Şimdi Ara

Casper C710 / Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni laptop alıcam fakat tam karar veremedim 2250 tl bütçe var.sizce bu laptop yeterlimi yoksa bir öneriniz varmı?
    http://www.vatanbilgisayar.com/casper-c710-core-i5-7200u-2-5ghz-8gb-ram-1tb-hdd-2gb-15-6-w10.html#genel-bakis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roisqua -- 11 Kasım 2016; 21:52:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de almayı düşünüyorum markadan bağımsız olarak değerlendirebilecek olan var mı? Unity, visual studio gibi programları kullanacağım.

• beyler bende 1778 tl ye geçende kdv indirimiyle vatandan aldım açıkcası piyasadan en az 300 tl karda olduğumu görünce pek teredüttüt etmedim. evet gerçektende 5 te 2 3 casper kötülendi fakat bu kasa casperin ana kasası ve 7. nesil gt940mx olması cabası. açıkcası ürün kargoda gelince kullanım deneyimini anlatırım. ( umarım mağdurlar grubuna girmeden caspera boh atanlara diss atarım.
  • s.a beyler. pc pazartesi geldi kargo anlamında sorunsuz 2 günde gerçekten havale ile mükemmel bir zaman bu anlamda vatan iyi sahip çıkıyor. bilgisayarda 1 saate yakın mafia 2 oynadım ısınma anlamında eli yakacak kadar olmadı asus ile kıyasladık tabiki asus da sol taraf yanmaya başladı ama numpade doğru soğuma tam idi c710 bu tam olarak söylenemez ısı bıraz yayılmıştı bunun sebeide klvye kısmını plastikten yapmış olmaları kasa ön yüzeyi sadece aliminyum. onun sdışında oyundan çıktıntan sonra kendini soğutmaya başladı stabil hale geldi. şu anlık iyi gidiyor umarım ileri ki safhada sorun olmaz. bu arada klavyede yazışma mükemmel. sesi iyi çıkarıyor ekran başarılı parlaklık vs. kolay gele..
  • Merhabalar iyi geceler;

Öncelikle yıllarca casper kullanmış birisi olarak hiç tavsiye etmiyorum...Neden diye soracaksınız hemen maddeler hâlinde sizlere açıklayayım;

-Aşırı derecede ısınma sorunu (Tabi bilgisayar oyunlar bu olay aşırı şekilde oluyor normal surf işlemlerinizde sıkıntı yaşamazsınız.)

-Dayanıksız. (Masa üzerinden düştüğü zaman ekran kırılma ve parçalanma problemi ile karşılaşabilirsiniz.Bunu yaptırmak istersiniz ama teknik servis size ortalama olarak 600-700 lira gibi bir mevla çıkarır.)

-Şarj problemi. (Çok sık bilgisayarınızı şarja takabilirsiniz.çünkü nedendir bilinmez özellikle bu seride şarj kaybı çok çabuk yaşanmaktadır.)

ÖNERİ: Bütçenize 2GB Ekran ve 4GB RAM`li Asus marka bir laptop alabilirsiniz.
  • arkadaş yıllar önceki casperdan bahsediyor evet dedikleri doğru olabilir ama bir iki yılda casper kendini düzeltti servis yönünden hangi marka olursa olsun Allah düşürmesin ki müşteri hizmetlerine başka nedenlerle gittiğimde gözlemlerime göre her marka arızalı lenovonun müşteriye sormadan değişim cihazını mı tamir etti dersiniz asus için game rog laptopu batarya sorunu çıkıp yapılmadan sadece format atıp gelmesine mi şahit olursunuz vs vs. c70 da şöyle bir sorun var biraz sesli bir fanı var kafayı ağrıtmayacak hafif titreme eli yormacak bunların dışında makina alimunyum, klavye yeri hariç ısınma olarak surf halinde ısınmıyor ve her gamelaptop hariç ısınır-asus k555li olan arkadaşımla karşılaştırmıştık- max 1 bucuk 2 saat oynanır ısınma haliyle oluyor ama AŞIRI değil el yakmıyor yani. oyun için her forumda denilen gibi gamebook almanız gerekir onun dışında lenovo fiyat performans bilgisayarı değil 2200 tl ye gt920mx satıyorlar. asus k555u desen 2500ten başlıyor bazen vatanda 2350 oluyor internet üzerinden. acer hp casper nerdeyse aynı torbadalar. c710 kasası açısından konuşuyor isek acer ve hp kasasından kaliteli net söyliyim. c710 şu an indirimde 2150 gibi satılıyor eğer bir aylık kyk kredimi ve ya bursumu feda ederim derseniz yeni çıkan 7. nesil asus k555u plastik- eski 6. nesillerin metal kasasını kaldırıp menteşe sorununa az da olsa çözüp- laptopu alabilirsiniz.

• Aynı ürünü teknosadan aldım 2.500e ve rami 12 GB CS:Go Rust Lol ET2 R6 gibi oyunları oynuyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım.i5 7200u olması açıkcası biraz korkuttu beni fakat 940MX gayet başarılı bir gpu.Dış kasasi gayet güzel dokunduğun zaman kasaya kaliteli olduğunu hissediyorsun.Klavyesi ve ekran menteşeleri çok kalitesiz o kasaya hiç yakışmamış çok sırıtıyor.Ekranı FHD olabilirdi fakat panel çok kaliteli değil.Bende casper diye almayayım dedim fakat daha düşük özellikte ki asus msi lenovo gibi cihazlar daha pahalı diye şansımı denemek umarım beni yüzüstü bırakmaz.Son olarak batarya performansını test etmedim fakat intel HD 660 Gpuyu devre dışı bıraktım sürekli 940mx kullanıyorum ona rağmen yatarken iki bölüm Breakin Bad izledim batarya hala %36 civarındaydı.Başka sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım.
  • fatic arkadaş ekran ve menteşe sorunlu gibi demişte hp ve asus ekranından iyi lcd hd ekran canlı ve menteşesi 4 - 5 -6 nesil asusdan kaliteli. açıkcası mediamarkta dedik k556q için menteşe sorunu çözüldü ya falan görevli markadan bi çekti yine ele geldi yapışkanlar. valla yalan yok asus soğutma işini çözdüğü için ve destek verdiği için dünya malı ayana işi götürüyor ama benim c710 iyi şu an bakalım gta v oynuyorum herhangi kasma yok ama 1 saatten sonra pc yanmaya başlıyor 70 e kadar orası ayrı sonra 10 dk içinde 40 50 derecelere düşüyor.
  • Arkadaş neden anlamak istemiyorsun bunu ben mi yazdım işte gir asus Türkiye'ye bak hepsimi yalan
  • Arkadaslar bu bilgisayar hediye olarak geldi, wibdows 10 yukluydu. Format atmaya calistim windows 7 kurmak icin ama usb bellek'i gormuykr format sirasinda. Dvd ile format atip windows 7 kurdum ama usb'lerin hic biri calismaz oldu. Ethernet kablosu taktim oda calismadi, bunu yasayan varmi, veya cozumunu bilen varmi?

• yeni nesil pc de win 8 üzeri hatta 10 bile isteyebilir sen formata zorlamışssın. bazı pcler win10dan başka almıyor bile bios ve ya boot uyarı veriyordu. win8.1 dene düzelecektir. ve ya güncelleme programı indir drive booster4
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.