Şimdi Ara

CASIO MTP-1326 SARI 59 TL KAMUPANYA+N11 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
3
Favori
8.183
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesafeli satışlarda, yani internetten alınan ürünlerde iade hakkı her zaman var bu tür ürünlerde, sitesinde de bu yönde bilgi var zaten;

Cayma Hakkı Nasıl Kullanılır?
    Alıcı tarafından Cayma hakkının kullanabilmesi için teslimat tarihinden itibaren 7 gün içinde cayma hakkını kullanarak ürünü iade etmek istediğini satıcıya bildirmesi gerekmektedir. Satıcı, alıcının talebini aldıktan sonra en geç 10 (on) gün içerisinde, ürünü iade alıp ürün bedelini alıcıya hiçbir masraf yükletmeksizin iade etmekle ve iade kargo ücretini ödemekle yükümlüdür.

n11.com Güvence sistemine göre ürün bedeli satıcıya aktarılmış olsa bile, cayma hakkı gereğince alıcı ürünü iade edip parasını iade alma hakkına sahiptir.

Ürün, Satıcı’ya iade edilirken teslimatı sırasında Alıcı’ya ibraz edilmiş olan orijinal faturanın da iade edilmesi gerekmektedir. Faturanın iade açıklama bölümü varsa eğer bu bölüm doldurulmalı ve fatura, Alıcı tarafından imzalanarak ürünle birlikte teslim edilmelidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benimkini de bugün yeni kargoya verdiler bakalım gelsin kırmızım :)))
  • Zevk meselesidir tabiki ancak ben bu silikon kayışlı modelleri pek beğenmemiştim. Babama ise geçen babalar gününde bunun metal kayışlısını almıştım. Gerçekten kayışı olsun, görünümü olsun çok şık ve ağır duruyor bana göre. İçindeki göstergeler Ayın ve haftanın günlerini gösteriyor ve saate sanki Eddifice serisi gibi bir hava katmış. Üstelik pek bir fiyat farkı da yok.

http://www.ereyon.com.tr/urun/casio-mtp-1326d-7avdf-erkek-kol-saati.aspx

CASIO MTP-1326 SARI 59 TL KAMUPANYA+N11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 29 Haziran 2013; 4:31:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

casio marka saatte çok sorun yaşadım,saatinden servisine herşeyi problemdi.meşhur (fosfor ışıklı) serisini çıkardıklarında, ışık olayı hemen bozuldu,iç makineyi bulamadıkları için istakaya çıktı saat..

linkte paylaşılan saatte kordunu olsun gösterişi olsun çokta ahmş şahım bir ürün değil fiyatıda sıcak değil gayet normal ederi odur bence..

casio bence en iyi bildiği hesap makinesi yapmaya devam etsin

ıskarta olmasın ooo
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre d.

ben yetkili bi abiyim

hocam öyle bi foto çekmişinki 5 aydır kolumdaki saati bu kadar detaylı incelememiştim :D akrep ile yelkovanın ortası boşmuş hiç fark etmemiştim... hatta hala bakıyorum zor görünüyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

quote:

Orijinalden alıntı: satmani

kamupanya ya üye olmak için vodafonlu mu olmak lazım?

Hayır ama saati almak için kamulu bir Vadofone abonesinden şifre alman lazım. Burdaki arkadaşlar yardımcı olurlar..

şifre araştırmasına başladım, bir tane siyah renginden alayım dursun, ama kordunu silikon yerine çelik olsaymış süper olurmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cCc_Reis_cCc

quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

quote:

Orijinalden alıntı: satmani

kamupanya ya üye olmak için vodafonlu mu olmak lazım?

Hayır ama saati almak için kamulu bir Vadofone abonesinden şifre alman lazım. Burdaki arkadaşlar yardımcı olurlar..

şifre araştırmasına başladım, bir tane siyah renginden alayım dursun, ama kordunu silikon yerine çelik olsaymış süper olurmuş.

2_3 mesaj üste bak..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • thedeparted kullanıcısına yanıt
    Bu model de çok güzel ve fiyatı da oldukça iyi. Diğer kırmızı ve mavi spor bu ise klasik bir saat. Resmi bir kıyafetle harika olur. Spor giyindiğiniz zaman ise metal saat pek hoş durmuyor, tabi ki bu benim fikrim...
  • Mavinin fiyatını 63 lira yapmışlar. Bordo renk için başka site bulan var mı? Aklım bordoda kaldı
  • Aynı modelin metal kordonlu ve grilisi çok daha şık keşke bunda indirim olsaydı.
    http://www.n11.com/casio-mtp-1326d-1a1vdf-P13003087
  • Sipariş verdiğimiz 3 saat de geldi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaRanTuLa_MY

Mavinin fiyatını 63 lira yapmışlar. Bordo renk için başka site bulan var mı? Aklım bordoda kaldı

Birçok sitede var fakat bu kadar ucuz değil, 100 civarıydı sanırım. Bence mavisi daha hoş ben mavisinden aldım 59.90 iken. Mavilideki renk uyumları hoşuma gitti, bordo içi farklı bir renk olsaydı alınabilirdi fakat şu haliyle ben pek beğenemedim açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Sipariş verdiğimiz 3 saat de geldi..

Nereden aldınız acaba n11 den mi.
  • Evet N11 den

• Benim saat hala kargoya hazırlıklık aşamasında neden ki.
  • Ordaki kayitlara fazla itibar etme. Kargoya verip gönderiyorlar ama ekrana giris yapip guncellemedikleri icin öyle görünüyor. Dün siparis verdigim ütü hala onaylandi konumunda gorunuyor, oysa sabah kargodan teslim aldim bile...

• quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

N11'de satılan saatlerin garanti durumu nedir beyler?

Mavisinden aldım içinden garanti belgesi çıkmadı. Tüm göstergeler çalışıyor, replika mıdır acaba?
  • quote:

quote:

Mavisinden aldım içinden garanti belgesi çıkmadı. Tüm göstergeler çalışıyor, replika mıdır acaba?

saati eğer işte fırsat adlı firmadan aldıysanız garanti belgesini kargo poşetinin içine atıyorlar ürün orjinal ben ersayla konuştum bu firma bizim ürünlerimizi satıyor dediler.
  • Kırmızı olanı alıp beğenmeyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

quote:

quote:

saati eğer işte fırsat adlı firmadan aldıysanız garanti belgesini kargo poşetinin içine atıyorlar ürün orjinal ben ersayla konuştum bu firma bizim ürünlerimizi satıyor dediler.

Evet hocam saati ilk mesajdaki işte fırsat firmasından aldım. Ancak faturada Üçtek elektronik ve bilişim hizmetleri yazıyor. Kargo poşetinden de garanti belgesi çıkmadı.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.