Şimdi Ara

Casio'nun Cobarion alaşımlı yeni premium serisi G-Shock MR-G tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Casio'nun Cobarion alaşımlı yeni premium serisi G-Shock MR-G tanıtıldı
    Casio, lüks saat pazarında yeni bir dönem başlatmaya hazırlanıyor. 24 Ocak'tan itibaren satışa sunulacak olan G-Shock MRG-B2100R-2AJR modeli, geleneksel Japon sanatının inceliklerini en son teknolojik yeniliklerle harmanlıyor. Premium MR-G serisinin bu yeni üyesi, üstün malzeme kalitesi ve el işçiliğiyle dikkat çekiyor.

Ayrıca Bkz.Nightra 4K gece görüş monoküleri: Yıldız ışığında bile tam renkli görüntü

Casio, Japon sanatı ve ileri teknolojiyi bir araya getiriyor

Saatin en dikkat çekici özelliklerinden biri, titanyumdan dört kat daha sert olan ve platin benzeri bir parlaklığa sahip Cobarion alaşımından üretilen çerçevesi. Bu özel kobalt-krom alaşımı çerçeve, geleneksel Japon Zaratsu cilalama tekniği kullanılarak 27 ayrı parçada özenle işleniyor. Kadran tasarımında ise Japon kaligrafisinde kullanılan Aizumi mürekkebinden esinlenilen lacivert buhar biriktirme teknolojisi kullanılmakta.

Casio'nun Cobarion alaşımlı yeni premium serisi G-Shock MR-G tanıtıldı
    Teknolojik özellikleriyle de öne çıkan MRG-B2100R-2AJR, Bluetooth bağlantısı ve Multi-Band 6 radyo kalibrasyonu sayesinde hassas zaman tutma özelliğine sahip. Tough Solar sistemi sayesinde tam şarjla beş ay, güç tasarrufu modunda ise 18 aya kadar çalışabiliyor. LED süper aydınlatıcı, yansıma önleyici kaplamalı safir cam ve 20 ATM su geçirmezlik gibi premium özellikler de saatin değerini artırıyor.

CASIO WATCHES uygulamasıyla entegrasyon sayesinde akıllı telefon üzerinden kolay zaman ayarı ve konum belirleme gibi modern fonksiyonlar sunan saat, 24 Ocak tarihinde Japonya'da satışa sunulacak. MR-G serisinin Japonya odaklı tasarım ve üretim yaklaşımı nedeniyle, saatin global pazarlardaki durumu henüz netlik kazanmamış durumda. 550.000 ¥ (yaklaşık 3.800 Dolar) fiyat etiketiyle premium segment kullanıcılarını hedefleyen bu yeni model, Casio'nun lüks saat pazarındaki iddiasını güçlendirecek.

Kaynak:https://www.casio.com/jp/watches/gshock/product.MRG-B2100R-2A/

• tasarımı hiç beğenmedim bu fiyat segmentinda illa casio alacaksam mtg alırdım veya bir sürü güzel g shock veya başka bi marka saat

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tamam istedikleri fiyatı çekerlerde 50 metrecik mi su geçirmezlik biraz saçma olmamış mı?

• mczaga kullanıcısına yanıt
    20 atm 200 metre eder , 50 metre nereden çıktı ? Bu fiyat aralığında Casio mutlaka yüksek su geçirmezlik dayanımı gösteren bir spesifikasyon verir, 1000 tl altında ki modellerinde bile 10 atm su geçirmezlik özelliği verebilen bir markadan bahsediyoruz...

• Sade, güzel ama pahalı. Mesela multi band 6 özelliği ile Bluetooth özelliği olmasa da olurdu onun yerine fiyatı bin dolar daha düşerdi belki de.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende 2014'te aldığım MTG S100d var. Solarlı. Çok sağlam güzel bir saat ama güneş görmeyen bir yere koyduğunuzda özelliği gereği kendisi çalışmayı durduruyor hatta alırken 6 ay güneş görmese de olur demişlerdi ama çekmecede 1 ay kalsa güneş görünce sapıtıyor ayarları. Bu sebeple 2 kez servise gönderdim ayarlayıp geri gönderiyorlar. Kapalı yere koymamak lazım.

• bu şarj olan saatlerde içinde doğal olarak şarj edilebilen bir pil var ve bu pilin normal pilden önce öldüğüne şahit oldum. 20 yıldır pili bitmeyen casio saatim var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • venom800 kullanıcısına yanıt

Yazılan oydu evet şimdi baktım 20 bar deniyor 200metre ediyormuş gayet yeterli bana da saçma gelmişti ilk okuduğumda 4 bin dolarlık bir saatte bunun 50 metre olması aşırı saçma olurdu.

• mczaga kullanıcısına yanıt

O zaman muhtemelen yazar yanlış yazdı ve sonra fark edip düzeltti , çünkü 50 metre su geçirmezlik dayanımı olan Casio bulmanız bile pek mümkün değil , hele ki bu fiyat bandında ve bir gshock tan bahsediyorsak .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Casio ya teşekkürler, geçenlerde saatimi pantalonun cebine koymusum birde unuttum koyduğumu, ben saati kaybettim derken makinenin içinden çıktı 1 saat 40 dakika yıkandıktan sonra,hiç birey olmamış eskisinden iyi çalışıyor süpersin Casio

• artık farklı tasarımlar üretsek be casio..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.