Şimdi Ara

CASIO MTP-1326 SARI 59 TL KAMUPANYA+N11 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
102
Cevap
3
Favori
8.183
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce kampanyadan alan bir arkadaş vardı burda kırmızı değil pembe demişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alt limiti 100 tl yaptılar. @CoMiSeR

ben daha önce bu saatten almıştım pembe denemez değişik bir rengi var.

CASIO MTP-1326 SARI 59 TL KAMUPANYA+N11 @SPaCeLoRD
  • renk fena değilmiş. alınabiliri var gibi he
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

N11'deki renk çok güzel, gençlere kesin yakışır ama biz yaştan kaybediyoruz işte...:)

Farklı bir renk olsaydı bu fiyata hemen sipariş verebilirdim...

Mavisi var bunun o biz yaşlara uygun n 11 deki satıcıya bir sorun istiyorsanız belki vardır mavi..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı satıcıda mavi 80 TL, bana çok fazla cazip gelmedi bu fiyat...

• quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

alt limiti 100 tl yaptılar. @CoMiSeR

CASIO MTP-1326 SARI 59 TL KAMUPANYA+N11 @SPaCeLoRD

dostum üzerindeki bantı kaldırıp bi kaç detaylı foto çeksen olur mu ayrıntılı fikir sahibi olsak?

bu arada sağolasın bilgilendirme için..

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

alt limiti 100 tl yaptılar. @CoMiSeR

@SPaCeLoRD

dostum üzerindeki bantı kaldırıp bi kaç detaylı foto çeksen olur mu ayrıntılı fikir sahibi olsak?

bu arada sağolasın bilgilendirme için..

saati sattığım için malesef resim ekleyemeyeceğim.
  • N11'de bugün için mavi renk olan da 59,90 TL.

http://www.n11.com/casio-mtp-1326-7a2vdf-erkek-kol-saati-P14083434

Dün arkadaşım için bir adet kırmızı, bugün ise 2 adet mavi siparişi girdik bakalım, beklemedeyiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 28 Haziran 2013; 10:32:20 >
  • Başlık değişti mavi renk linki ilk konuya eklendi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mavinin içi beyaz olduğundan biraz daha basit kaçmış bana göre yine de güzel fırsat tabi
  • N11'de satılan saatlerin garanti durumu nedir beyler?
  • Kırmızı bitmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Joffrey

Mavinin içi beyaz olduğundan biraz daha basit kaçmış bana göre yine de güzel fırsat tabi

Bordo renk stoktayken, mavi olsa da alsam diyordum. Şimdi dediğiniz gibi mavinin içi beyaz olduğundan biraz daha basit geldi bana da. Kırmızı tekrar stoğa girer mi acaba? Bir yetkili çıkıp haber verse keşke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaRan7uLaTV -- 28 Haziran 2013; 14:04:34 >
  • ben yetkili bi abiyim
     CASIO MTP-1326 SARI 59 TL KAMUPANYA+N11
  • Bir adet mavide ben aldım elime alınca oyuncak hissi vermez inşallah.
  • casio marka saatte çok sorun yaşadım,saatinden servisine herşeyi problemdi.meşhur (fosfor ışıklı) serisini çıkardıklarında, ışık olayı hemen bozuldu,iç makineyi bulamadıkları için istakaya çıktı saat..

linkte paylaşılan saatte kordunu olsun gösterişi olsun çokta ahmş şahım bir ürün değil fiyatıda sıcak değil gayet normal ederi odur bence..

casio bence en iyi bildiği hesap makinesi yapmaya devam etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 28 Haziran 2013; 15:13:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: espial

Bir adet mavide ben aldım elime alınca oyuncak hissi vermez inşallah.

Ürün geldiğinde beğenmezseniz hemen iade etme şansınız var, canınızı sıkmayın. Sağda solda 20 - 25 liraya satılıp 2 ayda bozulan saçma sapan saatlerden çok daha iyi olacağına inanıyorum...Casio yılların markası ürün çakma değil ise bu fiyata gayet iyi bir saat bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: TaRanTuLa_MY

quote:

Mavinin içi beyaz olduğundan biraz daha basit kaçmış bana göre yine de güzel fırsat tabi

Bordo renk stoktayken, mavi olsa da alsam diyordum. Şimdi dediğiniz gibi mavinin içi beyaz olduğundan biraz daha basit geldi bana da. Kırmızı tekrar stoğa girer mi acaba? Bir yetkili çıkıp haber verse keşke.

merhaba, casio mtp 1326 kırmızı tekrar satışa çıkar mı?

Merhaba, ürünün şuan için tüm stoklarının tükendiğini ve net bir tarih veremeyeceğimizi belirtmek isteriz. Saygılarımızla.

kaçırdık.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre d.

ben yetkili bi abiyim
     CASIO MTP-1326 SARI 59 TL KAMUPANYA+N11

hayırlı olsun,kırmızı gerçekten hoşmuş
    artık sokakta bunu takan görürsem anlarım ki bizden biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 28 Haziran 2013; 15:27:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

Orijinalden alıntı: TaRanTuLa_MY

quote:

merhaba, casio mtp 1326 kırmızı tekrar satışa çıkar mı?

Merhaba, ürünün şuan için tüm stoklarının tükendiğini ve net bir tarih veremeyeceğimizi belirtmek isteriz. Saygılarımızla.

kaçırdık.

Hadi ya kötü oldu bu, mavisini alayım o zaman. Yukarıda bir arkadaş yazmış, beğenmezsek geri gönderebiliyormuşuz. Peki beyler n11.com da hediye çeki olayı falan var sanırım. Bu ürün için kullanılabilecek 50 liralık çek durumu var mı? Ürünü daha ucuza getirme şansımız var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaRan7uLaTV -- 28 Haziran 2013; 16:29:34 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.