Şimdi Ara

Casio Protrek Casio PRW-500T-7DR %30 indirimle www.saatcell.com 'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
12.157
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Casio Protrek Casio PRG-500T-7DR %30 indirimdli
    %100 Orjinal Türkiye ithalatçısı tarafından 24 ay garantili. Orjinal kutusunda
    Sınırlı Sayıda!

Tam Otomatik Işıklı Zemin Aydınlatma
    Pusula
    Rakım Ölçümü
    Barometrik Basınç Ölçümü
    Isı Ölçümü
    Güneş Enerjisi
    Dünya Saatleri
    1 Saatlik Kronometre
    Geri Kronometre
    5 Alarm
    Pil Seviye Göstergesi
    Tam Otomatik Takvim
    12/24 Saat Formatı
    Düşük Derece Dayanıklığı
    Sessizlik Fonksiyonu
    100 Metre Su Geçirmezlik
    Mineral Cam
    Titanyum Kordon
    Tek Basmalı 3 Katlamalı Çift Kilitli Klips
    Saatin Boyutları : 56,8 X 49,3 X 14,3mm
    Saatin Ağırlığı : 112,8 gram

http://www.saatcell.com/Casio-Erkek-ProTrek-saat-modelleri/15408-casio-prg-500t-7dr.html
    Not : Aşağıdaki resim ve yorumlar Casio PRW-5000-1ER içindir. Ürünün stoğu tükendiği için başlık ve içerik değiştirilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teomanr -- 23 Eylül 2011; 13:12:49 >

• Saatin en önemli özellikleri güneş enerjisi ve dünya saatlerini bulunduğu yere göre otamatik ayarlamasıdır.
    DCF / MSF / WWVB / JJY / BPC-radyo sinyal
    Avrupa, Kuzey Amerika ve Japonya'da veya Kanada, Orta Amerika ve Çin'in dış ulaştığında olsun - bir kere izlemek yerel saatine göre ayarlanmış, bu ilgili sinyali aldığında ve nerede olursanız olun doğru zamanı gösterir. Birçok ülkede, aynı zamanda yaz ve kış saati otomatik olarak kendini ayarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teomanr

Saatin en önemli özellikleri güneş enerjisi ve dünya saatlerini bulunduğu yere göre otamatik ayarlamasıdır.
    DCF / MSF / WWVB / JJY / BPC-radyo sinyal
    Avrupa, Kuzey Amerika ve Japonya'da veya Kanada, Orta Amerika ve Çin'in dış ulaştığında olsun - bir kere izlemek yerel saatine göre ayarlanmış, bu ilgili sinyali aldığında ve nerede olursanız olun doğru zamanı gösterir. Birçok ülkede, aynı zamanda yaz ve kış saati otomatik olarak kendini ayarlar.

saatte Multiband 6 özelliği var bu söylediğiniz ülke ve kıtalarada geçerli avrupa'da 1600 km çaplı bir alanı kapsıyor ama maalesef Türkiye'nin coğrafi konumu itibari ile bu özelliğini (Multiband 6) kullanılamıyor
  • Bu saat benim de bildiğim kadarıyla Türkiye' ye gelmiyor normalde, resmi ithalatçısının Multiband 6 olmayan PRG-500 modelini getiriyor olması lazım, temin ettiğiniz firmanın resmi ithalatçı olduğuna emin misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sg83
    Bu saat benim de bildiğim kadarıyla Türkiye' ye gelmiyor normalde, resmi ithalatçısının Multiband 6 olmayan PRG-500 modelini getiriyor olması lazım, temin ettiğiniz firmanın resmi ithalatçı olduğuna emin misiniz?

