Şimdi Ara

CASİO kullanan lar burayaaaaa.....Casio menüsü eklendi...Casio ile çekilen fotoğraflar... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
1
Favori
29.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar... siparişini verdiğim Z60 bu sabah elime ulaştı, bir iki görüntü aldım bakalım beğenicek misiniz? gerçi fotoğraf konusunda henüz çok deneyimsiz ve acemiyim foto.ları makinenin oto.ayarlarından seçim yapıp çektim. manuel ayarlamak mümkün fakat ISO gibi terimlerin ne işe yaradığını bilmiyorum.
    manuel ayar nedir, nasıl yapılır? desem yardımcı olursunuz inş.

CASİO kullanan lar burayaaaaa.....Casio menüsü eklendi...Casio ile çekilen fotoğraflar...

CASİO kullanan lar burayaaaaa.....Casio menüsü eklendi...Casio ile çekilen fotoğraflar...

• oto. mod da gün ışığını seçerek çektim.. diger dijitaller gibi Z60 ın gün ışığında performansı başarılı kapalı ortamda henüz iyi çekimler kaydedemedim ilerleyen günlerde inş. olucak oluncada sizlerle paylaşıcam

• bende amatör sayılırım daha doğrusu hayatımda daha hiç dijitak foto makinası kullanmadım(teknosada birkaö kez kullandım ama çok az) ama dh den bayağı bilgi edindim sağolsun arkadaslar yardımcı oluyor bir makina alsamda bende çeksem diye gün sayıyorum amatör olmana rağmen harika bence resimlerin devamını bekleriz eline sağlık
  • Arkadaşlar casio nun menüsü hakkında küçük bir döküman umarım işinize yarar.
    (dökümanı nerden aldığımı hatırlayamadım)

CASIO Z120 MENUSU
    (AMATÖR GÖZÜYLE)

REC>>

CONTINIOUS: DEKLANŞÖRE BASILI TUTTUÐUNUZ MÜDDETÇE ART ARDA 5 KARE ÇEKİMİ YAPMANIZI SAĞLAR. (TABİ DİYAFRAM VE ISO AYARLARINI DA ÖNCEDEN AYARLAMANIZ YARAR SAĞLAYACAKTIR.)

SELF-TIMER: MAKİNANIN KENDİ KENDİNE ÇEKİM YAPMASINI SAĞLAR. 10 SN, 2 SN ŞEKLİNDE İKİ SEÇENEK MEVCUTTUR. BİR DE X3 (10 SN'YE VEYA 2 SN'YE AYARLADIKTAN SONRA BU SEÇENEĞİ DE SEÇEREK ART ARDA 3 KEZ ÇEKİM YAPABİLMENİZİ SAĞLIYOR.)

AF AREA (AUTO FOCUS ALANI): BU ÖZELLİK MAKİNENİN OTOMATİK OLARAK NETLİK (AUTO FOCUS) AYARI YAPARKEN ORTAMDAKİ IŞIĞA GÖRE KENDİNİZİ AYARLAMANIZA İMKÂN SAĞLAR. İKİ SEÇENEK MEVCUTTUR MULTİ VE SPOT. EĞER Kİ SPOT SEÇENEĞİNİ KULLANACAK OLURSANIZ DEKLANŞÖRE YARIM BASTIĞINIZDA ODAKLAMA DAİMA KADRAJIN MERKEZİNDE OLACAKTIR. ÖZELLİKLE PORTRE ÇEKİMLERİNDE KULLANABİLECEĞİNİZ BİR SEÇENEK. MULTİ SEÇENEĞİNDE İSE MAKİNE IŞIĞIN GELİŞ AÇISINA GÖRE SİZE ODAKLAMA YAPABİLECEĞİNİZ ALANLARI VE MERKEZİ TESPİT ETMENİZİ SAĞLAYACAKTIR. KÜÇÜK YEŞİL BİR KARENİN DEKLANŞÖRE YARIM BASTIKÇA EKRANIN DEĞİŞİK NOKTALARINDA HAREKET ETTIĞİNİ GORECEKSİNİZ. VE YEŞİL NOKTANIN BULUNDUĞU YÖNE KENDİNİZİ AYARLADIĞINIZDA ODAKLAMANIN GERÇEKLEŞTİĞİNİ VE IŞIĞIN KIRMIZI OLDUĞUNU GÖRECEKSİNİZ.

