7 Home Premium Tr
    Ağırlık 2.8 KG
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • casper birde 17 inç ve üzerine çalıssa ciddi alternatif olurmuş oyun için laptobunu kullananlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackblood07

Arkadaşlar ürünün vatanda farklı özellikte olanı mevcut.Teknosa fiyatına göre aynı fiyat
    1670tl civarı.Bu üründen alan arkadaşlarım var memnunlar ama elektronik şans işi özelliğine göre fiyat çok iyi.

İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i7
    İşlemci Hızı 2.66GHz Turbo İle 3.33GHz
    İşlemci Numarası 620M
    İşlemci Ön Bellek 4 MB
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 8 GB
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    Hafıza Bus Hızı 1066 MHz
    Sabit Disk Kapasitesi 640 GB
    İşlemci Markası INTEL
    Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb
    VGA Chipset Markası ATI
    VGA Chipset Modeli HD5650 -Swithchable
    Ekran Boyu(inch) 15.6"
    Monitör Tipi WXGA
    Maksimum Çözünürlük 1366 x 768
    Optik Sürüdcü DVD±RW Dual
    Mobil Özellikler BlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera
    İşletim Sistemi Win 7 Home Premium Tr
    Ağırlık 2.8 KG
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza

Bu bahsettiğin bilgisayarın şarjı ne kadar gidiyor acaba. Bende bu bilgisayarı almayı düşünüyorum ancak led ekran olmaması beni düşündürüyor. Şarjın ne kadar gittiğini yazabilirsen sevinirim.
    Ayrıca güvenliticaret sitesinde

Intel® Core i7-620M İşlemci
    (İşlemci hızı 2,66Ghz,)
    Intel® HM55 Chipset
    Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11 b/g
    Orjinal Windows® 7 Premium(64 Bit)
    6 GB DDR3 1066 Mhz Bellek
    640GB SATA Harddisk
    15.6" WXGA (1366x768) HD LED Ekran
    2 GB DDR3 ATI HD5650 Switchable Ekran Kartı (512 MB Ayrılmış Bellek)
    DVD±RW DUAL
    1.3 MP Web Camera
    PCI-e Mini Card
    Multi Card Reader
    3X USB 2.0 port, 1X Esata PCI-e Mini Card, 1x HDMI
    Microsoft Securit Essentials Antivirüs Programı

Kdv Dahil Fiyatı : 1.633,31 TL
    bunun rami 6GB bu var led ekranlı. Kararsız kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaz_im -- 29 Kasım 2010; 11:43:11 >

• kesinlikle almayın derim daha önce casper kullanan biri olarak önermem.. 200 lira fazla verin hp alın toshiba alın
  • Arkadaşım bana söylermisin casperin nesi var hp ve toshiba mükemmelmi bu özellikte o markalarda bu fiyata göster.O markalardan problem yaşıyan yokmu zannediyorsun.
    Sende problem oldu diye herkeste olacak diye birşey yok.
    Elektronik şans işi.
  • bende bu bilgisayarı istiorum ama bunun hakkında kötü yorumlarda war iyi yorumlarda ne yapmalıyım bence özellikleri çok güzel
  • Ben bu cihazı iki hafta önce aldım. İlk defa bir dizüstü kullanıyorum ve size kısaca bahsedeyim

> Kasası plastik ve orta düzeyde. 50cm yükseklikten halı üzerine düşse hasar alma ihtimali yüksek.
    > Launch pad'i yeteri kadar kaygan degil.
    > Klavyesi üst düzey degil ve ışıklandırması bulunmuyor ama işinizi görebilecek türden.
    > 6 GB olan ram'i biraz açayım;
    1 tane 4GBlik 1066 Mhz hızında Ram
    1 tane 2GBlik 1333 Mhz hızında Ram
    > Hoparlörleri iyi düzeyde.
    > İşlemcisi 2 çekirdek ve 4 theats (ne oldugunu anlamış degilim)
    > Isınma problemi var.
    > Şuan NFS hot pursuit oyununda 30fps'nin altına düşmedi. Oyunun ve ekran kartının kendi ayarlarının hepsi en üst seviyedeydi.