Hocam Ersa getirmiyor ama Karpa bu ithalatta getirdi normalde Turkiyeye'de
    vermiyorlar karpa özel ugrasilar sonucunda getirtti. Saati bugun inceledim ve gercekten basarili bir model meraklisina tavsiye ederim keza sınırlı sayıda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teomanr -- 28 Haziran 2011; 23:56:44 >
  • Karpanin resmi ithalatciligini sanayi bakanligindan kontrol edebilirsiniz
  • Tamam hocam, öyleyse bir sorun olmaz elbette, ben daha sonradan garanti işleri ile sizin başınız ağrımasın diye uyarayım demiştim, resmi ithalatsa sorun yok, hayırlı işler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adam outdoor saat yapmış 100m su geçirmezlik koymuş
  • Bende prg 60 mı ne var bi kadranı yok komple dijital sadece..Neredeyse bi fark göremedim özellik açısından multiband dediğiniz muhabbette kullanılamıyormuş zaten o kadar abartı bir ücretin anlamı kalmıyor sanırım.
  • Bende de prg 90t var. Olmasa belki düşünürdüm :-) Tüm özellikleri aynı nerdeyse.
  • Dedigim gibi meraklisina keza bir daha bulunamayabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Bende de prg 90t var. Olmasa belki düşünürdüm :-) Tüm özellikleri aynı nerdeyse.

Prg-90 da güzel modeldir ama bu modelle karşılaştırmamak gerek bunlar yeni üretimler
  • quote:

quote:

Bende de prg 90t var. Olmasa belki düşünürdüm :-) Tüm özellikleri aynı nerdeyse.

Prg-90 da güzel modeldir ama bu modelle karşılaştırmamak gerek bunlar yeni üretimler

evet prg 500 ve prw 5000 modeller prg 90 serilere göre daha şık analog ve digital görüntünün birleştiği bir saat (analog görüntü ön planda)
    prw 5000 modeller piyasaya ilk çıktıklarında titanyum kordonlu modeller yaklaşık 1000 dolara yakındı silikon kordonlu olan modellerde 800 -900 dolardı.

fiyatlar oldukça indirilmiş fiyatlarınız Türkiye şartlarında oldukça başarılı
    yurtdışına sık gidenler ürünü tercih edebilir.
    ama fiyat performans açısından Türkiye'de prg 500 modeller tercih edilmeli
    tabii zevk meselesi

• quote:

Orijinalden alıntı: impossible

quote:

quote:

evet prg 500 ve prw 5000 modeller prg 90 serilere göre daha şık analog ve digital görüntünün birleştiği bir saat (analog görüntü ön planda)
    prw 5000 modeller piyasaya ilk çıktıklarında titanyum kordonlu modeller yaklaşık 1000 dolara yakındı silikon kordonlu olan modellerde 800 -900 dolardı.

fiyatlar oldukça indirilmiş fiyatlarınız Türkiye şartlarında oldukça başarılı
    yurtdışına sık gidenler ürünü tercih edebilir.
    ama fiyat performans açısından Türkiye'de prg 500 modeller tercih edilmeli
    tabii zevk meselesi

Yapıcı yorumlara teşekkürler

• Yeni Casio modelleri eklenmiş uygun fiyatları ile satışa sunulmuştur
    http://www.saatcell.com/34_casio
  • hocam buda ucak kokpiti gibi duruyo casio nun klasik tarzı daha iyi sanki
  • Protrek serisi outdoor olduğu için çok fonsiyonlu özellikleri ile ön planda
  • 2 hafta önce PRG110T-7VDR modelini aldım hızlıal dan. %30 indirim kampanyasıyla 550 TL ye almıştım.

Şu an çok memnunum. Titanyum kordonlu olduğu için hem hafif hem de kalsik bir havası var. Ayrıca 2 hafta önce PRG-500T modelinin yine titanyum kordonlusu 730 lira idi.

Ama şimdi tekrar baktım fiyatlara biraz zamlanmış, galiba doların etkisi de var çünkü hala %30 indirim gözüküyor.
  • teomanr presta'nın temasını kim editlediyse eline sağlık. İnsanın beynini yormayan bir tasarım olmuş. Hayırlı satışlar.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.