ANTİ SHAKE (SARSINTI ÖNLEYİCİ SİSTEM): MAKİNAMIZIN EN GÜZEL VE YARARLI ÖZELLİKLERİNDEN BİRİSİ. MENÜDE BU SEÇENEĞİ AUTO YA GETİRİRSENİZ ELLE ÇEKİM YAPARKEN KAYNAKLANABİLECEK EL TİTREMESİ YA DA MAKİNANIN TİTREMESİ GİBİ AKSAKLIKLARI ENGELLE YECEK VE D AH A NET GÖRÜNTÜLER ÇEKMENİZE FIRSAT VERECEKTİR.

L/R KEY (SAĞ/SOL TUŞ SEÇENEĞİ): BU BÖLÜM ASLINDA BiLGiSAYARLARDA KISAYOL DiYE TABiR ETTİĞİMİZ ÖZELLİĞİN DEĞİŞİK BİR HALİ. BU MENUYE İSTEDİĞİNİZ ŞEKİLDE BAŞLIKLAR ALTINDA YER ALAN ((BEYAZ AYARI (WHITE BALANCE), ISO (POZ DEÐERLERÝ), METERING (ÖLÇÜM) VB. )) SEÇENEKLERİNDEN BİRİNİ ATAYARAK TEKRAR MENUYE GİRMEYE GEREK KALMADAN GEREKLİ DEĞİŞİKLİĞİ YAPABİLİYORSUNUZ. ( BEN ISO DEĞERLERİNİ KULLANIYORUM)

QUICK SHUTTER: BU SEÇENEĞİ AÇIK KONUMA GETİRİRSENİZ OBJEKTIF İÇERİSİNDE YER ALAN KAPAĞIN HIZLI OLARAK VE DEĞERLERİNE GÖRE AÇILIP KAPANMASINI SAĞLARSINIZ.

AUDIO SNAP: ÇEKTİĞİNİZ FOTOĞRAFLAR ÜZERÝNDE 30 SN'YE KADAR SES EKLEME ÝMKÂNINI VEREN BÝR ÖZELLÝK. BU SEÇENEK AÇIK KONUMDA OLDUÐU ZAMAN FOTOÐRAFI ÇEKTÝKTEN SONRA DEVREYE GİRİYOR VE TEKRAR DEKLANŞÖRE BASARAK 30 SN'LİK SES KAYDINA BAŞLAYABİLİYORSUNUZ. (BİRÇOK MAKİNEDE BU DEĞER 5-10 SN ARASI)

GRID (PARMAKLIK): MAKİNENİZLE PANAROMİK VE DAHA DÜZGÜN KARELER ÇEKEBÝLMENÝZ İÇİN 2 DİKEY 2 YATAY ÇİZGİDEN VE 9 KAREDEN OLUŞAN BÖLÜMDÜR.

DIGITAL ZOOM: OPTIK ZOOM'DAN SONRA 4X ORANINDA DIGITAL ZOOM YAPMANIZA OLANAK VERÝR. TABİ ŞUNU DA BİLMEKTE FAYDA VAR. DIGITAL ZOOM GÖRÜNTÜYÜ YAKLAŞTIRMAZ FOTOĞRAFI BÜYÜTEREK ÇÖZÜNÜRLÜK DEĞERLERİNİ BOZAR.

REVIEW (YENİDEN GÖZDEN GEÇİRMEK-ÇEKİM SONRASI FOTOĞRAFINIZ GÖREBİLMEK):
    FOTOĞRAF ÇEKTİKTEN SONRA YAKLAŞIK 2 SN SÜRE İLE FOTOĞRAFI GÖREBÝLME ÝMKÂNI VEREN ÖZELLÝK. TABİ PİL KONUSUNDA KAYGINIZ YOKSA...

