Şimdi Ara

CASİO kullanan lar burayaaaaa.....Casio menüsü eklendi...Casio ile çekilen fotoğraflar... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
1
Favori
29.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • prokızya dostum menuyu turkce acıklamaların cok guzel olmus bilmediğim bi kaç özelliği örenmiş oldum gerçi benım makınem s600 ama olsun her sey aynı hemen hemen menue gercekten tesekkurler ya

cok makbule geçti valla
  • hala beklemedeyim prokizya kardes hala çekemedin mi video yada diğer casiocular bekliyorum kaç gündür tık yok ayrıca z70 kullanan varsa onun örneklerinide bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: prokizya

quote:

Orjinalden alıntı: _moonbeam_

prokizya adlı kullanıcı arkadaşım aydınlatıcı bilgi için çok çok teşekkür... sayende neyin ne olduğunu öğrendim çok saol

Kardeş ne demek PM ye cevap attım ....Paylaşmak görevimiz bu yüzden buraya üye olduk.

@theshuck özellikler kötü demeyelim de teknolojiye yetişemiyoruz diyelim ne dersin.

yok kötü derken Z60 da çok güzel makinada s600 biraz daha gelişmiş özellikli sonuçta casio kötü mal yapmaz

• s60 ın bazı özelellikleri daha iyi mesela makro 10 cm yada ekranının pixeli daha yüksek s600 ünde videosu çok daha kaliteli gibi farklar var bazı özellikleri farklılık gösteriyor çünkü ikiside değişik amaçlı kullanıcılara hizmet etmek için tasarlanmış şu yada bu daha iyidir diye birşey yok ama şahsi düşüncem olarak s600 daha iyi bir makina zaten bi yandanda şu var s600 z60 a göre 200 ytl daha pahalı bir fiyatla satılıyor buda biraz daha ön planda olduğunu gösteriyor
  • arkadaslar müjde s600 almak isteyenler şimdi tam sırası S600 TEKNOSADA 619 YTL DEN 569 YTLYE İNMİŞ BULUNMAKTADIR HERKESE DUYURULUR VE ŞİDDETLE ÖNERİLİR BU FİYATI İNKANI OLAN ARKADASLAR DAHA HESAPLIDA BULABİLİRLER İNTERNETTEN ALIŞVERİŞ YAPANLAR TEKNOSA BİLE BU KADAR BÜYÜK BİR İNDİRİM YAPTIĞINA GÖRE ALIN LİNK VERİYORUM HAYIRLI OLSUN
    http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=135170889&CS_Category=_SBA_156_1662_179_338&CS_Catalog=_FOTOGRAF___VIDEO_KAMERA&T_Category=_DIJITAL_FOTOGRAF_MAKINESI156

• prokizya uploadı bekliyoruz kardeşim daha olmadımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTheLife -- 2 Aralık 2006; 10:36:46 >
  • prokizya tamm gerek yok anladık senin nasıl paylaşımcı olduğunumadem öyle bende artık değişik seviyerde davranacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

arkadaslar müjde s600 almak isteyenler şimdi tam sırası S600 TEKNOSADA 619 YTL DEN 569 YTLYE İNMİŞ BULUNMAKTADIR HERKESE DUYURULUR VE ŞİDDETLE ÖNERİLİR BU FİYATI İNKANI OLAN ARKADASLAR DAHA HESAPLIDA BULABİLİRLER İNTERNETTEN ALIŞVERİŞ YAPANLAR TEKNOSA BİLE BU KADAR BÜYÜK BİR İNDİRİM YAPTIĞINA GÖRE ALIN LİNK VERİYORUM HAYIRLI OLSUN
    http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=135170889&CS_Category=_SBA_156_1662_179_338&CS_Catalog=_FOTOGRAF___VIDEO_KAMERA&T_Category=_DIJITAL_FOTOGRAF_MAKINESI156

iyi güzel sölüyosunda biraz pahalı sölüyosun daha ucuza var !!!

hepsiburada adresinde s600 mevcut aynı fiyat + 1gb sd kartı hediyeli (teknosa sadece makineyi 569 liraya satıyor, 1 gb sd kartı isterseniz 584 lira ödemeniz gerek) + hepsiburadanın avantaji kredi kartı seçmeden peşin fiyatına 8 tasitle satıyor.. mesela maxsimum kullanan bi arkadaşımız TEKNOSAda taksit olayına girerse haybeye 65 lira fazladan ödeme yapmış olucak. 65 lira + 1 gb sd kart avantajı ile hepsiburada aderini tercih ediniz...
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1066&productid=bd91436

423 liralık fiyatıyla Z60 alternetifini hatırlatmadan geçemiycem saygılar, sevgiler..

