Epeydir aklımda güzel ,şık ve uzun müddet kullanıcağım bir saat almak vardı. O sebeple ara ara interneten araştırarak saat bakıyordum ,Saate ayıracağım ortalama bütçe 400-450 tl idi. Sonunda 3 tane modelde karar kıldım. Şimdi bu 3 modelden hangisini seçmem gerektiğine karar veremiyorum. yardım lazım Abartılı ve renkli modellerden hoşlanmadığım için , hem spor hem klasik saat modellerine yöneldim,
*Analog ve gün göstergesi *Çelik kadran ve çelik bilezik *Kronometre *100m Water R. *43 mm Kasa çapı *Solar power - Güneş enerjisi ile çalışma
:
:
:
Şimdi bu saatin tarzı bana çok uygun fakat , solar power hakkında hiçbir fikrim yok.Daha önce kullaan bir arkdaşımda olmadı , bu saatlerin enerjisi ne kadar gidiyor ve her gün güneş yüzü görmesi mi gerekir emin olamadığım ve bir bilgi bulamadığım için bunda biraz kararsız kaldım.
*Analog ve gün göstergesi *Çelik kadran ve Slikon kayış *Kronometre *100m Water R. *43 mm Kasa çapı *Dual Time *Pilli mekanizma
:
:
Aslınnda belirttiğim 3 saatin arasında beni en çok cezbedeni bu diyebilirim ama, dual time gibi işime yarayacağını zannetmediğim özelliklerle şişirmişler, genede kararsızım.