MEMORY: BU BÖLÜMDE MAKİNENİZİN ÜZERİNDE YAPTIĞINIZ DEĞİŞİKLİKLERİ VE AÇIK OLAN SEÇENEKLERİ GÖRÜP GEREKLİ DEĞİŞİKLİKLERİ YAPABİLİRSİNİZ.

QUALITY>>
    SIZE (ÖLÇÜ, EBAT): ÇEKECEĞİNİZ FOTOĞRAFIN ÖLÇÜLERİNİ BELİRLEMENİZİ SAĞLAYAN BÖLÜMDÜR. MAKİNA 7.2 MP ÇÖZÜNÜRLÜĞE SAHİP OLDUĞU İÇİN EN YÜKSEK 3072x2304 ÖLÇÜLERİNDE FOTOĞRAF ÇEKMENİZE İZİN VERİR Kİ BU DA RAHATLIKLA A3 BOYUTUNDA FOTOÐRAF BASKISI İMKANI VERÝR.

SNAPSHOT QUALITY: FINE, NORMAL VE ECONOMY OLMAK ÜZERE ÜÇ SEÇENEK MEVCUTTUR. ÇEKECEĞİNİZ FOTOĞRAFIN KALİTESİNİ BELİRLEMENİZİ SAĞLAR. MAKİNADA BU FARK PEK BELLİ OLMAZ. ANCAK BİLGİSAYARDA RAHATLIKLA GÖRÜLEBİLİR.

MOVIE QUALITY: BU ÖZELLİK DE ÇEKECEĞİNİZ VIDEO KAYDININ KALİTESİNİ BELİRLEMENİZE İMKÂN VERİR. FINE, NORMAL VE ECONOMY OLMAK ÜZERE ÜÇ SEÇENEK MEVCUTTUR.

EV (EXPOSURE VALUE-POZLAMA DEĞERİ) SHIFT: DOĞRU POZLAMA İÇİN DEĞİŞİK AYAR SEÇENEKLERİNİN YER ALDIĞI BÖLÜMDÜR. KALÝTELİ BİR POZLAMA İÇİN MAKİNANIN KULLANABİLDİĞİ IŞIK MİKTARI ÖNEMLİDİR. DOLAYISIYLA EXPOSURE VALUE SEÇENEĞİ ORTAMDA YER ALAN IŞIĞA GÖRE GEREKLİ POZLAMAYI YAPMANIZA İMKÂN VERİR. SEÇENEKTE YER ALAN DEĞERLERE GÖRE MAKİNANIN KULLANACAĞI IŞIĞI ARTIRIR VEYA AZALTABİLİRSİNİZ.

WHITE BALANCE (BEYAZ AYARI): BU SEÇENEKTEN DE DEĞİŞİK IŞIK KAYNAKLARINA GÖRE BEYAZ DENGESİNİ AYARLAYABİLİRSİNİZ. AUTO, DAYLIGHT (GÜN IŞIĞI), CLOUDY (BULUTLU), SHADE (KARANLIK, GÖLGE), DAY WHITE FLOURESCENT (BEYAZ FLORASAN IŞIK), TUNGSTEN (MAVÝ, ALACAKARANLIK) VE MANUEL OLMAK ÜZERE SEÇENEKLER MEVCUTTUR.

ISO (POZ DEĞERİ): ESKİ ANALOG FİLMLİ MAKİNALARDA "ASA" DİYE TABİR ETTİĞİMİZ ÖZELLİKTİR. AUTO, 50 ISO, 100 ISO, 200 ISO, 400 ISO OLMAK ÜZERE 5 SEÇENEK MEVCUTTUR. ISO DEĞERLERİ ARTTIKÇA RESMİN AYDINLIĞIARTAR ANCAK KUMLANMA (NOISE) SORUNU ORTAYA ÇIKAR. 50-100 VE 200 ISO DEĞERLERİNDE PROBLEM YAŞANMAZ.