Ögrenmek istedigim birkaç konu var yardımcı olursanız sevinirim;
    Ramlerden ben kaç mhzlik performans alacagım? Ramler kendi frekansında mı çalışırlar yoksa 1333mhz olan ram digerini bekler mi?
    Direktx11 ve shader 5.0 driverlerinin bilgisayarımda kurulu olup olmadıgını nereden bakabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glitz -- 1 Aralık 2010; 3:00:24 >

• iyi gibi duruyor ama kullanmadan bısı dıyemeyız benım toshiba yatagın altında duruyor mafis yanı:S
  • Arkadaş ürünün zaten ekranı led ekran.Şarj süresi olarakta 2-2.5 saat civarında gidiyor.
  • ya işlemci hızı hakkında birsii yorum yapabilir mi ???? turbo mu yoksa???
  • İşlemci hızıyla ilgili ne soruyorsun? 2,66 Ghz hızında çalışıyor normalde. Turbo ile 3,33 GHz'ye çıkıyor. Tek çekirdek performansı bu şekilde. Çift çekirdekte bu hızlar düşer.

İşlemci çift çekirdekli, 4 çekirdekli Core i7'lerle karıştırmayın. 2 çekirdek, 4 thread var. Diğerlerinde 4 çekirdek 8 thread var.

Bellekler yukarıdaki gibiyse 1066 MHz'de çalışır. 1333 MHz'lik bellek boşu boşuna duruyor zaten o kadar belleğe ihtiyaç yok. Çıkarın satın, bilgisayarı ucuza getirirsiniz.
  • ekran kartı onboard dikkat edin oyunlarda problem yaşarsınz
  • Teknosa'dan CASPER CN TKI-620A alan var mı acaba?

Alan arkadaşlar cihazınız RAM'lerden dolayı sorun çıkardı mı hiç.
  • Ben bu ürünü teknosadan aldım şuana kadar hiç bir problem yok...ram konusunda "1333 MHz'lik bellek boşu boşuna duruyor zaten o kadar belleğe ihtiyaç yok" demiş bi arkadaş ihtiyaç yok deil "Need for Speed The Run" bile 3gb bellek istiyor bazı oyunlarda tam performans sağlaman için toplamda 6 ram bile bazen yetersiz gelebiliyor... 2011 yılındayız bi 2-3 sene sonra bu RAM istekleri SİSTEM İSTEKLERİ dahada fazla olucak...ileriye dönük bi laptop mu almak istersiniz yoksa bugünü atlattık bugün nfsyi çalıştıryor yarın Laptop değiştiririz diye mi düşünüyosunuz??? bu karar size kalmış...!! Ben mmorpg oyunları oynarken bi yandan başka bi oyun açıp oynayabiliyorum ve takıntı kasma olmuyor...

CASPER CN TKI-620A

*İşlemci: Intel İ7 4 çekirdek 8 thread ( TURBO TEKNLOJİSYLE 3.33 mhz'lik performans sağlıyor )

*Ekran kartı : 2 GB DDR3 ATI HD5650 Switchable Ekran Kartı ( 1 GB AYRILMIŞ BELLEK ) (Ekran kartımla şikayet edicek hiçbir sorunum olmadı Tam performans alıyorum)

*Ram : 1 tane 4GBlik 1066 Mhz hızında Ram 1 tane 2GBlik 1333 Mhz hızında Ram

( Bu haliyle Ramlerde çalışma frekans uyumsuzluğu var biri 1066da çalışırken diğeri 1333de çalışıyor ileride bi problem yaratıcağı kesin gibi duruyor çoğu)

( BEN BU RAMLARI "2 x 4 GB CORSAIR 1333MHZ" ramlerle değiştirdim ve süper bi performans sağlıyor...toplamda 8gb RAM oldu)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.