Şimdi Ara

Casio yeni modeliyle ikonik tasarımı ile teknolojiyi birleştirmeyi hedefliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Casio, geçtiğimiz Haziran ayında tanıttığı WS-B1000 dijital saat modelini global pazarlara açarak genişlettiğini duyurdu. Bu şık ve işlevsel saat, artık Amerika Birleşik Devletleri, Malezya ve Avrupa'nın bazı bölgelerinde (Hollanda, Fransa ve İspanya) satışa sunuldu. Ancak büyük ihtimalle ilerleyen zamanlarda daha fazla bölge bu listeye dahil olacaktır. Casio WS-B1000, klasik saat fonksiyonlarını modern teknolojilerle buluşturarak dikkat çekiyor.

İşte Casio WS-B1000 modelinin özellikleri

WS-B1000 modeli, özellikle aktif bir yaşam tarzı benimseyen kullanıcılar için tasarlanmış. Saatin en öne çıkan özelliklerinden biri, günlük adım hedeflerini takip edebilen ve bu verileri Casio'nun mobil uygulamasıyla senkronize edebilen adım sayar özelliği. Bu adım hedefleri, kullanıcı tarafından 1.000 ile 999.999 adım arasında ayarlanabiliyor.

Ayrıca Bkz.OnePlus’tan 10 dakikalık şarjla 5 saat kullanılan kulaklık geliyor

Bluetooth bağlantısı sayesinde saat, otomatik zaman güncellemeleri, alarm kurma ve telefon konumunu bulma gibi ek özellikler sunuyor. Ayrıca, kronometre, geri sayım sayacı ve uzun ömürlü bir pil de bu modelin öne çıkan diğer özellikleri arasında yer alıyor. Saatin LED arka aydınlatmalı LCD ekranı sayesinde kullanım kolaylığı artırılmış durumda ve pil ömrü iki yıla kadar dayanabiliyor.

WS-B1000, dayanıklılığıyla da dikkat çekiyor. Saat, 100 metreye kadar suya dayanıklı ve sağlam bir reçine gövdeye sahip. Hafif tasarımı, yalnızca 36 gram ağırlığında olmasıyla, uzun süreli kullanımlarda dahi rahatlık sağlıyor. Akıllı saat kategorisine girmese de, WS-B1000 işlevselliği ve sadeliği dengeli bir şekilde sunuyor. Amerika Birleşik Devletleri'nde 55,95 dolar fiyatla satışa sunulan bu model, kaliteli ve uygun fiyatlı bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/08/04/casio-ws-b1000/

• Ekran olmasa da adım sayma, kalp atışı okuma gibi özellikler ekleseler akıllı bileklik yerine tercih edilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Amazfit var zaten fiyat olarak uygun 15 gün pil ömrü var diğer saat cekmecede yatiyor abartı saatlere gerek yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Amazfit NEO aynı işi çok daha uygun fiyata yapıyor.

• bence güzel durur

• Ferrari haberi çıkar hemen birileri aynı işe daha uygun fiyata falanca marka var derler, iphone veya Samsung Ultra tanırılır yine daha uygun fiyata şu telefon var derler. İyide malzeme kalitesini ve tasarım farkını nereye koyacaksınız. Saat dediğin bir ihtiyacın ötesinde aynı zamanda bir aksesuardır, Amazfit Neo ile Casio Ws-B1000 kullanıcısına kolunda taşırken aynı hissiyatı aynı zevki yaşatmaz. Birisi ucuza kaçanların saati diğeri kaliteyi arayanları saatidir.

Amazfit Neo'yu liseli ergenlere hediye etsen al bu plastik oyuncak saati ufak çocuklara ver diye istemezler..

• Amazfit Neo modeli var bu tasarımda, 2 senedir harika çalışıyor çok memnunum. Hiç fazla para vermeye gerek yok. Vereceği şey belli zaten. Casio geç kaldı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • amazfit neo için tek bir eksik var, titreşimli alarm. cihazda kendi içinden de kurulabilir titreşimli alarm olsa sanırım ömür boyu başka saat almam. hafiflik incelik sadelik okunabilirlik ve görsel olarak çok iyi bir saat.

• Bende F-91W var, yaklaşık 40 senedir kullanıyorum, bir sorun çıkartmadı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Amazfit Neo bundan daha güzel daha şekil,Ortadoğu'da satılır bu saat.

• Tasarım olarak Xiaomi S1 Watch en iyi saat bana göre, üzerine kaç model çıktı, 2 prosunu dahi aldım ama tasarım olarak S1 Watchi hiçbir saat yakalayamadı, gerçek bir premium el işçiliği çelik çizilmez kasa, safir kırılmaz ekran, el işçiliği deri kayış

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.