METERING (ÖLÇÜM): MULTI, CENTER WEIGHTED VE SPOT OLMAK ÜZERE ÜÇ SEÇENEK MEVCUT. MULTI ORTAMA GÖRE GENİŞ BÝR ÖLÇÜM YAPARAK ÇEKİM YAPMANIZA İMKÂN SAĞLYOR. CENTER WEIGHTED İSE BELLİ BİR NOKTAYI ES AS ALARAK ÇEKİM YAPMANIZA İMKÂN VERİYOR. SPOT İSE ORTAMIN KARANLIK OLDUĞU VE FARKLI IÞIK DEÐERLERİNİN BULUNDUÐU ALANLARINDA ÇEKİM YAPMANIZI SAĞLAR.

FILTER (FİLTRE): B/W (SİYAH/BEYAZ), SEPIA (KOYU KAHVERENGİ), RED (KIRMIZI), GREN (YEŞİL), BLUE (MAVİ), YELLOW (SARI), PİNK (PEMBE), PURPLE (MOR) OLMAK ÜZERE 8 TANE FİLTRE SEÇENEĞİ MEVCUT.

SHARPNESS (FOTOĞRAFTA KESKİNLİK): BU ÖZELLİK SAYESİNDE DEĞİŞİK DEĞERLERDE FOTOĞRAF KESKİNLİĞİ ELDE EDEBİLİYORSUNUZ. İSTERSENİZ SOFT BİR FOTOĞRAF İSTERSENİZ HATLARI ÇOK NET OLAN FOTOĞRAFLAR ÇEKEBİLİRSİNİZ.

SATURATION (RENK DOYGUNLUĞU): ÇEKECEĞİNİZ FOTOĞRAFTAKİ RENKLERİN CANLILIĞINI BELİRLEMENİZE İMKÂN VEREN BİR ÖZELLİK. -2 İLE +2 DEĞERLERİ ARASINDA DEĞİŞİK SEÇENEKLERDE ÇEKİMLER YAPABİLİRSİNİZ.

CONTRAST(ZITLIK): BU ÖZELLİK SAYESİNDE DEĞİŞİK IŞIK SEVİYELERİNDE FOTOĞRAFTA OLUŞABİLECEK HATALARI ENGELLEYEBİLİRSİNİZ. ÖRNEĞİN IŞIĞIN FAZLA OLDUÐU DURUMLARDA CONTRAST DEĞERİ AZALTILARAK RESİMLERDE OLUŞABİLECEK FLU ÖNLENMİŞ OLUR. DİĞER YANDAN SİSLİ YADA KAPALI HAVALARDA CONTRAST DEÐERLERİ ARTIRILARAK FOTOĞRAFTAKİ DETAYLAR RAHATLIKLA YAKALANMIÞ OLUR.

FLASH INTENSITY (FLASH YOĞUNLUĞU): FLASHIN ORTAMA GÖRE YOĞUNLUĞUNU ARTIRIP AZALTARAK KULLANMANIZI SAĞLAR.
    FLASH ASSIST (FLASH YARDIMI):

SET UP »

SOUNDS (SESLER): MAKİNAMIZIN KULLANIM ANINDA DEĞİŞİK FONKSİYONLARDA ORTAYA ÇIKARDIĞI SESLERİ ÇEŞİTLERİNİ VE DÜZEYİNİ AYARLAMAMIZA OLANAK VEREN BÖLÜMDÜR.

BATTERY TYPE (PİL TİPİ): MAKİNAMIZDA KULLANACAĞIMIZ PİL ÇEŞİDİNİ SEÇMEMİZE İMKÂN SAĞLAYAN BÖLÜMDÜR. BURADA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN NE TÜR BİR PİL KULLANIYORSAK (ALKALINE, NI-MH, LITHIUM) SEÇENEKLERDEN O BÖLÜMÜ SEÇMEMİZDİR. AKSİ TAKDİRDE PİLLERİ VERİMLİ KULLANAMAZSINIZ.

STARTUP (BAŞLANGIÇ): MAKİNAMIZIN AÇILIŞI ANINDA ANİMASYON VEYA RESİM KULLANMAMIZI SAĞLAYAN BÖLÜMDÜR. DİLERSENİZ ÇEKTİĞİNİZ RESİMLERDEN BU BÖLÜME ATAYARAK KULLANABİLİRSİNİZ.