• eet kardes nette daha ucuzlarını bulmak mümkün ama ben genel örnek olarak teknosayı verdim
  • quote:

prokizya tamm gerek yok anladık senin nasıl paylaşımcı olduğunumadem öyle bende artık değişik seviyerde davranacağım

kardeş ne alaka şimdi ben keyfimden buraya video koymayacağım bilakis benim için bir zevk. Ama ben çalışan bir insanım evde pc başına geçtiğim saatler kısıtlı ayrıca"değişik seviyeler de davranacağım"demek pek yakışı kalmamış... bana davranışını benim buraya ekleyeceğim video ile belirleyebiliyorsan sana sözüm yok.paylaşımcı olmak zırt bırt oraya buraya video eklemekle olmaz sanırım kaliteli bir paylaşım olmasını istiyorum.

Herkese iyi çekimler.

düzeltme : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prokizya -- 7 Aralık 2006; 15:01:30 >

• tamam prokizya kardesim hemen alınmada çok geçikti ondan sordu işine mani olmak istemem zaten kesin casio s600 alıcam ama seninkinide bi merak ettim
  • z60 ile çekilmiş bir kaç fotoğraf..
    makiyeni yaklaşık 15, 20 gündür kullanıyorum ve ilk makinem ilerleyen zamanlarda daha iyileri olur inş. sizlerin görüşleri olumlu yada olumsuz benim için önemli, yorumlarınızı eksik etmeyim özellikle casio kullanan deneyimli arkadaşlar

CASİO kullanan lar burayaaaaa.....Casio menüsü eklendi...Casio ile çekilen fotoğraflar...
  • not: sayfanın yükleme işleminin bitirmesini beklemeyin, resimleri görünce sayfayı durdurun bu şekilde yaparsanız, yüklediğim resimlerini ölçüsü ve netliğide kayıp olumuyor. sayfayı ilk açtığınızda durduramıyorsunuz, ikinci kez refresh (sayfayı yenileyin) yapınca resimlerin gerçek ölçüsü ve kalitesine ulaşmış oluyorsunuz

vapurun arkası neden bu kadar soluk demeyin, havada sis vardı

CASİO kullanan lar burayaaaaa.....Casio menüsü eklendi...Casio ile çekilen fotoğraflar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _moonbeam_ -- 8 Aralık 2006; 19:16:52 >

• bu görüntü daha iyi olabilirdi eğer ki metering özelliğini doğru kullansaydım, çekimi multi (ORTAMA GÖRE GENİŞ BiR ÖLÇÜM YAPARAK ÇEKİM YAPMANIZA İMKÂN SAĞLYOR) konumunda yaptım center weighted (BELLİ BİR NOKTAYI ESAS ALARAK ÇEKİM YAPMANIZA İMKÂN VERİYOR) konumunda yapmış olsaydım emim ki daha iyi olucaktı
  • galata

• taxim/istiklal ..

taxim/çiçek pasajı ..

taximde bi butik gece çektim flaş görüntüyü biraz kirletti ama olsun vitrini sizlerinde görmesini istedim

muradım

• çok güzel resimler kardes eline sağlık eee ne olsa makina casio
  • quote:

çok güzel resimler kardes eline sağlık eee ne olsa makina casio

eywallah kardeş saol
    eylemlerim devam edicek inş.
  • yeni foto ve videolarını bekleriz kolay gelsin
  • DUYURU:

ARKADAŞLAR İÇİNİZDE CASİO EX-S600 KULLANAN VARSA İMZAMA TIKLASIN VE AÇILAN DH SAYFASINDA S600 GURUBUNA ALINMASI İÇİN MESAJ ATSIN TABİ GİRMEK İSTEYENLER
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.