FILE NO (DOSYA NUMARASI): MAKİNAMIZI KULLANMAYA BAÞLADIÐIMIZ ANDAN İTİBAREN ÇEKTİĞİMİZ FOTOĞRAFLARIN SAYISINI KAYDEDEN BÖLÜMDÜR. CONTINIUE BÖLÜMÜNÜ SEÇERSENİZ SÜREKLİ KALDIĞI NUMARADAN KAYDETMEYE DEVAM EDER. RESET İSE NUMARATÖRÜ SIFIRLAMAMIZI SAÐLAR.

desýgned by unalsayar

WORLD TIME (DÜNYA SAATLERÝ): MAKÝNAMIZIN DÜNYA SAAT SÝSTEMÝNE GÖRE SAAT AYARLARINI YAPABÝLECEÐÝZ BÖLÜMDÜR. DÜNYADAKÝ TÜM KITALARA GÖRE SAAT AYARI YAPABÝLÝRSÝNÝZ.
    ADJUST (AYARLAMA): TARÝH VE SAT AYARLARINI YAPABÝLECEÐÝMÝZ BÖLÜMDÜR.

DATE STYLE (TARÝH TÝPÝ): MAKÝNEMÝZÝN TARÝHÝ GÖSTERME ÞEKLÝNÝ (GÜN-AY-YIL, AY-GÜN-YIL, YIL-AY-GÜN) AYARLAYABÝLECEÐÝMÝZ BÖLÜMDÜR.

LANGUAGE (DÝL SEÇENEKLERÝ): MAKÝNEMÝZÝN KULLANIM DILIM SEÇECEÐÝMÝZ BÖLÜMDÜR. ÝNGÝLÝZCE, FRANSIZCA, PORTEKÝZCE, ALMANCA, ÝSPANYOLCA, JAPONCA.. VB. DÝL SEÇENEKLERÝ MEVCUT. (NE YAZIK KÝ TÜRKÇE YOK)

SLEEP (UYKU-BEKLEME MODU): MAKÝNEMÝZÝ KULLANMAYI BIRAKTIÐIMIZ ZAMAN OTOMATÝK OLARAK FONKSÝYONLARINI KAPATMAYI SAÐLAYAN BÖLÜMDÜR. 1 DAKÝKA, 2 DAKÝKA 30 SANÝYE OLMAK ÜZERE SEÇENEKLERÝ MEVCUTTUR. TABÝ OFF SEÇENEÐÝ DE VAR KÝ DÝLERSENÝZ ASLA KAPANMASINI ÝSTEMEYEBÝLÝRSÝNÝZ.

AUTO POWER OFF (OTOMATÝK KAPATMA): MAKÝNEYÝ KULLANMADIÐIMIZ ZAMANLARDA MAKÝNAMIZIN OTOMATÝK OLARAK TAMAMIYLA KAPANMASINI SAÐLAYAN BÖLÜMDÜR. 2 DAKÝKA VE 5 DAKÝKA OLMAK ÜZERE ÝKÝ SEÇENEÐÝ VAR.

REC/PLAY (MOVIE KAYDINI OYNATMA): MAKÝNANIZLA KAYDETTÝÐÝNÝZ BÝR GÖRÜNTÜYÜ MAKÝNANIZI TV'YE BAÐLADIÐINIZ DURUMLARDA ÇALIÞTIRABÝLMENÝZÝ SAÐLAYAN BÖLÜMDÜR.

USB: ÝKÝ SEÇENEK MEVCUTTUR. MASS STORAGE (MAKÝNAMIZLA ÇEKTÝÐÝMÝZ FOTOÐRAFLARI HERHANGÝ BÝR ÞEKÝLDE BÝLGÝSAYARA GEREK DUYMADAN BASKI YAPABÝLMEMÝZÝ SAÐLAR; YANÝ DOÐRUDAN BASKI YAPABÝLÝRSÝNÝZ). PTP-PICTBRIDGE (ÇEKTÝÐÝMÝZ FOTOÐRAFLARI BÝR ARACI VASITASIYLA YANÝ BÝLGÝSAYAR ORTAMINA ATARAK BASKI YAPABÝLECEÐÝMÝZ SEÇENEKTÝR.)

VIDEO OUT (VIDEO ÇIKIÞI): ÇEKTÝÐÝMÝZ VIDEO GÖRÜNTÜLERÝNÝ PAL VEYA NTSC OLARAK KAYDETME SEÇENEÐÝ SUN AN BÖLÜMDÜR.

FORMAT: MAKÝNENÝZDE KULLANDIÐINIZ HAFIZA KARTINI FORMATLAMANIZI SAÐLAYAN BÖLÜMDÜR.

RESET: MAKÝNENÝZÝN AYARLARINI FABRÝKA ÇIKIÞ AYARLARINA GERÝ DÖNDÜREN BÖLÜMDÜR.

düzeltme : i,ğ ve ş harfleri son kısmı vakit bulamadım kısmetse düzelticem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prokizya -- 23 Kasım 2006; 16:50:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tenten77

Bende z120 kullanıyorum tek çözemediğim sorunu resime tarih atması. Sanırım z110da da aynı durum var naptıysam bulamadım bu arada casio'nun websitesinde çok detaylı kullanım klavuzu var inceleyin derim.

dostum bende z110 var. tarih atmıyor malesef.
    sitesine mail attım bu özellik yok dediler.
    bence casio z850 en iyi makinalar arasında.
    bir fotograf sitesinde bu sınıftaki en iyi makinaları seçmişler top10 diye
    z850 bu listenin içinde vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix -- 24 Kasım 2006; 15:48:41 >
  • arkadaşlar sanırım casio alacam.z70 s770 olabilir.başka önerileriniz varsa alabilirim.bu arada sanırım en uygun fiyatlar genmak ta.ama online alışveriş imkanı yok.örneğin z70 480 ytl s770 652 ytl başka bu fiyatlara yaklaşabilen göremedim
    z70 hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum
  • beyler evim soyuldu,benm kodak z740ımı almayan şerefsiz hırsız hatunumun s600unu almıs.şimdi yeni birtane s600 almayı düşünüyorum,nette şöyle bir baktım ama sanırım fiyatı 550ytl civarında hep.acaba s600u 550ytl den ucuz bulabilecegimiz bir yer varmı bildiginiz,yada yurtdısından getirtebilirmiyiz.cevabınızı bekliyorum en acelesinden.şimdiden saolun,
  • Geçmiş olsun ..Umarım yakalanırlar..
  • en son tamamladığığım 1/700 ölçekli yamato zırlısından birkaç macro koyayım müsadenizle; resimler casio exilim ex-p505 ile çekildi. Çözünürlük daha sonra 1024x768 yapıldı.

Saygılarımla...

• Arkadaşlar z120 kullanmaktayım yaklaşık 6 ay oldu. Tavisiyem makinenin ayarlar kısmından Sutirotion +2 Contrasıda +1 yapmanız böylelikle yoğunluğu artmış fotolar elde edersiniz ayrıca pozlamayı düşürmenizde daha profesyonel sonuçlar elde etmenizi sağlar. Ne dense kullandığım tüm casiolar ortamı karanlık algılıyor ve ışığı azaltmak durumunda kalıyorum. Ancak çektiği fotoğraflar hiçte fena değil. Sadece video da anti ailasing olmadığından kırılmalar söz konusu zamanında buna dair biir konu bile açmıştım amacım p505 almaktı uygun fiyata bulamamıştım. Diyorsunuz ki casiocular gelmedi burası bir chat sayfası olmadığını ve soru ya da görüşlerinize hemen cevap gelemiyeceğinizi unutmayın. Saygılar. Bol resimli günler. Haber kapanışı gibi oldu
  • z120 kullanan arkadaslarım video örneği verebilirmisiniz lütfen
  • makinemi arkadaşımdan görerek aldım.fakat benım model arkadasımınkınden daha sonra cıkmıs.suan onun modelını hatırlamıorum.

yalnız onun makınesınde resımlerın altına tarih saat atabiliyorduk.fakat menulerı arkadasla bırlıkte ınceledık.onun makınesınde olan menu benımkınde yok.(belkıde baska baslık altında) cok aradım tarıh saat koyamıorum resımlere.umarım vardı bu ozellıgı.bana yardımcı olabılecek bır arkadas varsa simdiden tesekkur ederım.
  • casio exilim ex-s600 aldım.makinemi arkadaşımdan görerek aldım.fakat benım model arkadasımınkınden daha sonra cıkmıs.suan onun modelını hatırlamıorum.

yalnız onun makınesınde resımlerın altına tarih saat atabiliyorduk.fakat menulerı arkadasla bırlıkte ınceledık.onun makınesınde olan menu benımkınde yok.(belkıde baska baslık altında) cok aradım tarıh saat koyamıorum resımlere.umarım vardı bu ozellıgı.bana yardımcı olabılecek bır arkadas varsa simdiden tesekkur ederım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

z120 kullanan arkadaslarım video örneği verebilirmisiniz lütfen

en kısa zaman da ...

bu arada sanırım bu başlık altında ben dahil 3 kişi z120 kullanıyor
    vakit buldukca fotoğraf ekliycem bu ara pek bu bölüme bakamıyorum
  • tamam prokizya en kısa zamanda bekliyoruz
  • arkadaşlar casio ex-Z70 çıkmış. Z60 ın bi üst modeli full manual ve otomatik ayarlara sahip şu an incelemedeyim

ex-Z60 ( S600 ün alternatifiydi daha ucuz ve biraz daha kötü özellikler )

sanırım Z70 de ex-s770 in alternatifi
  • prokizya adlı kullanıcı arkadaşım aydınlatıcı bilgi için çok çok teşekkür... sayende neyin ne olduğunu öğrendim çok saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: _moonbeam_

prokizya adlı kullanıcı arkadaşım aydınlatıcı bilgi için çok çok teşekkür... sayende neyin ne olduğunu öğrendim çok saol

Kardeş ne demek PM ye cevap attım ....Paylaşmak görevimiz bu yüzden buraya üye olduk.

@theshuck özellikler kötü demeyelim de teknolojiye yetişemiyoruz diyelim ne dersin.
  • eyvallah kardeş saol bende cevapladım :)

arkadaşımız theshuck bence iyi araştırmamış, s600 ile z60 arasında çok küçük farklar var, bazı özellikleri z60 daha iyi örneğin;

Makro odak uzaklığı (cm): s600 - 15cm, z60 - 10cm
    LCD ekran boyutları: s600 - 2.2". z60 - 2.5"
    LCD çözünürlüğü (piksel): s600 - 84,960 pixels - z60 - 115,200 pixels
    Ağırlık: s600 - 115g, z60- 118g.
    Boyutlar (mm): s600 - 90x59x16.1mm - z60 - 95.2x60.6x19.8mm
    Sensör boyutları : s600 - 1/2.5-inch - z60 - 1/1.8-inch
    Geniş açı minimum diyafram : s600 - f2.8, z60 - f3.1
    Telefoto minimum diyafram: s600 - f5.1, z60 - f5.9
    Minimum çekim hızı (sn): s600 - 4, z60 - 1/2 (kaynak lestgodigital)

dediğim gibi aralarında küçük farklar ve her iki modelin üstün olduğu özellikler var. diğer özelliklerinde fark yok!
    z60 kullanan birisi olarak şunu söyleyebilirim ki yeni başlıyorsanız z60 sizin için ideal bir makine s600 modeline fazladan 120 lira vermenize hiç gerek yok! bence makinenin özellikleri değil, kişinin ışığı ve makinenin özeliklerini doğru kullanması daha önemli.

+( makineniz SLR olmadığı sürece ciddi farklar yakalamanız mümkün değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _moonbeam_ -- 30 Kasım 2006; 22:59:49 >

• prokizya kardes ve diğer casiocular videoyu hala bekliyorum bu arada z70 kullanan varsa resim ve video uplayabilirmi lütfen
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.